Вітання
| |
marjna | Дата: Вівторок, 20/07/2010, 16:11 | Сообщение # 46 |
дегустатор
Статус: Offline
| Оксанко! Хай дороги Твої стеляться крилато, І добро не оминає хату, Хай здоров’я, радість і достаток. Сипляться, немов вишневий цвіт. Хай малює доля з буднів свято І дарує ще багато літ.
Життя прекрасне!
|
|
| |
oresta | Дата: Вівторок, 20/07/2010, 16:19 | Сообщение # 47 |
повар
| Бажаю тобі ,Оксанко,здоровя міцного, як алмаз ! Щастя безмарного ! Любові океан ! Нехай краса та молодість завше буде кришталевою водою ! Нехай успіху та всіляких гараздів буде бездонний мішок ! Нехай дітки будуть радістю ! А в твоє віконце завше світить ясне сонечко !
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 20/07/2010, 19:19 | Сообщение # 48 |
найкращі кондитери
| marjna, oresta, Сильно,сильно ДЯКУЮ!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/07/2010, 09:46 | Сообщение # 49 |
адмін
| Любі наші Олюні!!! Від душі вітаю вас з днем Ангела! Нехай Вас Бог благословляє І від людей Вам буде шана, А щедра матінка-земля Дає наснагу Вам щорана. Живіть щасливо сотню літ На втіху всій своїй родині; Хай Бог Вас береже від бід У нашій славній Україні.
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 24/07/2010, 21:01 | Сообщение # 50 |
найкращі кондитери
| Приєднуюся до привітань всіх Ольг з Днем Ангела!!! Хай в житті Вам щастя ллється, Хай в сім"ях добро ведеться, Хай здоров"я з Вами буде, Хай Вас гумор не забуде. Щоб Ваш Ангел Хоронитель завжди був біля Вас
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 01/08/2010, 18:21 | Сообщение # 51 |
| З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ Яринко!!!!!!!! Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 19/08/2010, 16:37 | Сообщение # 52 |
найкращі кондитери
| Вітаю усіх зі святом СПАСА. Здоров"я,Божої благодаті Вам та Вашим сім"ям. Незадовго до Своєї смерті Ісус Христос разом з учнями Петром, Яковом та Іоанном прийшов на гору Фавор помолитися і показати їм Свою Божественну славу. Поки Спаситель молився, втомлені учні заснули. А коли прокинулись, побачили, що Ісус преобразився: його обличчя сяяло, мов сонце, поруч стояли пророки Мойсей та Ілля і говорили з Ним. Раптом світла хмара осінила учнів, і з неба почувся голос Бога Отця: «Це є Син мій улюблений, в якому Моє благовоління, Його слухайте!» Учні в страху попадали на землю, а коли піднялися, побачили Христа вже не преображенного, а в звичайному вигляді.
Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 19/08/2010, 16:40 |
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 24/08/2010, 22:05 | Сообщение # 53 |
Віват кухар!!!
| Дівчата, з Днем Незалежності вас! Моя Україна Ти шляхом праведним, святим йшла до волі, Україно. Ти перед ворогом своїм не ставала на коліна. Ти до омріяних зірок йшла крізь терна. (2) Ти в душах сіяла добро, наче зерна. (2) Приспів: Є на світі моя країна, де червона цвіте калина. Гори, ріки і полонина – це моя Україна. Є на світі моя країна, найчарівніша, як перлина. В моїм серці вона єдина. Це моя Україна. Де б я на світі не була – ти зі мною, Україно. Ти – моя мати, що дала мені мову солов’їну. Тут я пила із джерела чисту воду. І до рання тут я п’яніла без вина в ніч медову від кохання. Приспів Ти до омріяних зірок йшла крізь терна. (2) Ти в душах сіяла добро, наче зерна. (2) Приспів Це моя Україна.
Сообщение отредактировал Оля - Вівторок, 24/08/2010, 22:12 |
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 25/08/2010, 13:02 | Сообщение # 54 |
адмін
| Орися(орисія) Від усієї душі вітаємо тебе з днем народження!!! Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує тобі щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаєм усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають дім Твій тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце Твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров’я без ліку І довгого, довгого щедрого віку.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 25/08/2010, 23:28 | Сообщение # 55 |
| І я приєднуюся до привітань Іри. Орися!! Щиро вітаю тебе і бажаю тобі добра, удачі і міцного як граніт здоровя. Всього тобі найкращого!!!!
|
|
| |
орисія | Дата: Середа, 25/08/2010, 23:28 | Сообщение # 56 |
набираюсь досвіду
| Щиро вдячна за теплі, і добрі привітання!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 08/09/2010, 11:59 | Сообщение # 57 |
адмін
| Дорогі наші Наталі Від душі вітаю вас з днем Ангела!!!! Бажаю вам... Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з Вами буде.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 13/09/2010, 10:41 | Сообщение # 58 |
адмін
| Сьогодні свято святкує наша гарна господинька Мартуся (Мартуся1309 ) Мартусю,від усієї душі вітаю тебе з Днем народження!!!! Вітаючи Тебе сьогодні, Сказати хочу знов і знов, Нехай завжди живуть з Тобою Надія, Віра та Любов. Хай добрий Ангел із небес Боронить і не розчарує, І дивних тисячі чудес В житті твоїм Тобі дарує.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 13/09/2010, 11:05 | Сообщение # 59 |
| І я приєднуюся до вітань. З днем народження тебе вітаю! Будь веселою, щасливою завжди. І ще всією душею бажаю, Щоб не знала біди ніколи, Щоб щастя, як сонце світило, Щоб цвіла ти під ним, як весна, Щоб завжди ти веселою ходила, Щоб була ти завжди молода.
|
|
| |
Наталія | Дата: Понеділок, 13/09/2010, 14:37 | Сообщение # 60 |
Віват кухар!!!
| МАРТУСЯ!!! [color=purple]Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!! [color=red][/color
|
|
| |
|