|
Подарунки для кухні
|
|
| anatoliyberkan | Дата: Четвер, 26/06/2025, 22:21 | Сообщение # 1 |
|
кулінар
Статус: Offline
| Збираюся обрати подарунки рідним до свята — хочеться щось практичне та оригінальне для кухні чи дому. Де можна знайти класні варіанти без виснаження бюджету?
|
| |
| |
| TatyanaChertkova7 | Дата: Четвер, 26/06/2025, 23:20 | Сообщение # 2 |
|
Гурман
| Саме таку задачу нещодавно вирішувала і я — хотіла купити подарунки, які будуть корисні і точно використовуватимуться. Натрапила на розділ подарунків на Promenu: https://promenu.ua/podarki. Там є круті ідеї: набори чашок, стильні кухонні гаджети, цікаві декори та аксесуари для сервірування — все в одному каталозі. Замовила набір келихів і підставку для спецій — радо побачила, що ціни були не захмарні, а дизайн — сучасний. Доставили оперативно, гарно упаковано — навіть без сюрпризів зі зламаним посудом. Заощаджуєш час і гроші, а подарунок виглядає ніби зі спеціального магазину. Рекомендую навіть як подарункове рішення для дому або родича — усе зручно й гарно.
|
| |
| |
| eabrownme | Дата: Понеділок, 29/09/2025, 10:36 | Сообщение # 3 |
|
нова людина
| А я хочу подарувати професійну кухонну техніку. Яку краще вибрати?
|
| |
| |
| betwinnerngnet | Дата: Понеділок, 29/09/2025, 10:43 | Сообщение # 4 |
нова людина
| Для закладів, де ритм роботи високий, а навантаження на обладнання значне, вибір надійних постачальників є пріоритетом. Інтернет-магазин «Авалакс» пропонує професійне рішення для ресторанів, барів та кафе. Зокрема, їхній каталог охоплює необхідне обладнання для кухні avalaks що відповідає вимогам навіть найвибагливіших професіоналів. Перевірені бренди та гарантія якості – це те, що відрізняє «Авалакс» на ринку.
обладнання для кухні https://avalaks.com.ua/tehno що відповідає вимогам навіть найвибагливіших професіоналів
Сообщение отредактировал betwinnerngnet - Понеділок, 29/09/2025, 10:43 |
| |
| |