Вітання
|
|
оксанка | Дата: Неділя, 23/05/2010, 10:55 | Сообщение # 31 |
найкращі кондитери
Статус: Offline
| Привіт усім! Вітаю Всіх зі святом Зіслання Святого Духа,святом очищення душі. Цієї світлої днини нехай з гілкою свіжої липи увійде Божа благодать.Бажаю Вам ,щоб Ваші серця та серця Ваших рідних сповнилися добром,любов"ю,щирістю і всепрощенням
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 23/05/2010, 12:13 | Сообщение # 32 |
адмін
| Гарно дякую і також приєднуюся до привітань!!
|
|
| |
мамця | Дата: Понеділок, 24/05/2010, 12:17 | Сообщение # 33 |
шеф-повар
| Дуже дякую,і також приєднуюсь до вітань.Щоб всі ми ходили під пильним оком Господа Бога і завжди на нас сходив Святий Дух.
Оксана Я.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 24/05/2010, 14:36 | Сообщение # 34 |
шеф-повар
| Дякую,також всіх форумчанок та гостей вітаю зі святами
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 06/06/2010, 11:40 | Сообщение # 35 |
найкращі кондитери
| Вітаю усіх зі Святом Пресвятої Євхаристії!!! Особливо діточок ,які вперше їдуть до Сповіді та приймають Святе Причастя! [/c]
Сообщение отредактировал оксанка - Неділя, 06/06/2010, 11:47 |
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 06/06/2010, 12:42 | Сообщение # 36 |
адмін
| Ой повезло їм сьогодні з погодою.Я щойно дивилася у вікні як мої діточки сусідські в гарненьких пишних платічках йдуть до першого причастя.Так приємно і мило на них дивитися.Приєднуюся до вітань!
|
|
| |
мамця | Дата: Неділя, 06/06/2010, 13:44 | Сообщение # 37 |
шеф-повар
| А мій вчора мене просив, щоб сьогодні піти до сповіді, хоч першої сповіді і причастя ще не приймав.Він не розуміє чому він має йти з класом на причастя, а не тоді коли він цього хоче.Вітаю всіх з таким гарним святом.
Оксана Я.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 09/06/2010, 14:22 | Сообщение # 38 |
| Olya! Вітаю тебе з Днем Народження!!!! Хай врода твоя не в’яне ніколи, Ступає любов на поріг. Бажаєм щасливої долі І рівних щасливих доріг. Хай у житті Твоєму буде лиш добро, Кохання вірне, друзі незрадливі. Бажаєм, щоб задумане збулось І щоб життя Твоє завжди було щасливим.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/07/2010, 10:51 | Сообщение # 39 |
адмін
| Танічка,наша дорога Котярочка!!!!я прочитала в чаті,що маєш нині свято-ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДОНЕЧКИ!!!! У тебе вона перша,то знаю,що для тебе це найдороще що є на землі. То ж я вітаю твою донечку зі святом!!!!Нехай росте здоровенькою,приносить мамі радість,нехай її оберігає Бог,а на її життєвій дорозі зустрічаються лише добрі люди.Добра,миру та достатку вам!!! Просимо зайченя пухнасте На вушко щось Тобі сказати: Рости, маля, веселее і здорове, Літай у снах на кульках кольорових, Гарно учись, щоб більше знати – Цікавого ж на світі так багато ! Сонечка, веселку, дощику рясного І з казки феї, й котика м’якого, Радісних усмішок, квіточок гарненьких, Вогника і зіроньки у очах ясненьких. Метеликів у полі, яблучок в садочку, Щастячка великого в кожному куточку. Тортиків, тістечок й ласощів багато, У Твоїх сім років, в неповторне свято ! [/size]
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 12/07/2010, 11:05 | Сообщение # 40 |
адмін
| Гарно дякую і приєднуюсь до привітань!
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 12/07/2010, 22:53 | Сообщение # 41 |
найкращі кондитери
| Quote (котяра) Божої опіки і добра у ваших родинах!!!!!!! Щиро дякую,взаємно всіх вітаю.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 20/07/2010, 10:51 | Сообщение # 42 |
| Вітаємо нашу Оксанку з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!! У твій день народження хай небо буде голубе, Ми так сердечно й щиро усі вітаємо Тебе. Нехай для Тебе завжди сонце ясно світить І квіти ніжності цвітуть. Нехай в добрі, у щасті й мирі Усі прийдешні роки пройдуть. Бажаєм сердечно, що можна Найріднішій людині побажати, Щоб лихо минало і йшло в небуття, Бажаєм, щоб горя ніколи не знала Ти, Щоб радість довіку дарувало життя.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 20/07/2010, 11:30 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
| котяра, Велике ДЯКУЮ!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 20/07/2010, 14:01 | Сообщение # 44 |
адмін
| Оксаночко,я приєднуюсь до привітань!!! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 20/07/2010, 15:03 | Сообщение # 45 |
найкращі кондитери
| ir71, Щиро вдячна!!! Це дуже приємно!!!
|
|
| |