По наших рецептах
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 13/04/2010, 15:08 | Сообщение # 46 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Росинка) В рецепті "Сирника без сиру" додаємо звичайні 100г баночки "Живинки" чи питні "Живинки" ? Приємно що у нас нова людина відгукнулася!В цей рецепт йде любий йогурт,я давала "Живинку" в коробочках,непитну.Маю надію що ви Росинко покажете нам свій витвір.Дуже чекаємо.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 14/04/2010, 00:39 | Сообщение # 47 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) Я рада що рецепт пригодився. Так,дуже смачно
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 14/04/2010, 16:20 | Сообщение # 48 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мабуть мій рецепт не зовсім підходить до рецепту Яринчиного зеленого борщика,але суть ж та сама.То у мене сьогодні теж зелена смакота
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 14/04/2010, 16:50 | Сообщение # 49 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) То у мене сьогодні теж зелена смакота Дуже корисна зелена смакота
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 14/04/2010, 20:44 | Сообщение # 50 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ірцю,лови кекс шоколадний.То така смакота я Вам всім скажу,що язик можн з"їсти.Я в начинку взяла сиркову масу ,2 яйця,та заварний лимоний крем "Еко"(крохмалю не було) та розлила в велику фому.Дуже,дуже тобі дякую.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 15/04/2010, 09:50 | Сообщение # 51 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) лови кекс шоколадний ДА! У вас така смакота по фоту получилась що й слів бракує.Сир напевно жовтенький за рахунок лимонного крему.До речі це гарна ідея використати до сиру саме заварний крем.Вони ж бувають різні і смаки в сирі відповідно можна змінювати. Яринко,тішуся що рецепт сподобався.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 15/04/2010, 11:27 | Сообщение # 52 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (ir71) До речі це гарна ідея використати до сиру саме заварний крем.Вони ж бувають різні і смаки в сирі відповідно можна змінювати. Так,Іринко,я про це теж подумала,як раз смаки будуть різні
|
|
| |
oresta | Дата: Четвер, 15/04/2010, 15:58 | Сообщение # 53 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| але ж ви і господині,все печете та печете...
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Росинка | Дата: Четвер, 15/04/2010, 18:58 | Сообщение # 54 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Quote (ir71) Приємно що у нас нова людина відгукнулася!В цей рецепт йде любий йогурт,я давала "Живинку" в коробочках,непитну.Маю надію що ви Росинко покажете нам свій витвір.Дуже чекаємо. На жаль, "Сирник без сиру" в мене не вийшов, чомусь не виріс і був трошки якби недопечений, хоча я дотримувалася рецепту. Але я сильно не розстроююся Кілька раз пекла "На хмаринці". Дуже сподобався цей сирник і рецепт в мене вже неодноразово брали
Я Оля!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 15/04/2010, 19:25 | Сообщение # 55 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Росинка, правильно робиш що не розстроюєшся.Я пекла лише раз сирник без сиру і у мене вийшло з першого разу.Причин багато може бути,і борошно,і розрихлювач ...але тільки практика помагає нам чогось навчитися.Ми тут саме зібралися для того щоб навчитися куховарити.Я впевнена що на наступний раз у тебе все получиться,треба тільки вірити у краще.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 18/04/2010, 16:06 | Сообщение # 56 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Готувала по свому рецепту "Зїш мене" кордон блю.Але цього разу використала як паніровку подроблені кукурудзяні пластівці.Вийшли жовтенькі і хрумкі котлетки.Смачні,не передати...
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 18/04/2010, 16:22 | Сообщение # 57 |
Группа: Видалені
| Ням-ням як смачно!
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 18/04/2010, 16:38 | Сообщение # 58 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ух ти, я би зараз таке зїла. Іра, а сир потім застиває? А який соєвий соус добрий? Бо я ще його ніколи не купляла.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 18/04/2010, 17:19 | Сообщение # 59 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Так сир застиває але потім я коли підігріваю малим то ставлю у мікрохвильовку і знову сир мякий стає.А соус добрий той що без всяких добавок(є з грибами,з часником)бо все ароматизатори а я беру чистий
|
|
| |
Antalia | Дата: Неділя, 18/04/2010, 17:24 | Сообщение # 60 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| А скільки він коштує, щоб орієнтуватись?І до чого той соус ще дають?
|
|
| |