Мартуся!!! Прийми і мої вітання з ювілеєм!!! Щасливою будь, неповторною, завжди люби і будь улюбленою! Нехай завжди ростуть квіти, і буде свято там, де ти!!!
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 09:53 | Сообщение # 917
адмін
Статус: Offline
наша дорога Зоряночко!Наше Сонечко і наша бджілка трудівнице! Від усієї душі вітаю тебе з Днем народження!!!!
З Днем народження сердечно вітаю!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від серця бажаю Щастя й здоров'я міцного!!!
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 10:35 | Сообщение # 918
шеф-повар
Зорянко вітаю тебе з Днем Народження!!!!! Ще небо хмарами не вкрите Ще так прозоро сяють роси А вже по ліву руку - літо А вже по праву руку - осінь Ще очі блиску не позбулись Ще серце жити не стомилось А вже по ліву руку - юність А вже по праву руку - зрілість А час летить нестримно далі Й душа немов би молодіє По ліву руку всі печалі По праву руку всі надії Життя не зміряти літами А щастя - то важка наука Хай буде радість завжди з Вами По ліву і по праву руку
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 13:10 | Сообщение # 920
найкращі кондитери
Зоряночко,квіточко ти наша!!! Вітаю тебе з цим прекрасним днем. З днем народження вітаєм, І бажаємо Тобі Будь щаслива Ти безкрайньо ТИ найкраща на землі! ! ! Ще ми хочем побажати Щоб в нелегкому житті Всі ті труднощі долати, що у Тебе на путі Молодість Твоя хай не проходить, А разом з нею радість, доброта Хай вічним гостем в Твоїм домі буде І затишок, і мир, і теплота Також бажаєм щастя і здоров’я І усмішок, бадьорості та сил Щоб Ти завжди була найкраща в світі Щоб Ти була щасливою завжди.
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 13:16 | Сообщение # 921
найкращі кондитери
ДІВЧАТОЧКА МОЇ МИЛІ, ДІВЧАТОНЬКА МОЇ ЛЮБІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДУЖЕ ДЯКУЮ ВАМ ЗА ТАКІ ТЕПЛІ І ГАРНІ СЛОВА! УСІХ ЦЬОМАЮ І ОБНІМАЮ!!!!!!!!!!!!!!1
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 13:24 | Сообщение # 922
найкращі кондитери
В день урочистої дати Щиро хочу побажати Щастя, радості, спокою І цвісти завжди весною. Роки хай повільно йдуть, Щоки ружами цвітуть, Хай лишається натура І спортивная фігура. Щоб ніколи не хворілА, Щоб в Тебе крижі не боліли, Щоб здорові груди мала, Не кашляла, лиш співала. Добре їла, файне пила, І до праці мала сили. З роси, води й чистої калабаньки Гарного настрою, міцного здоров’я І всього найкращого!
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 15:51 | Сообщение # 924
Віват кухар!!!
ЗОРЯНОЧКО!!!!! Красунька ти наша, невтомна мамуся ігосподинька!!!! З днем народження вітаю щиро нині, Здоров'я, радості бажаю я сповна. Нехай любов Тобі дарують, як богині, А чаша щастя хай не має дна. Будь завжди весела, привітна і щира, Будь трішечки горда й весняно красива. Візьми собі в подруги чесність і ніжність, Чекай в нагороду одержати вірність. Окрасою серця хай буде кохання І сповняться всі Твої мрії й бажання!
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 21:43 | Сообщение # 927
шеф-повар
Зорянка!!!Прийми і мої вітання. Нехай кожна мить буде повна надії і нехай пощастить здійснити усі свої мрії! Удачі, натхнення й духовного росту, Хай буде в житті усе легко та просто!
Сообщение отредактировал masik - Понеділок, 17/09/2012, 21:45
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 22:46 | Сообщение # 929
найкращі кондитери
ЗОРЯНОЧКО Я Тебе вітаю, з великим святом Я Тобі бажаю, радості багато Хай сміється сонце, з голубого неба І троянда перша, зацвіте для Тебе Хай в житті Твоєму, горя не буває На устах усмішка, маком розцвітає Хай для Тебе гарна, буде кожна днина Дорога людинка, будь завжди щаслива! Ще Тобі бажаю, цвітіння розмаю Лагідного неба і рівних стежин Нехай Тебе любить, хто милий душі Цього бажаю Тобі! Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 17/09/2012, 22:46
Дата: Понеділок, 17/09/2012, 23:27 | Сообщение # 930
Віват кухар!!!
ЗОРЯНОЧКО!!! Щиро вітаю ТЕБЕ з Днем народження!!! Бажаю міцного здоров"я, щастя, радості!!! Залишайся завжди такою, як ти є!!! Нехай здійсняться всі твої мрії та бажання!!!