|
Вітання
| |
| stina | Дата: Четвер, 14/06/2012, 15:25 | Сообщение # 811 |
|
Віват кухар!!!
Статус: Offline
| НЕЛЮ!!!
Здоров’я міцного на довгі роки, Щиро бажаю тобі залюбки, Хай доля дарує щастя довіку, Достатку і миру у домі без ліку. Калиною радість в душі хай квітує, Сопілка любові хай серце хвилює, А роси ранкові безмежно і щиро, Щоденно дарують наснагу і силу!
Мене звати Людмила!
|
| |
| |
| Ira | Дата: Четвер, 14/06/2012, 17:02 | Сообщение # 812 |
|
найкращі кондитери
| [size=15]Неля вітаю вас з таким чудовим днем, днем вашого народження!!!!!!!!![/size]
Хай кожен день ясніє небом чистим,
Світанки сяють, скупані в росі,
У серці радість розквіта іскриста,
І мрії хай збуваються усі.
Хай молодість твоя ще довго квітне,
Завжди усмішка сяє на устах,
І лиш хороше, радісне, привітне,
Тобі в житті перетинає шлях!!!
Сообщение отредактировал Ira - Четвер, 14/06/2012, 17:02 |
| |
| |
| оксанка | Дата: Четвер, 14/06/2012, 19:00 | Сообщение # 813 |
найкращі кондитери
| Нелю, приєднуюся до усіх привітань!!!
Бажаю Вам життя прожити Без сліз, без горя, без біди. Нехай воно щасливим буде Сьогодні, завтра і завжди!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Четвер, 14/06/2012, 23:27 | Сообщение # 814 |
найкращі кондитери
| Я також прєднуюсь до привітань,кажуть краще пізно ніж ніколи. В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік!
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 14/06/2012, 23:27 |
| |
| |
| LILEJA | Дата: П`ятниця, 15/06/2012, 02:48 | Сообщение # 815 |
шеф-повар
| НЕЛЯ!!! Щиро вітаю з Днем народження!!!
Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються немов вишневий цвіт Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ! http://img-fotki.yandex.ru/get/6200/135426028.59/0_772c2_9dca1558_orig
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Неділя, 17/06/2012, 15:35 | Сообщение # 816 |
шеф-повар
| Мої дорогі дівчатка!!! Я Вам дуже-дуже вдячна за такі теплі привітання і добрі побажання!!! Мені надзвичайно приємно,я Вас всіх дуже люблю!
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Неділя, 17/06/2012, 23:47 | Сообщение # 817 |
шеф-повар
| Нелечко, з величезним запізненням і я вітаю Вас з днем народження! Нехай у Вашому житті буде все те, що робить Вас щасливою!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Вівторок, 19/06/2012, 18:03 | Сообщение # 818 |
шеф-повар
| Talochka, дуже дякую за привітання!!! А те що на листівці я дууууууже люблю-посмакувала!
|
| |
| |
| марьяна2012 | Дата: Четвер, 28/06/2012, 19:56 | Сообщение # 819 |
нова людина
| 28 червня відзначаємо День Конституції України. Вітаємо зі святом і нагадуємо, що саме ук¬раїнець Пилип Орлик був автором першої демократичної конституції у світі (1710) З нагоди Конституції України, хочу всіх привітати віршем. (правда запозичила я його з сторінок журналу «Дніпро») Про свободу Усі ми любимо свободу I лопухи в кінці городу. Тож недарма котрогось году Просив чувак після походу: «О дайте, дайте мне свободу!..» Іще один чувак Синоду Писав послання про свободу. Іще один простого роду Ішов додому із заводу Та й, не спитавши навіть броду, Загув навічно за свободу. Отож і я люблю свободу, Як Дід Мороз шампанське з льоду. Який же пень собі на шкоду В кайдани закує свободу?! Хто проміняє мед на соду Чи скрипку на гнилу колоду? Не чуть ні з півдня, ні зі сходу, Аби хтось дав довільну згоду (Окрім коханого народу) Віддати чорту насолоду І відчувати не свободу, А гострі шпички терня й глоду. Бо й лопухи в кінці городу Ростуть і мріють про свободу. Так, я обожнюю свободу! Так, я оспівую свободу!
Я ще люблю дзвонить по коду.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 03/07/2012, 19:14 | Сообщение # 820 |
адмін
| Таня!Танічка!!!!(zoo)
Вітаю з гарним днем,з твоїм день народженням!!!! Бережи тебе доленька-доля Від образ, від лукавства і бід, Хай зійде Всевишнього воля - Жить на світі хоча б до ста літ! Хай буде довгим Ваш життєвий шлях, Хай не турбують лихо і нещастя! І журавлі на крилах принесуть Все те, що люди називають щастям!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Вівторок, 03/07/2012, 23:10 | Сообщение # 821 |
найкращі кондитери
| Танюшка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вітаю тебе з цим чудовим святом!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Четвер, 05/07/2012, 11:15 | Сообщение # 822 |
найкращі кондитери
| Олюня!!!Вітаємо тебе з днем народження!!! Ми тобі бажаєм не мінятись, Завжди такою залишатись. І ще щоб довго, літ до ста, Була душею молода! Ще зичим жити у любові, Купатись в радості й здоров'ї, А також успіху й грошей, І щоб усе було о'кей! А на закінчення бажаєм, Щоб все життя здавалось раєм, І хай багато довгих літ Тобі дарує щедро світ!
|
| |
| |
| Poetka | Дата: Четвер, 05/07/2012, 11:31 | Сообщение # 823 |
шеф-повар
| Лесю ДЯКУЮ!!!!!!!!! Нелю,Таняшка,(хоч з величезним запізненням,але краще пізно ніж ніколи)...З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!!!!!!!Всього вам якнайкращого!Бутьте здорові і щасливі!!!!!!!!
Я ОЛЯ!
Сообщение отредактировал Poetka - Четвер, 05/07/2012, 11:32 |
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Четвер, 05/07/2012, 11:31 | Сообщение # 824 |
найкращі кондитери
| ОЛІЧКА!!!!
Хай пливе щасливо твій життєвий човен,
І минає легко береги круті,
І любові буде хай завжди він повен,
То найголовніше у людськім житті.