|
Вітання
| |
| Наталонька | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 13:00 | Сообщение # 1036 |
|
шеф-повар
Статус: Offline
| Леся, Лесуня щиро вітаю тебе з Днем Народження. Здоровя тобі міцного, бути щасливою, залишатися красивою та оптимістичною, щоб все що ти робиш приносило тобі задоолення, і здійснення всіх планів і мрій. Люблю обнімаю та цілую міцно міцно.
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 13:04 | Сообщение # 1037 |
шеф-повар
| Дорога наша Лесечко!!!Вітаємо тебе з днем народження!!! Ми тобі бажаєм не мінятись, Завжди такою залишатись. І ще щоб довго, літ до ста, Була душею молода! Ще зичим жити у любові, Купатись в радості й здоров'ї, А також успіху й грошей, І щоб усе було о'кей! А на закінчення бажаєм, Щоб все життя здавалось раєм, І хай багато довгих літ Тобі дарує щедро світ!
|
| |
| |
| Olena87 | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 13:37 | Сообщение # 1038 |
шеф-повар
| Дорога Лесюня!!! Якби зійшлися дві зорі І райдуги сплелися в перевесло, Тобі б, напевно, гори золоті В дарунок ми тобі принесли. Але не немочі людські Не здійснено свого бажання, Отож. Прийми Ти від душі Палке і щире привітання! Хай зло далекими стежками обминає, А успіх супроводжує в усьому і завжди Нехай в душі тільки весна буяє Без клопотів, печалі і журби. В житті нехай все буде добре Без чого не складається життя: Любов, здоров’я, щастя, та Щира, добра й людяна душа! Многая і благая літа!!!
Сообщение отредактировал Olena87 - П`ятниця, 30/11/2012, 13:42 |
| |
| |
| Poetka | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 14:25 | Сообщение # 1039 |
шеф-повар
| Лесюнька ти - The Best!!!!!!!!!!!!!!! Вітаю,вітаю, най здійсняться твої самі заповітні мрії,творчого зростання, люблячого чоловіка, гарної долі і міцного,міцного здоров"я, одним словом всього тобі доброго,бо ти - КЛАСНА!!!!!
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 14:42 | Сообщение # 1040 |
найкращі кондитери
| Лесюньчику,Лесю, Лялюся ти наша!!! Як хочеться подарувати тобі долю і прихилить до тебе білий світ, Щоб в щасті ти жила без болю багато довгих і яскравих літ! Благополуччя тобі зичимо й удачі, здорова будь й красива, мов весна, І щоб в любові не пізнать нестачі, бо Богом раз дарується вона!
|
| |
| |
| Talochka | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 18:11 | Сообщение # 1041 |
шеф-повар
| Лесю, прийми, будь-ласка, і мої найщиріші вітання з Днем Народження! Своєю доброю вдачею і радісним ставленням до життя ти можеш освітити будь-який похмурий день. Бажаю тобі, щоб поруч завжди були найрідніші тобі люди, в тому числі і найрідніші по духу (як, наприклад, наші форумлянки ) Радісних зустрічей, нових вражень і натхнення до твоєї кондитерської творчості і до життя взагалі!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 23:02 | Сообщение # 1042 |
найкращі кондитери
| Olena87, Poetka, оксанка, Talochka, kcюшka, Наталонька, Дякую дівчатка!!!І і справді найрідніші по духу і взагалі самі найкращі!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 23:05 | Сообщение # 1043 |
найкращі кондитери
| Quote (Леся) І і справді найрідніші по духу і взагалі самі найкращі!!! блін та за таке варта випити
|
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 23:09 | Сообщение # 1044 |
найкращі кондитери
| З якої почнемо???
|
| |
| |
| наталя | Дата: Неділя, 02/12/2012, 04:51 | Сообщение # 1045 |
кулінар
| Леся вибач запізненням і я тебе також хочу привітати З Днем народження вітаєм, Щастя й долі Вам бажаєм, Здоров'я небесної благодаті, Миру й злагоди у хаті. Осипаються дні пелюстками, Непомітно спливають роки, Не сумуйте, гордіться літами, Бо не марно прожиті вони. Як для Вас - то прожито ще мало, Доживіть хоч принаймні до ста, Щоб усюди Вас щастя стрічало, А для горя щоб час не настав. Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співа, Для Вас усі найкращі квіти І найласкавіші слова. Бажаємо Вам життя прожити Без сліз, без горя, без біди. Нехай воно щасливим буде Сьогодні, завтра і завжди!
Сообщение отредактировал наталя - Неділя, 02/12/2012, 04:59 |
| |
| |
| Леся | Дата: Неділя, 02/12/2012, 12:21 | Сообщение # 1046 |
найкращі кондитери
| наталя, Дякую Наталю!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Неділя, 02/12/2012, 14:46 | Сообщение # 1047 |
найкращі кондитери
| Quote (Леся) З якої почнемо??? з біленької
|
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 10:38 | Сообщение # 1048 |
адмін
| Наша дороге янголятко,наша дитинка форума-Катруся!!!!
Вітаємо тебе з Днем Ангела!!!!
У нашої дитини оченята славні, Голубі, як небо, де нема ні хмари. Личенько біленьке, носичок маленький, А золотий чубчик, немовби рідненький. Рости, ангелочку, на щастя матусі, На радість дідусю і своїм бабусям. Хай тобі всміхається доленька ясненько, Бог оберігає маленьке серденько!
|
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 16:03 | Сообщение # 1049 |
найкращі кондитери
| Катруся!!!!!!!!!!!!!!Маленьке наше сонечко!!!!!!!!!!! Вітаю з днем ангела!!!!!!!!!! Рости здоровенькою і щасливенькою на радість оточуючих тебе людей!!!!!!
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: П`ятниця, 07/12/2012, 16:31 | Сообщение # 1050 |
|
шеф-повар
| Леся, ir71, Катя передає вам ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
|