Страви на Великдень!!!!!
|
|
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 18:32 | Сообщение # 16 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Оля) А як вони хоч виглядають ті мазурки? Ніколи не бачила. виправляюсь швиденько, додаю фото , правда з нету бо сама ще ніколи не пекла, а перший раз попала на рецепт
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 18:35 | Сообщение # 17 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Подібне на німецький штолен. Тільки той має зелені і червоні кольори і печуть його на Різдво.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 18:35 | Сообщение # 18 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Зоряна9810, СПАСИБІ за сторіночку багато цікавого.Це тобі.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Роксолана | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 18:35 | Сообщение # 19 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) додаю фото , Та вони схожі на німецький різдв"яний штолен.Але смакота! Бачу ми тут всі одночасно написали і ОЛЯ І я тоже замітили що схоже на штолен
я трохи нерозумна!
Сообщение отредактировал Роксолана - Понеділок, 28/03/2011, 18:37 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 18:48 | Сообщение # 20 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| цукеро4ка, дякую. Роксолана, в нас яйця ріжуть на половину і посипають хроном тертим на великому терку, або взагалі струганим ножем.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 20:03 | Сообщение # 21 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ось які мазурки мені пошукова знайшла
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 28/03/2011, 20:05 | Сообщение # 22 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дівчата як будете яйка фарбувати то незабувайте зфоткати і нам сюди принести.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 29/03/2011, 01:26 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Зоряна9810, дуже корисні поради і цікава темка. дякую. цікаве печиво!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 29/03/2011, 10:10 | Сообщение # 24 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ir71, і мені цікаво хто де і які робить яйка до пасхального кошичка...
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 29/03/2011, 13:51 | Сообщение # 25 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряна9810, Гарна темка,Вітаю Зорянко.Дуже стане у нагоді.
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 29/03/2011, 14:28 | Сообщение # 26 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Зоряна9810, Файна темка ,дякую!!! Вже задумуюся що своє написати!?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 29/03/2011, 14:48 | Сообщение # 27 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, оксанка, та нема за що дякувати. нічого особливого я не зробила. а поради і рецепти, а також звичаї кожного регіону цікаво знати, і молодим господинькам стане у пригоді
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 29/03/2011, 14:48 | Сообщение # 28 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| оксанка, чекаємо твоїх рецептів
|
|
| |
Sonechko | Дата: Четвер, 31/03/2011, 01:13 | Сообщение # 29 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Салат "Пасха" Всі складові викладаються шарами: - хрін на грубу тертку(полити лимонним соком), я терла на дрібну-подовгасту,вийшло ще ліпше; - сирок плавлений потертий на грубу тертку; - майонез; - цибуля; - варена ковбаска, порізана невеликими кубиками; - майонез; - варене яйце (білок); - майонез; - прикрасити жовтком.
Я ОКСАНА!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 31/03/2011, 10:19 | Сообщение # 30 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Sonechko) Салат "Пасха" пробувала такий салат, смачний, правда в нас його не роблять на саму пасху, а так деколи.
|
|
| |