Дата: П`ятниця, 20/07/2012, 17:57 | Сообщение # 871
Віват кухар!!!
Статус: Offline
ОКСАНКО! ! !Вітаю з днем народження! В цей дорогий для серця день, Бажаєм квітів і пісень! Від друзів щирих привітань, Від зірок здійснення бажань! Від сонця, світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік! Мене звати Людмила!
Дата: П`ятниця, 20/07/2012, 19:57 | Сообщение # 872
шеф-повар
Оксанка я також приєднуюсь до всіх побажань Нехай в житті все буде, що потрібно, Без чого не складається життя: Кохання, щастя, вірні друзі І вічно юна, нестаріюча душа.
Сообщение отредактировал masik - П`ятниця, 20/07/2012, 20:01
Дата: П`ятниця, 20/07/2012, 22:57 | Сообщение # 875
шеф-повар
оксанка, Приєднуюся до всіх привітань з нагоди Дня Народження. Хочу побажати тобі побільше тих речей, що роблять тебе по справжньому щасливою людиною, жінкою, мамою, дружиною......
Дата: Понеділок, 23/07/2012, 00:15 | Сообщение # 878
шеф-повар
Дорога Оксанка!!!
Вибачаюся, що так пізно , з телефону не могла написати
Щиро вітаю з Днем народження!!!
Бажаю здоров'я міцного, щастя без краю, Усього найкращого щиро бажаю. Щоб серце твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров'я без ліку, І довгого-довгого щедрого віку.
Ліля!Лілюсіку!!! Вітаємо тебе з Днем народження!!!!
Бажаємо щастя і здоров'я, хочемо, щоб в житті твоя прекрасна дорога не стала вузькою стежкою. Ще любові тобі бажаємо величезної, чистої, як сльоза, і щоб частіше посміхалися, твої щасливі очі!