Заглянуло сонце у кухню у віконце!!!!!!!!!!!!!
|
|
канарка | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 01:13 | Сообщение # 1 |
кулінар
Статус: Offline
| Показуємо в кого як одягнене кухонне вікно.
|
|
| |
|
ir71 | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 10:37 | Сообщение # 3 |
адмін
| Quote (канарка) Показуємо в кого як одягнене кухонне вікно. А ти чому не показала?
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 15:32 | Сообщение # 4 |
шеф-повар
| Quote (ir71) А ти чому не показала?
Во-во!!! Хто темку відкриває той і починає!!!
|
|
| |
канарка | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 16:06 | Сообщение # 5 |
кулінар
| Дівчата в мене звичайна тюль, а мені хочеться щось змінити, пошити якісь ламбрекени ось і прошу допомоги. Дивлячись на Ваші може собі щось підберу. А якщо ця тема непотрібна то прошу модераторів її закрити.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 19/12/2011, 16:29 | Сообщение # 6 |
найкращі кондитери
| в мене звичайна тюль.....зараз висить біла в великі ромашки....
|
|
| |
Натамуся | Дата: Четвер, 29/03/2012, 11:45 | Сообщение # 7 |
Віват кухар!!!
| А мені до свят як завжди щось хочеться міняти,обновляти - так і віконечко на кухні обновила на днях.Минулого року після ремонту купила собі тюль(хотіла таку ж але білу,мама намовила на золото(так називався той колір,а на вигляд риженький)колір красивий,мені сподобався,але кухня затемнилась від неї)-я розстроїлась-бо тюль дуже подобалась а затемнення в кухні просто вбивало. І ось пройшов майже рік і мені прийшла ідея - цю тюль я забрала у велику кімнату,з нею аж ніяк не хотілось розставатись(вона по кольору там якраз підходить) а на кухню купила білосніжну як і хотіла(бо мама все казала - біла тюль на кухні жовтіє,а я не можу,я більшу частину дня(буває і ночі) проводжу на кухні і хочу щоб мені було світло,тим паче що в нас не сонячна сторона).І нарешті замовила ролокасети(бо після ремонту бракнуло на них ). Ось така в мене історія кухонного віконця...
Сообщение отредактировал Натамуся - Четвер, 29/03/2012, 11:48 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 29/03/2012, 11:59 | Сообщение # 8 |
найкращі кондитери
| Quote (Натамуся) А мені до свят як завжди щось хочеться міняти,обновляти - так і віконечко на кухні обновила на днях впізнаю себе...але в цьому році ще мусить повисіти та що є, бо мій чоловік скаже що я тю-тю.... гарна кухонька стала з новою тюллю, мені дуже подобаються такі коротенькі, я на жаль не можу собі таку повісити бо в мене балкон.... а скільки має ширина кухні, бо вона здається дуже мініатюрною?
|
|
| |
Натамуся | Дата: Четвер, 29/03/2012, 12:13 | Сообщение # 9 |
Віват кухар!!!
| Дякую Зорянко.Кухня наша має ширину приблизно 2-2,2 ,а довжина приблизно 4.Ніби невелика,але ніби і не маленька-подовжена.Якщо ніхто незаважає то мені з головою вистачає місця. А саме головне що наша і більше нічия .
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 29/03/2012, 12:28 | Сообщение # 10 |
найкращі кондитери
| Quote (Натамуся) А саме головне що наша і більше нічия це істинна правда!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 29/03/2012, 12:56 | Сообщение # 11 |
адмін
| Ой,а мені ще немає чого показувати,вікна ще не миті,за вікном бяка(погода жахлива!).От сонечко пригріє,вікна заблищать і тоді сфоткаю зелену травичку,що виросте і всю навколишню красу
|
|
| |
kcюшka | Дата: Четвер, 29/03/2012, 14:21 | Сообщение # 12 |
шеф-повар
| Натамуся, дуже мені сподобалась твоя біленька тюль хоч і попередній ніц не бракує Quote (Натамуся) А саме головне що наша і більше нічия от і я мрію про свою......... дуже хочу в хаті одну з кімнат ( у мене їх4 а ще два коридори і ванна) виділити під кухню, бо у нас як заведено в селі - кухня це окрема будова надворі і ми її з свекрухою розділяємо надвох. А так хочу свою, в хаті.......
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 29/03/2012, 14:23 | Сообщение # 13 |
найкращі кондитери
| У мене щось фото не дуже,може вечером гарніше вийде
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Натамуся | Дата: Четвер, 29/03/2012, 15:46 | Сообщение # 14 |
Віват кухар!!!
| Quote ( ir71, ) вікна ще не миті,за вікном бяка(погода жахлива!) Та я б іще не мила,та з 2 квітня центр зайнятості направляє мене на курси 1С:бухгалтерії до Львова.Та думаю загнуся щодня до Львова,дітей в садок та ще й прибирання,от і вирішила з вікон почати... Quote ( kcюшka, ) хоч і попередній ніц не бракує Та попередній дійсно ніц не бракує,вона можна сказати ще новенька,але затемно від неї було на кухні... Quote ( kcюшka, ) бо у нас як заведено в селі - кухня це окрема будова надворі Так-так,знаю що в селах так є,але я як би жила в селі то теж би хотіла кухню в хаті-все під боком, але якщо з другої сторони глянути то в селі бігаючи з хати до кухні і навпаки хоч пару кілограмчиків можна скинути . Quote ( kcюшka, ) ми її з свекрухою розділяємо надвох. А я як приїжджаю до свекрухи(а там ще живуть чоловіковий брат з жінкою) то я не пхаюсь до кухні,хіба дещо можу допомогти.Бо колись було що свекруха мене просила щось зготувати,то братова мені все під руки - а я то не так роблю,а так, а те я теж по інакшому роблю,то мене аж тіпало,то ставай і роби... .Тому якщо я в них на кухні то це означає що мені ніхто незаважає і не керує...Ось так...Тому тішуся що ми самі і я сама собі''хозяйка'' Quote ( Ксюша, ) У мене щось фото не дуже,може вечером гарніше вийде Мої теж такі були це мабуть через таку погоду що на дворі похмуро.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 28/08/2012, 15:32 | Сообщение # 15 |
найкращі кондитери
| Quote (оксанка) Нічого трошки почекаю, зате буде гарно і що почекала ? і де видно що купила? Quote (ir71) оді сфоткаю зелену травичку,що виросте і всю навколишню красу скоро знову сніг буде а фото не видно!
|
|
| |