В гості до Ірини
 Як правильно подати на розірвання шлюбу? - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Як правильно подати на розірвання шлюбу?
iri431851Дата: Середа, 01/10/2025, 13:42 | Сообщение # 1
кулінар
Статус: Offline
Друзі, у мене питання, яке не дає спокою вже кілька тижнів. Я вирішив розлучитися з дружиною, але ми маємо спільну квартиру, кредит та ще й дитину. Чув, що все це може сильно затягнути процес. Мені не хочеться сваритися, але дружина налаштована доволі різко і хоче одразу подавати заяву до суду. Я не знаю, як правильно скласти документи, щоб і квартира залишилася справедливо поділеною, і щоб дитина не постраждала від наших рішень. Чи можна зробити це швидко і без великої кількості судових засідань? Хто має досвід – підкажіть.

vlad0211vДата: Четвер, 02/10/2025, 10:15 | Сообщение # 2
кулінар
Статус: Offline
У таких випадках головне – грамотно підійти до юридичного оформлення, щоб уникнути конфліктів. Я б радив вам звернутися до професіоналів наприклад, перейдіть на сайт Правда. Це адвокатське об’єднання, яке спеціалізується на розлученнях, поділі майна та оформленні аліментів. Вони можуть допомогти скласти документи так, щоб суд визнав угоду справедливою, а дитина залишилася у безпеці з юридичної точки зору. У них є варіант дистанційної роботи, тому навіть не завжди потрібно відвідувати офіс. Мені вони допомогли швидко оформити розлучення і врегулювати поділ майна, без затяжних процесів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026