|
Вітання
|
|
| LILEJA | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 14:54 | Сообщение # 1096 |
шеф-повар
Статус: Offline
| Дорога Іра! Щиро вітаю з Днем народження!!!
На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є - Вам День народження привітно Сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають Колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають І море радості щодня. А від мене прийміть дарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине На журавлиному крилі. Хай в Вас живуть душа дитини І мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі Чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми Доводить справи до кінця. А щоб чудове Ваше свято В душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту Й живіть, як мінімум, - сто літ!
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 15:17 | Сообщение # 1097 |
шеф-повар
| Ira Люба Іринко, і я долучаюся до привітань! Здоров'я, радості, достатку і натхнення! І нехай у твоєму житті буде якомога більше таких моментів, як у твоєму пості вище! Тобто щоб сльози з'являлися у твоїх очах тільки від зворушливих приємностей і щасливих емоцій!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
Сообщение отредактировал Talochka - Вівторок, 29/01/2013, 15:18 |
| |
| |
| Olena87 | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 17:50 | Сообщение # 1098 |
шеф-повар
| Люба Іро, прийми і моє щире вітання! Якби зійшлися дві зорі Ірайдуги сплелися в перевесло, Тобі б, напевно, гори золоті В дарунок ми тобі принесли. Але не немочі людські Не здійснено свого бажання, Отож. Прийми Ти від душі Палке і щире привітання! Хай зло далекими стежками обминає, А успіх супроводжує в усьому і завжди Нехай в душі тільки весна буяє Без клопотів, печалі і журби. В житті нехай все буде добре Без чого не складається життя: Любов, здоров"я, щастя, та Щира, добра й людяна душа! Многая і благая літа!!!
Сообщение отредактировал Olena87 - Вівторок, 29/01/2013, 18:05 |
| |
| |
| Ira | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 19:11 | Сообщение # 1099 |
|
найкращі кондитери
| Дівчаточка дякую всім !!!!!!!!!!!! Ви мене точно заставляєте нині плакати.....від радості! Я вас люблю!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Вівторок, 29/01/2013, 23:08 | Сообщение # 1100 |
шеф-повар
| Я зайшла і зразу попала на забаву!!! Іруся!!!!!! Прийми і мої найщиріші вітання з ювілеєм! Зичу міцного здоров"я,творчої наснаги,любові і поваги від рідних та друзів!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 30/01/2013, 10:53 | Сообщение # 1101 |
адмін
| Оксано!( Окса-70)
Прийми від мене вітання з Днем народження! Хай свято щиро привітаєТа сповнить сонечком життя.Я ж вдачі доброї бажаюНа все наступне майбуття Цвітом радості, любовіхай квітують ясні дні,щастя й друзі пречудовібудуть поруч у житті
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Середа, 30/01/2013, 13:09 | Сообщение # 1102 |
|
шеф-повар
| Ira, я трохи з запізненням але також приєднуюся до всіх привітань. Нехай Бог тримає тебе в своїй опіці а Матінка Божа завжди допомагає в скрутний момент.
|
| |
| |
| kcюшka | Дата: Середа, 30/01/2013, 13:16 | Сообщение # 1103 |
шеф-повар
| Ira, і я з запізненням але все ж таки вітаю з ювілеєм З Днем народження вітаєм! І Тобі ми побажаєм: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра Щоб здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, жовте літо. Побажаєм ми удачі Й щасливої долі На Канарах зо дві дачі І грошей доволі.
|
| |
| |
| Ira | Дата: Середа, 30/01/2013, 14:28 | Сообщение # 1104 |
|
найкращі кондитери
| Pocя, Pavluk, kcюшka, дякую щиро мої ви хороші!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| Poetka | Дата: Середа, 30/01/2013, 15:36 | Сообщение # 1105 |
шеф-повар
| Іруня ,ще тут тебе привітаю! З Твоїм Днем. Здоров"я багато і успіху ,клієнтів з папірцями і натхнення в кондитерській справі. вітаю
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| Окса-70 | Дата: Середа, 30/01/2013, 18:00 | Сообщение # 1106 |
|
кулінар
| Quote (Poetka) Прийми від мене вітання з Днем народження! ir71,дуже дякую за привітання,так несподівано.
|
| |
| |
| Наталія | Дата: Середа, 30/01/2013, 18:48 | Сообщение # 1107 |
Віват кухар!!!
|  ІРИНОЧКО!!!!!!! Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний - це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий - теплота дружніх стосунків, жовтий - яскраве сонечко, зелений - спокій і мир у душі, блакитний - чисте безхмарне небо, синій - вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблювалась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове
|
| |
| |
| Леся | Дата: Середа, 30/01/2013, 21:22 | Сообщение # 1108 |
найкращі кондитери
| Всіх дівчат,у яких протягом 28,29,30 січня відбулося день народження,прошу вибачення,за запізніле привітання.Приєднююся до вище сказаних слів.Бажаю всього само найкращого.
|
| |
| |
|
| Наталонька | Дата: Четвер, 31/01/2013, 00:04 | Сообщение # 1110 |
|
шеф-повар
| Ira, і ще моє запізніле привітання прийми. Здоровя тобі мічного, щастя, здійснення мрій, Багато багато приємних моментів.
|
| |
| |