По наших рецептах
|
|
kcюшka | Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 00:08 | Сообщение # 841 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Цими вихідними ми святкували 60-річча мого свекра, готувати нічого не готували бо світкування було в барі а от пляцки я пекла сама, Це Монна Ліза від Iru Новий тортик від Зоряни "Ніхто крім тебе" Та Лесін медовик. Хочу сказати що мене захвалили......Все настільки смачне.....Дякую вам дівчата за чудові рецепти, нашій Ірині за прекрасний форум, як добре що ви є.....
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 01:46 | Сообщение # 842 |
найкращі кондитери
| Пляцочки ням- ням,я вже оцінила на однокласниках
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 09:48 | Сообщение # 843 |
адмін
| kcюшka, з розуму можна зійти....які ж вони апетитні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 10:23 | Сообщение # 844 |
найкращі кондитери
| Quote (Ira) Пляцочки ням- ням,я вже оцінила на однокласниках ага і я теж
Quote (ir71) розуму можна зійти....які ж вони апетитні!!!!!!!!!!!!!!!!!!! я казала що пекти нічого зараз не буду, але розрізи пляцків нагнали такого апетиту що точно щось буду пекти на вихідні..
Знаєте кажуть що кожна господиня має свій рецепт борща, кожна по своєму смажить налисники, але скажу добре що є такий форум де щей діляться файними правдивими рецептами. Ба навіть пропорціями використаних продуктів. От так і я завжди смажила налисники...і кожен раз вони виходили по різному. А вчора вирішила візьму рецепт налисників з форуму. І що ви думаєте вийшли просто суперові. Начинка правда була овочево-мясна, але тісто така НЯМКА!!!! Іруся величезне спасибі.!!!!! Ото накатала... От сам рецепт тіста я взяла звідси
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 15:35 | Сообщение # 845 |
найкращі кондитери
| kcюшka, Розрізи просто бомбезні!!!!!!!!!!!!!!! Аж вже би відрізала по шматочку!!! Quote (kcюшka) Дякую вам дівчата за чудові рецепти, нашій Ірині за прекрасний форум, як добре що ви є..... Дякую в карман не положиш (шутка).треба на наступну зустріч їхати з нами,ти не пошкодуєш.
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 17:09 | Сообщение # 846 |
шеф-повар
| Quote (Леся) .треба на наступну зустріч їхати з нами,ти не пошкодуєш. Дуже цього хочу та не можу обіцяти, якщо вона буде у Франківську то шанси більші...
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 18:05 | Сообщение # 848 |
найкращі кондитери
| Quote (оксанка) Дякую в карман не положиш
ага і в стакан не налиєш, я не шуткую ага ы на хлыб не намажеш
|
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 18:29 | Сообщение # 849 |
шеф-повар
| Ксюшка пляцки казкові.Мені б зараз шматочок,мацюпкий ...Еех!!!!!!!!!!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Talochka | Дата: Субота, 28/04/2012, 12:44 | Сообщение # 850 |
шеф-повар
| Quote (kcюшka) Хочу сказати що мене захвалили...... Ще б пак, щоб таку смакоту і красу не захвалити! Ксюша, ти - молодець, бо рецепти - це велика справа, але, щоб смачно їх відтворити, - вимагає майстерності.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
kcюшka | Дата: Субота, 28/04/2012, 14:11 | Сообщение # 851 |
шеф-повар
| Дякую, дякую я вже й тут розчервонілася........та скажу одне, якби не ви - не було б таких і пляцків бо я колись і близько не знала таких рецептів. ДЯКУЮ!!!
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 16/05/2012, 10:31 | Сообщение # 852 |
шеф-повар
| Звітую- Лесін медовик!!! Смакота..
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 16/05/2012, 11:10 | Сообщение # 853 |
найкращі кондитери
| ромашка, такий шедевр,але щось ти мало поставила,на таку компанію,бо зараз всі схочуть по кусочку
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 16/05/2012, 14:02 | Сообщение # 854 |
найкращі кондитери
| Quote (Ксюша) ,бо зараз всі схочуть по кусочку То правда, бо такого смаколика не можна не хотіти
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 16/05/2012, 20:31 | Сообщение # 855 |
найкращі кондитери
| Quote (ромашка) Звітую- Лесін медовик!!! Смакота.. Це точно смакота.а мені як приємно,що мої рецепти теж подобаються а головне вдаються.
|
|
| |