Дівчата по роду своєї діяльності у мене назбиралося багато інструментів для мастики,якими я зовсім не користуюся,або користуюся,але маю по дві штуки.То друзі подарили то щось замовляла закордоном,а прийшло не те. Ну ось я тут вам покажу,а якщо хтось щось захоче то пишіть.Ціни зовсім символічні,просто щоб мені не передикидалося в дома.
Пластикові форми для викройки босоніжок.Ціна 50грвПРОДАНО!
Вайнер для пелюстів рози.(розкатуєте одним листом мастики і відразу маєте 5шт листків).Моя ціна 80грв(ОСЬ ТУТ ціна в магазині)ПРОДАНО
Печворк машинки.Ціна 50гра.(ціна ОСЬ ТУТ в інет магазині)
Молди собаки та зайця.Ціна по 80грв.(ціна в магазині)Зайчик продано!
Ще трохи перебрала свого добра і маю багато такого чим не користуюся по причині ,що маю цього всякого інструменту забагато.Ось трохи виставлю в магазин.може хтось з вас захоче.Ціни чисто символічні,просто віддати,щоб мені не перекидалося.
Різак для квіточок.Розкатуєте мастику,присипаєте добре крохмалем різак і притискаєте.Відразу маєте по кілька квіточок різного калібру.Ціна 40гривеньПРОДАНО
Вирубки для мастики.Три вирубки для ромашки-ціна 20грв.Решта всі окремопо 10 гривень за вирубкуПРОДАНО(крім фігурної квіточки великої та маленької)
Вирубки маргаритки.Ціна 30гривень.Дуже добре ними робити текстуру на мастиці.ПРОДАНО
ir71, я б хотіла Вирубки маргаритки.Ціна 30гривень, і що з різаком, тим що Зоряна відкладала??? Я його теж хочу. Завтра десь в обід буду у Львові, могла б зразу до тебе заїхати.