Вітання
|
|
Мартуся1309 | Дата: Понеділок, 13/09/2010, 15:14 | Сообщение # 61 |
кулінар
Статус: Offline
| Дівчатка дуже дякую..Мені так приємно що словами не описати... Шкода тільки я прихворіла то від свядкування змушена відмовитись....а стільки всього планувала приготувати..
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 13/09/2010, 15:32 | Сообщение # 62 |
адмін
| Quote (Мартуся1309) .а стільки всього планувала приготувати.. нічого ти рецепти збережи на друге свято,а зараз головне лікуйся!!!!Ти нам потрібна здорова!Так що міцного тобі здоров"ячка і терпіння!Бережи себе!!!!
|
|
| |
Мартуся1309 | Дата: Вівторок, 14/09/2010, 00:32 | Сообщение # 63 |
кулінар
| Дякую...
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 14/09/2010, 14:56 | Сообщение # 64 |
шеф-повар
| Мартуся ,я також від усієї душі поздоровляю тебе з Днем Народження.Бажаю тобі всього найкращого
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 19/09/2010, 12:42 | Сообщение # 65 |
адмін
| Дорога наша молоденька господинька Юлічка!!! Вітаємо тебе з днем народження! Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир в душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове .
|
|
| |
oresta | Дата: Неділя, 19/09/2010, 16:49 | Сообщение # 66 |
повар
| Юля і я приєднуюсь до привітань! Хай кожен твій день буде схожий на диво, А доля хай буде безмежно щаслива, Хай здійсняться мрії і задуми всі, А все у житті буде на висоті.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 19/09/2010, 18:39 | Сообщение # 67 |
| Юля вітаю з Днем Народження!!!!!!!!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 20/09/2010, 14:42 | Сообщение # 68 |
шеф-повар
| Юля,я також поздоровляю тебе з Днем Народження Щастя тобі та успіхів в житті
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 21/09/2010, 09:25 | Сообщение # 69 |
адмін
| Дорога наша Людочко,Людмило(stina)! Вітаємо тебе з гарною датою,з ювілеєм.У жінки тільки все починається,все життя по переду!!! Нехай кожна мить буде повна надії і нехай пощастить здійснити усі свої мрії! Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто! Гарно відсвяткувати і незабути нам показати і з нами поділитися супер стравами зі забави
|
|
| |
julia1020 | Дата: Вівторок, 21/09/2010, 12:45 | Сообщение # 70 |
нова людина
| Дорогі дівчата !!!! Щиро вдячна за привітання , теплі та милі слова ....
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 21/09/2010, 12:53 | Сообщение # 71 |
| Людмило!!!! Я також хочу привітати тебе, І побажати тобі в цей прекрасний день: здоровя, щастя, успіхів у всьому. І нехай Матір Божа буде твоєю заступницею все твоє життя. Ти в Бога благословенна, тому що народилася в таке прекрасне свято. Удачі тобі!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 21/09/2010, 15:40 | Сообщение # 72 |
найкращі кондитери
| Юлічка і Людочка Вітаю з роками , що завітали Сьогодні у Ваше життя! Їх всього ........ я нарахувала , А зичу дожити у щасті до ста , Творити й висот нових досягати , Міцніє хай сила , квітує краса , Щоб всього найкращого в світі зазнали , Здоров'я ! Любові ! Достатку ! Добра !
|
|
| |
stina | Дата: Четвер, 23/09/2010, 11:53 | Сообщение # 73 |
Віват кухар!!!
| Всім вдячна за привітання!! Мені дуже було приємно їх читати хоч ми знайомі віртуально але я Вас всіх дуже люблю!!!!!!!!!!!!!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 15:42 | Сообщение # 74 |
ніхто
| НАТАЛЯ!!! Цей день має чарівне походження Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 24/09/2010, 15:48 |
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 24/09/2010, 16:32 | Сообщение # 75 |
| comko Вітаю з Днем народження, Бажаю щастя, гараздів без ліку, Міцного здоров'я та довгого віку. Нехай оминають всі болі й тривоги, Хай стелиться довга життєва дорога. Чистого тобі неба, миру в рідній хаті, Щоб була ти щаслива і на добро багата.
|
|
| |