Готуємо з Дарією Цвек
| |
Ксюша | Дата: Середа, 03/10/2012, 10:49 | Сообщение # 16 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Pavluk, Таня дякую що згадала в мене теж є книги з рецептами Дарії Квек.Дійсно все смачно виглядає дивлячись на твої фото
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 18/01/2013, 13:23 | Сообщение # 17 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Пригадала я про Д.Цвек вчора, вирішила дитині насмажити пампухів без начинки. Ну не любить мій син всякого "смаку" - так він каже на різні креми та начинки Пропоную вам попробувати [l][/l]Пампушки без начинки Склад: [color=#ff0000][/color]500 г борошна, 2 яєць, 3 жовтки, 100 г маргарину або масла, 100 г цукру, 1 склянка молока, 50 г дріжджів. Дріжджі розпустити в молоці з 1ст. ложкою цукру і 1 ст. ложкою борошна. Поставити в тепле місце щоб підійшло. Коли розчина почне підходити, додати яйця, жовтки розтерті з цукром, розтоплений жир і вимішати ложкою. Всипати борошно і вимішувати, доки тісто почне відставати від ложки. Припинити вимішування і поставити, щоб тісто підійшло. Тоді змастити руки жиром, виробити пампушки і смажити їх на олії. пампухи до смаження та після П.с. Тісто получилось трохи рідкувате, тому я додала ще десь 150г борошна, але забула про цукор. Можна ще додати пудри щоб були солодші. Пампухи получились дуже смачні та м'якенькі, навіть наступного дня не стверділи.
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 18/01/2013, 13:27 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 18/01/2013, 13:48 | Сообщение # 18 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Пампушки без начинки смачні пампушки мають бути. але на жаль без начинки ми не робимо, бо в нас не люблять діти.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 05/02/2013, 21:46 | Сообщение # 19 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Пропоную вам приготувати таку випічку: Корж пісочний з сиром. Тісто: 250 г борошна, 50 г цукру, 100 г маргарину або масла, 1 яйце, 1\2 склянки сметани, на кінець ножа соди. Начинка: 300 г сиру, 50 г цукру, 50 г ізюму, 2 яйця, 2 ст.л. манки. Замість сиру та ізюму можна використати 400 г сиркової маси. Жир посікти з просіяним борошном та содою, додати цукор, яйце і, при необхідності, замісити тісто сметаною. Поділити його на дві частини. Одну частину розкачати за розмірами тортівниці, покласти тісто у форму і поколоти виделкою. Накласти на корж сирну масу, накрити другим коржем, нарізаним на сегменти, поколоти його виделкою, змастити яйцем, посипати цукром та пекти в гарячій духовці (210-240 гр) протягом 45 хвилин. Витягти з тортівниці як повністтю охолоне. Начинку приготувати так: жовтки розтерти з цукром, сиром, додати ізюм та збиті в піну білки, 2 ст.л. манки і добре вимішати. Якщо використовуєте сиркову масу, то до неї додати тільки 2 яйця.
П.С. Вийшло дуже смачно, хоч я не дала ізюму. Така вже і особливість, що за першим разом як читала рецепт не побачила і не посипала зверху цукром. Ну від того смак не змінився. Пекла на форму 21см, і сметани до тіста не давала, так гарно замісилося. Смачного!!!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Pavluk - Вівторок, 05/02/2013, 21:47 |
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 20/02/2013, 19:18 | Сообщение # 20 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Останні кілька днів хочеться постійно чогось смачненького. Щось шукаю сама не знаю чого. А тут на очі попадає книжечка улюблена. Пропоную вашій увазі наступну випічку від Дарії Цвек у моєму виконанні. Пиріг з ягодами. Склад: 300г борошна, 200г жиру, 250г цукру, 3 яйця, 0,5 ч.ложки соди, склянка малини (полуниць). Приготування. Жир посікти з борошном, просіяним з содою, додати 50г цукру, жовтки і сметаною замісити тісто. Винести його на 2 години в холодне місце. Тоді розкачати корж за розміром тортівниці. Поколоти його виделкою і пекти в розігрітій духовці (220 градусів) до напівготовності. З білків збити густу піну, тоді поступово додаючи цукор (200г), весь час збивати поки цукор не розчиниться. Цю піну вимішати з перебраними ягодам, накласти на корж і поставити в гарячу духовку. Випікати, поки піна не набере золотистого кольору. Спечений пиріг викласти на тортову тарілку і подавати як гарячим, так і холодним. Смачного!!! П.С. В мене ягід було більше, десь 2 стакани точно. Брала заморожені вишні та смородину. Вийшло дуже смачно.
Сообщение отредактировал Pavluk - Середа, 20/02/2013, 19:35 |
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 20/02/2013, 20:26 | Сообщение # 21 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Pavluk, Такий смачний соковитий пиріг. Так і пахне духмяним літом. Дякую за рецепт.Таня пригощуся шматочком до вечірнього чаю.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 20/02/2013, 20:43 | Сообщение # 22 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Цитата (Pavluk) Пиріг з ягодами. Класний рецепт.Можливо і я скористаюся цим рецептом,бо щось цього року наморозила багато чорниць і треба щось з ними робити.Дякую!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 21/02/2013, 03:23 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Наталонька, пригощайся всім вистачить, я великого спекла ir71, от і в мене купа заморожених ягід треба щось робити. Легко і смачно, так ніби літо наступило
|
|
| |
Таньчик | Дата: Четвер, 21/02/2013, 17:21 | Сообщение # 24 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Pavluk, гарний пиріг!!! апетитно виглядає
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
symesa | Дата: Четвер, 03/10/2019, 00:09 | Сообщение # 25 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
| Самое честное и удобное казино в СНГ. Сервис, которым не могу нарадоваться уже который год! https://vulcan-deluxe-777.com/ - место, где можно не только поиграть,отвлечься , но и заработать денег.
|
|
| |
snegana-0307 | Дата: Субота, 12/10/2019, 13:49 | Сообщение # 26 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| ням ням
|
|
| |
maldonadoshonna | Дата: Вівторок, 17/12/2019, 20:11 | Сообщение # 27 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
| а что с пирогом, он как-то выглядит)
|
|
| |
irinakkovaleniko | Дата: Вівторок, 02/03/2021, 16:10 | Сообщение # 28 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
| гомілку залити холодною водою,та ставити га плиту.Закипить ,зняти барму,добавити цибулю та моркву.Хай кипить на меленькому вогні 2 години.Додаємо свині ніжки,знову на 2 години.Потім куряче мясо.Хай кипить ( париться)3 години .Посолити,дати спеції.Відцідити на друшляк бульйон.Хай відстоїтся,зібра
|
|
| |
prostomail6969 | Дата: Понеділок, 28/06/2021, 13:09 | Сообщение # 29 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| не дуже
|
|
| |
|