В гості до Ірини
 Що краще обрати малюку: брязкальце, підвіску чи інтерактивну - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Зоряна9810  
Що краще обрати малюку: брязкальце, підвіску чи інтерактивну
bolshechem_zhiznДата: Неділя, 16/11/2025, 03:21 | Сообщение # 1
повар
Статус: Offline
Не можу визначитися, що обрати малюку на перший час. Брязкальце здається простим, підвіска цікава для розвитку уваги, а інтерактивна іграшка вже з музикою і світлом. Що реально краще почати? Чи варто одразу щось складніше, чи простіше залишити для початку? Хочу, щоб іграшка була безпечна і дійсно цікава.

akhamsaДата: Неділя, 16/11/2025, 03:22 | Сообщение # 2
повар
Я почала з підвіски на ліжечко, малюк довго розглядав кольори і форми, ловив ручками. Брязкальце теж було, але він його швидко залишав. Інтерактивні іграшки спочатку не дуже цікавили, бо ще не вміє натискати кнопки. Думаю, простіше дати щось легке і яскраве, щоб розвивати увагу і координацію.

cocacolaДата: Неділя, 16/11/2025, 03:22 | Сообщение # 3
кулінар
У нас був схожий вибір, я відразу обрала інтерактивну іграшку з кнопками, світлом і звуками. Спершу малюк тільки дивився, потім намагався натискати. Потім додали підвіску, він її часто грав, коли лежав у манежі. Брязкальце добре для коротких ігор, коли треба відволікти або зайняти руки. Зараз бачу, що поєднання працює краще, кожна річ має свій час і момент.

bitehДата: Неділя, 16/11/2025, 03:22 | Сообщение # 4
кулінар
Якщо обирати, я би починала з підвіски, бо вона простіше у використанні і стимулює розглядати кольори, тримати ручки. Потім додати інтерактивну іграшку, коли малюк навчиться реагувати на рух і звук. Брязкальце можна залишити як додаткову розвагу, коли потрібно зайняти руки на короткий час. 
Можу порадити подивитися асортимент у мережі дитячих магазинів chudo-ostriv там є і підвіски, і інтерактивні варіанти, легко порівняти розміри, яскравість і звук, щоб вибрати саме те, що підійде вашому малюку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026