В гості до Ірини
 Що ви робите зі старими речами? - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Що ви робите зі старими речами?
LolliiPOPДата: Четвер, 18/09/2025, 11:30 | Сообщение # 1
дегустатор
Статус: Offline
Що ви робите зі старими речами? У мене, мабуть, пів шафи лежить речей які в
гарному стані, але щось маленьке і чекає коли я схудну, щось вже не дуже
модне. Викинути рука не піднімається, бо речі не дешеві, і що з ними
робити не розумію. Як ви вирішуєте подібні питання?

lorih16040Дата: П`ятниця, 19/09/2025, 15:50 | Сообщение # 2
нова людина
Статус: Offline
Цитата LolliiPOP ()
Що ви робите зі старими речами? У мене, мабуть, пів шафи лежить речей які вгарному стані, але щось маленьке і чекає коли я схудну, щось вже не дуже модне. Викинути рука не піднімається, бо речі не дешеві, і що з ними робити не розумію. Як ви вирішуєте подібні питання?

Для мене також важко викинути хороші речі, які колись були улюблені, просто не піднімається рука. Це і шкода, і якась емоційна прив'язаність.

Є кілька варіантів, як вирішити це питання. По-перше, якщо речі в ідеальному стані, їх можна спробувати продати на спеціалізованих онлайн-платформах. Це допомагає і шафу розвантажити, і хоч трохи повернути витрачені кошти. По-друге, якщо речі не підходять за розміром, але дуже якісні, я іноді віддаю їх друзям чи родичам. Завжди приємно, коли твоя річ отримує "друге життя" в руках близької людини.

Але найчастіше я просто віддаю непотрібний одяг на благодійність. Це, на мій погляд, найкращий варіант. Ти не лише звільняєш простір, але й робиш добру справу, допомагаючи тим, хто цього потребує. Це можуть бути благодійні фонди, центри допомоги чи спеціальні контейнери для збору одягу. До речі, на сайті руху Щедрий Вівторок є дуже корисна стаття https://givingtuesday.ua/statti/kudy-viddaty-nepotribnyj-odyag/ з порадами, куди віддати непотрібний одяг. Там є багато адрес і організацій. Це дійсно зручно, і ти можеш бути впевнений, що твої речі принесуть користь.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026