В гості до Ірини
 По наших рецептах - Сторінка 76 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
По наших рецептах
ЛесяДата: Субота, 09/03/2013, 22:55 | Сообщение # 1126
Леся
найкращі кондитери
Статус: Offline
Пекла я тортик Бейжа від ксюши.Смакота!Ось фотоАле зробила для себе висновок,треба пекти свій перевірений маковий корж,і класни краще галеретку червоного кольору,виглядає ефектніше,бо у мене було три види гаоаретки але там де була червона то взяла на роботу і не зфотографувала.І можна сміло робити заварний крем.
Прикрепления: 9842452.jpg (66.5 Kb)

LILEJAДата: Неділя, 10/03/2013, 01:32 | Сообщение # 1127
LILEJA
шеф-повар
Леся, який же спокусливий шматочок. Ням-ням.  s3153

КсюшаДата: Неділя, 10/03/2013, 17:23 | Сообщение # 1128
Ксюша
найкращі кондитери
Леся, класний кусочок,а я постійно роблю з червоною галяретко,я забула сказати або з оранжевою.Так звичайно кожен підлаштовує під себе,я навіть одного разу робила звичайний коричневий бесквіт і білий у білому робила дирки і теж по принципу Бейжі і робила з сирним кремом,також було прикольно,а ще один раз в галяретку вкладала вишю в шоколаді такі типу горошки драже,так що рада що сподобалось.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Окса-70Дата: Неділя, 10/03/2013, 20:01 | Сообщение # 1129
кулінар
Цитата (ir71)
Прошу тикни мене у хоч один твій рецепт пляцка чи торта що ти пекла і з нами поділилася,бо щось не бачу!

У вас на сайті я пляцків ще не виставляла,2 роки назад вела свій ЖЖksenja-30.livejournal.com ,там є деякі рецепти,які можуть бачити всі,а до решти рецептів доступ закритий(до речі там є рецепти з вашого сайту,якщо не можна то це посилання можете видалити) мала багато часу і там дещо виставляла,а зараз працюю на роботі,часу дуже мало,тому не встигаю.Іра,а чому ви така агресивна,я зовсім не хотіла когось образити своїми питаннями.Просто у мене така ситуація,що коли я печу по такому рецепту бисківт 6 яєць.6 ст.л.цукру.6 ст.лож. муки,1 ч.л. порошку до печива він у мене чомусь опадає,тому вирішила вас про це запитати,а на весілля я такі бисквіти ніколи не пекла.Маю купа різних провірених рецептів і по них печу.Так,що ще раз прошу вибачення,але чесно кажучи я від цього всього в ШОЦІ.

Сообщение отредактировал Окса-70 - Неділя, 10/03/2013, 20:06

ir71Дата: Неділя, 10/03/2013, 20:22 | Сообщение # 1130
ir71
адмін
Цитата (Окса-70)
,2 роки назад вела свій ЖЖksenja-30.livejournal.com ,там є деякі рецепти
Оксано інтернет дуже великий і як нам знати що там є твої рецепти?Якщо ти прийшла до нас і хочеш до себе позитивного хорошого ставлення то і стався до нас з розумінням.Ми тут ділимося рецептами і того ж чекаємо від людей ,які до нас приходять.А ні просто тупо  користуватися нашими провіреними рецептами а самій нічим не ділитися.Як ми можемо довіряти такій людині?
До речі твоя силка неактивна!!!!

Цитата (Окса-70)
Іра,а чому ви така агресивна
це тобі так здається!Я відкрила цей сайт для щирих людей,які не для тих,що  тільки питають а ще й самі щось нам розказують і діляться рецептами.Оксано,я з цього зарплати не отримую і просто подумай для чого мені розказувати всі секрети випічки та прикрашання людям,від яких не бачу віддачі?А ті що хочуть поради ті щирі та відкриті до мене.

Цитата (Окса-70)
коли я печу по такому рецепту бисківт 6 яєць.6 ст.л.цукру.6 ст.лож. муки,1 ч.л. порошку до печива він у мене чомусь опадає,
це не є рецепт,який я давала,тому тобі нічого на це не відповів.А даю рецепти,по яких сама печу

Цитата (Окса-70)
Маю купа різних провірених рецептів і по них печу.Так,що ще раз прошу вибачення,але чесно кажучи я від цього всього в ШОЦІ.
Де вони????Ми їх не побачили!У мене теж ШОК від того,що у нас ти береш а своє зажала!!!!

ЛесяДата: Неділя, 10/03/2013, 20:39 | Сообщение # 1131
Леся
найкращі кондитери
Окса-70
Цитата (Окса-70)
рецепту бисківт 6 яєць.6 ст.л.цукру.6 ст.лож. муки,1 ч.л. порошку до печива він у мене чомусь опадає,
Все залежить ще й від духовки  в якій печеться бісквіт.У мене наприклад всі  бісквіти які я перепробувала опаддають і тому як пекар взяласобі пекти кожен корж окремо на один торт,виходить чудово і людям подобається бо замовляють і далі.Але маю надію поміняти свою духовку і тоді я думаю буде все окей.
Цитата (Окса-70)
Маю купа різних провірених рецептів і по них печу.Так,що ще раз прошу вибачення,але чесно кажучи я від цього всього в ШОЦІ.
Я би теж хотіла побачити твої перевірені рецепти,бо моїми користуються залюбки і дівчатам подобаються так як і я печу по рецептах наших дівчат і в тому числі Іринки.

stinaДата: Неділя, 10/03/2013, 20:49 | Сообщение # 1132
Віват кухар!!!
Пекла пляцок від Росі "Осіння казка" дуже смачний.

Мене звати Людмила!

ir71Дата: Неділя, 10/03/2013, 20:50 | Сообщение # 1133
ir71
адмін
Цитата (stina)
Пекла пляцок від Росі "Осіння казка"
Це зі сиром?Так апетитно виглядає!Йду шукати

stinaДата: Неділя, 10/03/2013, 20:54 | Сообщение # 1134
Віват кухар!!!
Цитата (ir71)
Це зі сиром
Так з сиром, яблуками і маком.

Мене звати Людмила!

Сообщение отредактировал stina - Неділя, 10/03/2013, 20:54

оксанкаДата: Неділя, 10/03/2013, 20:59 | Сообщение # 1135
оксанка
найкращі кондитери
Окса-70,    ти  не  в  тій  темі  переписку  влаштувала,  тут  ми  ділимося  фото  страв,  які  робили  за  рецептами  інших  форумчанок. Ти геть  неуважна!!!Цитата

КсюшаДата: Понеділок, 11/03/2013, 15:40 | Сообщение # 1136
Ксюша
найкращі кондитери
stina, ой як смачно виглядає

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

_uliana_88Дата: Понеділок, 11/03/2013, 18:28 | Сообщение # 1137
_uliana_88
шеф-повар
stina, дуже гарно виглядає, апетитний кусочок usmishka

оксанкаДата: Вівторок, 12/03/2013, 00:57 | Сообщение # 1138
оксанка
найкращі кондитери
Цитата (stina)
дуже смачний.
воно  і видно  що  смачний!!! розріз  чудовий!!!

оксанкаДата: Понеділок, 18/03/2013, 01:06 | Сообщение # 1139
оксанка
найкращі кондитери
Пляцок"Циганський"  за  рекомендацією  нашою  Ірусі. СУУУУУУУУУУУУУПЕР!!! Дякую  obyatiya-87
Прикрепления: 3718512.jpg (83.4 Kb)

LILEJAДата: Понеділок, 18/03/2013, 15:17 | Сообщение # 1140
LILEJA
шеф-повар
оксанка, розріз смачнющий.  da-38

Пошук:

Copyright MyCorp © 2026