В гості до Ірини
 Чіт-коди для GTA 3 — шукаю повний перелік - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Чіт-коди для GTA 3 — шукаю повний перелік
viktorovnauliana711Дата: Субота, 20/09/2025, 22:17 | Сообщение # 1
набираюсь досвіду
Статус: Offline
Шановні форумчани, прошу підказати: чи існує повний перелік чіт-кодів до GTA 3 у зручному форматі? В мережі трапляються окремі добірки, але часто вони неповні або розкидані по різних сайтах. Хочеться мати все в одному місці. Якщо у когось є посилання чи власний список — буду вдячний.

la2217596Дата: Субота, 20/09/2025, 22:30 | Сообщение # 2
набираюсь досвіду
Статус: Offline
Для мене GTA 3 – це гра дитинства, яка й досі не втрачає своєї привабливості. Я завжди цікавлюсь новинами про ігри, і на порталі Gameverse знайшов дійсно корисну статтю з усіма чітами для цієї класики. Чіт-коди гта3 https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-3/  відкривають неймовірні можливості: від виклику крутих автомобілів до повної безсмертності, що дозволяє досліджувати світ гри без жодних обмежень. Використання кодів робить проходження більш легким і водночас дає шанс побачити гру під новим кутом. Мені особливо подобається, що тепер можна просто включити гру, ввести кілька кодів і насолоджуватися чистим задоволенням без зайвого стресу. На Gameverse усе зібрано зручно й структуровано, що економить купу часу. Раджу всім геймерам зазирнути туди й зробити своє занурення в GTA 3 ще цікавішим.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026