Вітання
|
|
ir71 | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:37 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
|
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:37 | Сообщение # 2 |
адмін
| Дорога Таня(цукерочка)!!! Від усієї душі вітаємо тебе зі самим гарним днем у році-З ТВОЇМ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯМ!!!! Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує тобі щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаєм усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають дім Твій тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце Твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров’я без ліку І довгого, довгого щедрого віку.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:37 | Сообщение # 3 |
шеф-повар
| Танічко,з Днем Народження тебе .
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:37 | Сообщение # 4 |
повар
| Татяно і я приєднуюсь до вітань!!! Вітаю з Днем Народження! Бажаю тобі міцних снів, насичених днів і ночей, Бажаю сіяти як зорі вночі, Бажаю завжди бути на висоті, Бажаю бути пяною від кохання. Ну і звичайно, цінувати життя Й здійснювати свої бажання!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:37 | Сообщение # 5 |
| Я приєднуюся до свіх побажань. Здоровя, удачі, всіх благ. З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:37 | Сообщение # 6 |
Віват кухар!!!
| Дівчата я щиро вдячна за ваші привітання.ДЯКУЮ!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:38 | Сообщение # 7 |
адмін
| Neonella(Оля!) Від усього серця вітаю тебе з Днем народження!!! Хай Бог вам пошле літа щасливі і рівну стрічку сонячних доріг. Нехай удача на життєвій ниві, неначе килим, стелиться до ніг. Хай радсть буде на роботі і вдома, Хай серце незнає невдачі і втоми. Здоров\'я вам, щастя на довгі-довгі роки!
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:38 | Сообщение # 8 |
Віват кухар!!!
| Любі дівчата сьогодні було вже багато сказано гарних слів мені залишається приєднатись.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:38 | Сообщение # 9 |
адмін
| Яринко,я сьогодні пригадала що вчора у вашої чарівної внучки Анічки, був рочок.Хоч і із запізненням але прийміть мої щирі вітання та побажання вашому Анголятку. Радість всій вашій родині З цим я хочу привітати й побажати: Хай росте здоровим ваше внучатко, Хай його охороняють з неба ангелятка, Хай Господь зішле дитині добру долю, Здоров’ячка міцненького, Сонечка ясненького! Хай росте всім нам на втіху, В домі буде море сміху! Щоб зубки скоро вилізали, Рідним спати не мішали Щоб Ангелики кружляли Від всіх бід охороняли! Любе дитятко,мамина втіхо Іскрися здоров'ям, дзвіночками сміху. Щоб радість і щастя тебе обняли, Щоб ангели Божі тебе оберігали. Рости, ангелочку, на щастя матусі, На радість дідусю і своїм бабусям. Хай тобі всміхається доленька ясненько, Бог оберігає маленьке серденько.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:38 | Сообщение # 10 |
шеф-повар
| Іриночко,дякую дуже,мені так приємно.Вчора говорили по скайпу з нею.Вона така балакуча стала.Все мені іграшку показувала,що їй хрещена подарувала.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 17/03/2010, 16:38 | Сообщение # 11 |
| Можна і мені приєднатися до привітання. Вітаю ваше сонечко з Днем Народження. Хай росте на радість батькам красунею, розумницею, слухняною дівчинкою, маминою помічницею. Для дідуся і бабусі потіхою. Ніжне, миле й дороге Сонечко-малятко, З Першим рочком Тебе, Любе янголятко. Торти, бантики, квітки, Радість, море сміху. Квітни в щастячку й рости Всім вам на потіху.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 21:53 | Сообщение # 12 |
шеф-повар
| Quote (котяра) Вітаю ваше сонечко з Днем Народження Таню,дуже дякую.Мені так приємно
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 03/04/2010, 16:22 | Сообщение # 13 |
адмін
| Дорогі любі форумчаночки!!!Вітаю вас з Воскресінням Господнім!! Зичу Вам міцного здоров'я, щастя і добої долі. Хай ваші серця заповнюються радістю, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у ваші оселі мир, злагоду, світлу радість!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 16/04/2010, 12:52 | Сообщение # 14 |
| Дорога Оксана! Вітаю з Днем Народження!!! Здоров'я, щастя, удачі в житті. Всіх земних благ.
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 21/04/2010, 12:43 | Сообщение # 15 |
повар
| Марянко! ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!! Бажаю в житті радості, в справах - мудрості, в дружбі - вірності, а в серці - кохання! Радісного і приємного дня!!!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |