Вітання
| |
ксенія | Дата: Середа, 23/02/2011, 10:46 | Сообщение # 181 |
кулінар
Статус: Offline
| Дівчатка всім дуже дякую за вітання, мені дуже приємно . Іро, я також хочу привітати Богодарчика з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ. Нехай росте здоровенький і щасливенький!!! Ой не все відразу побачила-дівчата дякую!!!!(це від Ірини)
Сообщение отредактировал ir71 - Неділя, 27/02/2011, 09:32 |
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 27/02/2011, 09:30 | Сообщение # 182 |
адмін
| Люба наша ЦУКЕРОЧКО(Таня!)!!! Від усього серця тебе вітаю з днем народження! Я тобі те бажаю, Що щастям звуть люди, Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А тій пісні не буде кінця! Хай сонечко світить у вікна ясніше! Святкового настрою, Квітів, усмішок! Хай збуваються всі заповітні бажання! Бажаю хмеліти від Щастя й кохання! Дуже шкода що ти до нас рідко тепер заходиш.Ми всі тебе любимо і надіємося що ти вернешся до нас і приєднаєшся до нашого спілкування
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 27/02/2011, 11:31 | Сообщение # 183 |
| Танюшенька!!!!!!!!! Я також вітаю тебе з Днем Народження!!!!!!!!!!!!!!!! Будь щасливою, здоровою, веселою. Нехай Матір Божа тебе і твою сімю охороняє, і буде Вашою покровителькою.
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 27/02/2011, 11:55 | Сообщение # 184 |
найкращі кондитери
| Таню! І я приєднююся до привітань. $IMAGE1$
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Неділя, 27/02/2011, 13:02 | Сообщение # 185 |
Віват кухар!!!
| Дякую мої любі дівчата!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 27/02/2011, 15:31 | Сообщение # 186 |
найкращі кондитери
| Таню!!! Приєднуюся до привітань з нагоди дня народження!!! Бажаю щастя, гараздів без ліку, Міцного здоров"я та довгого віку. Нехай оминають всі болі й тривоги, Хай стелиться довга життєва дорога. Чистого тобі неба, миру в рідній хаті, Щоб була ти щаслива і на добро багата.
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 27/02/2011, 15:31 |
|
| |
Наталія | Дата: Неділя, 27/02/2011, 21:02 | Сообщение # 187 |
Віват кухар!!!
| ТАНЮШО!!! Вітаю Тебе з Днем народження!!! Хай щастя сонцем усміхається, І життя сповнює теплом, Усе омріяне збувається, Й дорога стелиться добром. Хай життя буде незвичним, Щастя безкінечним, Хай кохання буде вічним, Ніжним та сердечним.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Понеділок, 28/02/2011, 14:46 | Сообщение # 188 |
Віват кухар!!!
| Гарно дякую!
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 08/03/2011, 01:36 | Сообщение # 189 |
найкращі кондитери
| Хай 8 Березня несе нам втіху Кохання й щирих почуттів Щоб ми не знали від любові лиха І за собою спалених мостів Хай пестять і кохають нас чоловіки Бо того варті МИ Розкішні, хижі, й лагідні жінки!
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 08/03/2011, 01:40 | Сообщение # 190 |
найкращі кондитери
| [color=gray]Ой, дівчата знову свято Залетіло нам у хату Сипало тюльпанами, цокало стаканами, засипало смс-ом і душило грошей пресом. Світилося діамантом та застольним провіантом. Нас, красивих жіночок вже чекає кабачок! Зі святом 8-березня![/color]
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 08/03/2011, 08:43 | Сообщение # 191 |
адмін
| На вікні тюльпани, Здрастуй, весно-панно! В це свято жіноче, Мов зіроньки очі. Нехай вони сяють Щастям і коханням, Душу наповняють подихом весняним. * * *
|
|
| | |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 08/03/2011, 09:36 | Сообщение # 193 |
Віват кухар!!!
| Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня ! Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Бажаю Вам міцного здоров\'я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. Зі святом Весни, Вас !
|
|
| |
stina | Дата: Вівторок, 08/03/2011, 11:02 | Сообщение # 194 |
Віват кухар!!!
| Рано-вранці у суботу відкладіть усю роботу І швиденько, без зупинок їдьте на центральний ринок. Запитаєте, для чого? Я вам скажу: «А для того, Щоб на власні оченята справжній подвиг споглядати». Там тендітні, ніжні, милі, терпеливі і вродливі, добрі, лагідні жінки тягають важкі сумки. Ніде стати, ніде сісти, а вони, немов, штангісти, Ні за «дякую», ні «прошу» несуть мочки свою ношу. Вдома їх чека родина: чоловік жде і дитина, Треба обід приготувати, випрати, поприбирати. З дня на день такі турботи безліч хатньої роботи, Все це, як не подивіться, справжній подвиг, ви згодіться. ….Наближається весна! Хай жінкам несе вона щастя оберемок цілий Усмішок букет розцвілий, в душу – теплі, світлі ноти, Хай відходять всі турботи. Отож усім я зичу щиро – радості, добра і миру. Нехай кожен день несе гарне лиш, найкраще все. І скажу ще наостанок: Подвиг про суботній ранок кожна жінка хай забуде, Не про неї хай він буде. Бо найкращий подвиг нині – це в щоденній біганині Між дітьми й чоловіками - залишатися Жінками!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Antalia | Дата: Вівторок, 08/03/2011, 11:10 | Сообщение # 195 |
ніхто
| ДОРОГІ ДІВЧАТКА, З СВЯТОМ!!!
Сообщение отредактировал Antalia - Вівторок, 08/03/2011, 11:25 |
|
| |
|