В гості до Ірини
 Застрахувати житло - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Застрахувати житло
LolliiPOPДата: Вівторок, 18/03/2025, 17:50 | Сообщение # 1
дегустатор
Статус: Offline
Ви колись страхували квартиру? Скільки буде коштувати застрахувати від пожежі, затоплення і крадіжки 3-кімнатну квартиру?

liuma1206Дата: Середа, 19/03/2025, 18:52 | Сообщение # 2
повар
Статус: Offline
Цитата LolliiPOP ()
Ви колись страхували квартиру? Скільки буде коштувати застрахувати від пожежі, затоплення і крадіжки 3-кімнатну квартиру?

Так, я страхував свою квартиру, і чесно кажучи, це дуже заспокоює. У мене була ситуація, коли сусіди зверху затопили ванну, і ремонт обійшовся недешево, але страхова покрила більшу частину. Якщо говорити про трикімнатну квартиру, то страхування від пожежі, затоплення і крадіжки в середньому коштуватиме десь від 1500 до 3000 гривень на рік, залежно від суми покриття й умов. Варто одразу визначити, що для тебе важливіше — повне відшкодування навіть дрібниць чи базовий захист від серйозних проблем. Я завжди раджу звертати увагу не лише на ціну, а й на репутацію страхової і швидкість виплат. А ще класно, що зараз усе можна оформити онлайн, навіть без зайвих дзвінків. Я користуюсь додатком, де можна швидко підібрати страховку, оплатити та завжди мати поліс під рукою — рекомендую скачати HotlineFinance в Google Play, там зручно і перевірено на собі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026