По наших рецептах
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 16/03/2010, 20:55 | Сообщение # 31 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) Сьогодні готувала закуску по Іриному рецепту Ну ви й швиденько!!!Хоча,у мене теж так буває,як сильно нажене апетиту якась страва,то біжу на кухню готувати.Дякую Яринко,що довіряєте моїм рецептам.До речі мої теж цю страву одобрили,змолотили за лічені хвилини.
|
|
| |
oresta | Дата: Вівторок, 16/03/2010, 21:08 | Сообщение # 32 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Ну Іра,ти все щось таке знайдеш що і мені захотілося таке зробити.Але напевно вже після посту,а може навіть і в свята. А у вас Яринко з огірочками,ця закуска стала ще більше привабливою.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 17/03/2010, 13:17 | Сообщение # 33 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (oresta) А у вас Яринко з огірочками,ця закуска стала ще більше привабливою. Вчора мала гостей,приходили з ДН онуки поздоровляти,то вмить розмели
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 17/03/2010, 20:58 | Сообщение # 34 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ось ,Іринко,кексики лимоні.Одне пагано,швидко з"їли,треба більше робити Дякую за рецепт
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/03/2010, 21:02 | Сообщение # 35 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) кексики лимоні. Ух ти такі пухкенькі,апетитненькі.Я рада що вам сподобались.
|
|
| |
Оля | Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 09:45 | Сообщение # 36 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Пекла Ірин "Трюфельно-чорничний" торт. Дуже смачний. Рекомендую. Вибачайте тільки, якщо фотка не дуже якісна. Я все мобільним...
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 13:52 | Сообщение # 37 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Я рада Оля що рецепт сподобався.У мене теж цей тортик прижився. Ось надивилась на румяненькі Яринчині домашні котлетки і собі захотілось.Сьогодні приготовила саме по цьому рецепту.Смачно!Дякую Яринко.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 19:21 | Сообщение # 38 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Іро,котлетки такі апетитні,на здоров"я
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 24/03/2010, 15:00 | Сообщение # 39 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Сьогодні робила Ірині котлети як в садочку,але чуть змінила.Дала багато часнику і мускатного горіха.А залила все не водою а томатним соусом з водою(розвела 1:1)вийшло відразу з підливою.Дякую за рецепт.Вийшло смачно!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 14:09 | Сообщение # 40 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ой ,як смачно виглядає,так би парочку спробувала
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 17:15 | Сообщение # 41 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Корж по рецепту Орести ось тут а начинка моя(все що в холодильнику було )
|
|
| |
oresta | Дата: Вівторок, 30/03/2010, 21:24 | Сообщение # 42 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Вау!!!Яка піца у тебе шикарна.Смачна,відразу по фото видно.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 11/04/2010, 14:27 | Сообщение # 43 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Вчора пекла пиріг .Ідею взяла ,Іринко,твою " яблунева ніжність" Трохи під свій смак спекла.В тісто сметану не клала,а в збиті білки добавила ванільний пудинг.Яблука протушила на маслі з цукром та ванілью.Ось ,що в мене вийшло.А на смак дуже ніжний,смакота.Дякую за рецепт
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 11/04/2010, 20:29 | Сообщение # 44 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) А на смак дуже ніжний,смакота Не сумніваюсь,воно й на вигляд апетиту наганяє.Я вже давно не пекла щось такого з білками,треба буде взятися.Я рада що рецепт пригодився.
|
|
| |
Росинка | Дата: Вівторок, 13/04/2010, 13:58 | Сообщение # 45 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Привіт! В рецепті "Сирника без сиру" додаємо звичайні 100г баночки "Живинки" чи питні "Живинки" ? Наперед дякую за відповідь
Я Оля!
|
|
| |