В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 51 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
Зоряна9810Дата: Середа, 07/12/2011, 00:03 | Сообщение # 751
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Зоряна від нас великі++++++++++

тішуся що вам подобається!!!! смакуйте на здоровя!!!


 
kcюшkaДата: Середа, 07/12/2011, 00:10 | Сообщение # 752
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Так, пляцок від Зоряни дійсно смачнющий і що головне - немаленький. Ми всі дружно дякуємо за рецепт

 
УлянкаДата: Середа, 07/12/2011, 00:57 | Сообщение # 753
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Pavluk, який він у тебе вийшов класний, високий, а смачний який ммммммммм..........

s
 
оксанкаДата: Середа, 07/12/2011, 11:41 | Сообщение # 754
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, Таню, surprised surprised дай кавалок...бо щось на мене лінь напала!!!!!!!!!!! wink happy happy happy

 
PavlukДата: Середа, 07/12/2011, 12:41 | Сообщение # 755
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
оксанка, Сонечко пригощайся biggrin biggrin biggrin

 
AntaliaДата: Середа, 07/12/2011, 12:45 | Сообщение # 756
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
від Зоряни
Таня, гарний пляцок у тебе вдався smile smile smile Мої перше тоже казали що з яблуками не будуть їсти( їм тільки з кремом) , а потім так мели!!! happy happy happy
 
оксанкаДата: Четвер, 08/12/2011, 23:14 | Сообщение # 757
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Я пекла круасани від Ксюші... вийшли дуже смачні... дякую зе рецепт



круасани
Прикрепления: 1913503.jpg (40.8 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 08/12/2011, 23:17
 
AntaliaДата: Четвер, 08/12/2011, 23:26 | Сообщение # 758
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Я пекла круасани від Ксюші
Класні!!!! surprised Я тоже завтра збираюсь спекти. tongue tongue tongue tongue
 
оксанкаДата: Четвер, 08/12/2011, 23:32 | Сообщение # 759
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Я тоже завтра збираюсь спекти

На пів порції в мене вийшло 47 шт( я маленькі робила).Печи дуже смачні, а ще буду пробувати зі смородиною, має бути ще смачніше happy happy happy


 
КсюшаДата: П`ятниця, 09/12/2011, 11:53 | Сообщение # 760
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, Бачу ти не змащувала яйцем зверху ,а посипала цукром пудром,треба і собі попробувати,бачу ти геть маленькі пекла.Рада що сподобалось.А ще як би ти ще тонше розкатала тісто ,то ще б краще було,я коли закручую начинку стараюсь тісто як би натягувати,щоб вийшло більше витків і тоді воно легше вигинається у рогалик.Але то моя така думка.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 09/12/2011, 11:56
 
PoetkaДата: П`ятниця, 09/12/2011, 14:58 | Сообщение # 761
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Приготувала я вчора тортик від Мусічки:

Вафельний торт "Тереза"
Купляєте на базарі 2 пачки круглих вафель.
Далі заварюєте:
0,5 скл. молока або води(я завжди беру тільки молоко)
1 скл. цукру
3 ст.л. какао
Поки стигне, то збиваєте 300 г масла+1 скл. сухого молока+5 ст. л. мелених горіхів+остуджене молоко.
По вафлях тонесенько розмазуєте масу. Цієї маси має вистарчити на 15-16 вафель. Трошки потримати під
гнітом, верх залити шоколадом, посипати горішками. Обов'язково тримати в холодильнику!
Смакота така, що краще тримати для себе і нікому не давати, а то тільки згадка лишиться. А вам ще й будуть
відказувати, що не розпробували.

Моя поправка,під грузом тримати не потрібно, на наступний раз не буду тримати,бо й так добре пропитується, а крем може підійти до якогось шоколадного тортика, крем направду добрий,навіть дуже, такий шоколадно-молочний смак....
П.С. Для любителів шоколадної випічки саме те,що треба....


Я ОЛЯ!
 
ir71Дата: П`ятниця, 09/12/2011, 17:21 | Сообщение # 762
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
я добралась до Пляцка з яблуками від Зоряни

класно!такий високий і мокрий...хіба облизуюся

Quote (оксанка)
Я пекла круасани від Ксюші

Як з картинки,так смачно виглядають

Quote (Poetka)
Приготувала я вчора тортик від Мусічки:

капець який апетитний кусочок! surprised


 
оксанкаДата: П`ятниця, 09/12/2011, 18:08 | Сообщение # 763
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
А ще як би ти ще тонше розкатала тісто ,

Quote (Ксюша)
Але то моя така думка.

я розкачала досить тонко... wink tongue tongue tongue то воно просто так підросло happy happy happy до думки прислухаюся 100% smile smile smile


 
ромашкаДата: П`ятниця, 09/12/2011, 21:43 | Сообщение # 764
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
оксанка, дякую за рецепт тiста для вареникiв. Свекруха була в шоцi, як це я складаю вареники на пiднос, не присиплений мукою wacko i cобi рецепт попросила .Всiм сподобались!!!! smile
Зваренi вареники з сиром сфотографувати не встигла


Сообщение отредактировал ромашка - П`ятниця, 09/12/2011, 21:53
 
AntaliaДата: П`ятниця, 09/12/2011, 21:45 | Сообщение # 765
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (ромашка)
без муки
Свєта, тут помилка? Може без яєць?
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024