|
Упаковка для продуктов питания
|
|
| tania21kalinichenko | Дата: Середа, 25/08/2021, 16:58 | Сообщение # 1 |
|
Гурман
Статус: Offline
| Давно искала надёжного поставщика по оформлению коробок. И наконец-то нашла компанию UBI Пак Студия У меня были варианты насчёт упаковок для продуктов питания, но высококлассные специалисты которые здесь работают, предоставили гораздо лучшие варианты. Я давно не встречала такого сервиса и была приятно удивлена, особенно включая стоимость услуг на мой заказ. Каждый раз мой заказ был выполнен быстро и качественно. С вами однозначно приятно иметь дело, я неоднократно убедилась, что своих клиентов вы не подводите и выполняете свою работу на самый максимум https://ubi-pack.com.ua/service/pishhevaya-upakovka/
|
| |
| |
| simsimsa | Дата: Вівторок, 09/08/2022, 12:40 | Сообщение # 2 |
|
нова людина
| Проблем знайти виробника упаковки немає - я можу відразу назвати трьох виробників, які займаються такими товарами. Наприклад, у Ліонікс пакувальні матеріали для харчових продуктів пропонують і, до речі, у них насправді найкращі умови співпраці.
|
| |
| |
| kirshyk810 | Дата: Середа, 24/09/2025, 20:10 | Сообщение # 3 |
|
кулінар
| Якщо Вам знадобиться якісні паперові стакани купити , тоді зайдіть на сайт компанії "Future Cups" , вони займаються іх виготовленням . У їх каталогах представлені склянки різного об'єму та дизайну, тому можна підібрати потрібний варіант для вашого закладу чи заходу. Ви можете купити двошарові склянки, замовити друк логотипу нашої компанії, все це вони зроблять швидко і за доступною ціною.
|
| |
| |