Борщики,всякі різні рецепти
|
|
оксанка | Дата: Вівторок, 20/07/2010, 19:21 | Сообщение # 16 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| comko, Смачно!!!
|
|
| |
наталя | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 13:57 | Сообщение # 17 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
| я завжди в кінці варіння додаю сало копчене з часником.Ріжу кубиками сало топлю до золотистого кольору ,додаю часник на тертий і десь 5 секунд жарю.все це кидаю в борщ .1-3хв.варю і виключаю .борщ виходить дуже смачний .
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 14:05 | Сообщение # 18 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ой а в нас навіть ще така темка є...як я її прошляпила??? Я люблю варити борщик на тушених в сметанці овочах. Буряк перець морква, потерла на терочку потушила в сметанці а потім до баняка з картоплею..... А ще якщо додати фасольки...
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 18:28 | Сообщение # 19 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Зоряна9810, цікава їдейка!! а томатної пасти чи отцту не даєш до овочів коли тушиш?
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 18:33 | Сообщение # 20 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Таньчик) а томатної пасти чи отцту не даєш до овочів коли тушиш? ні ніколи...можу дати трошки лимонного соку. а якщо є свіжі помідори то їх трошки ..
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 18:34 | Сообщение # 21 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| ооо яка оперативна відповідь!!!!!! Дякую
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 19:39 | Сообщение # 22 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) а в нас навіть ще така темка є...як я її прошляпила??? Зорянко і ти не одна така тут стільки цікавої інформації Quote (Таньчик) а томатної пасти чи отцту не даєш Я також не даю томатної пасти хіба літом свіжих помідорків.
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 21:27 | Сообщение # 23 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| А я думала, що вже виставляла мій рецепт борщу. Нє? Непорядок! Треба додати тут до загальної колекції! А якщо серйозно, то я варю самий звичайний борщ. Але якщо спробуєте коли такий зварити, то думаю не виллєте в помиї.
І так. Мій борщ. ( Перекопіювала з Посиденьок, де я його виставляла ще в 2006 році) Писала так детально для одного нашого львів"янина, що живе у Франції і захтів борщу.
Відварюєте м"ясний бульйон. Правда зі свинини борщ найсмачніший... Як вже можна починати кидати овочі, перше кришете дрібненько пів цибулини. Вона розвариться і тільки дасть смак, а самої її не побачите. Тоді ріжете дрібненько одну велику моркву. Тоді вбираєте і ріжете теж дрібно 5-6 середніх картоплин. Кидаєте і після картоплі солите борщ. Все робите за порядком. Я ніколи не навбирую нічого наперед, бо воно так собі по черзі все вариться. Вбираєте два невеликі , або один величенький буряк червоний, трете на грубій тертці і починаєте його підтушувати на олії на пательні. За той час шинкуєте кавалок капустини(залежить, який баняк ви готуєте) і кидаєте до киплячого баняка. Тоді до буряка на пательні додаєте томатний соус. Як маленька баночка, то я даю цілу. Як велика, то пів. Можна замість томатного соусу давати кетчуп, або свіжі терті помідори. Як то вже починає кипіти і трохи пересмажиться, я даю склянку сметани до пательні і помішую, щоб все разом закипіло. Тоді вливаю це в бяняк, даю ще ложку "Вегети", чи якої іншої приправи, ложку цукру, пів пучка петрушки і стільки ж кропу свіжих порізаних. Воно ще все разом закипає, хвилину покипить і відставляю, накриваючи, щоб само доходило. Можна ще з картоплею кидати намочену наперед квасолю. Можна давати намочені гриби. Хто що любить. Але такий борщ смачніший, ніж зі звареного наперед буряка. І колір не виварюється. Зготуєте, поділіться враженнями...
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 21:49 | Сообщение # 24 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (наталя) я завжди в кінці варіння додаю сало копчене з часником.Ріжу кубиками сало топлю до золотистого кольору ,додаю часник на тертий і десь 5 секунд жарю.все це кидаю в борщ .1-3хв.варю і виключаю .борщ виходить дуже смачний .
Колись в селі в борщ не давали м"яса, бо яке там м"ясо було кожний день, хіба йно на неділю, чи свята. То баба, пам"ятаю, кидала в баняк кавалок старого жовтого сала і так воно варилося майже до кінця, а тоді виймала, в ступці товкла часник зі сіллю, тоді ще додавала те сало і ще товкла, а тоді то кидалося назад в борщ! Ой! Який то був смачний борщ! Зараз би-м такого з"їла, та нема старого сала....
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 13/11/2012, 23:33 | Сообщение # 25 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Ira) Зорянко і ти не одна така І ти Іро не одна... я теж не замітила такої чудової темки Quote (Оля) Правда зі свинини борщ найсмачніший... я теж такої думки. Я варю борщ не все з капустою, мої люблять борщ рідший, а ось мама варить густіший.Колись пам’ятаю бабця все борщ яйцем підбивала, особливо він смакував в неділю до вареників!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 14/11/2012, 00:49 | Сообщение # 26 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Оля, Я точно такий борщик варю як ви,просто я додаю звичайне товчене сало з часником для заправки, а решту все так само ,тільки за зміною що я спершу кидаю капусту а потім картоплю :da-38:
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 14/11/2012, 00:50 |
|
| |
Ira | Дата: Середа, 14/11/2012, 00:55 | Сообщение # 27 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Оля) Зараз би-м такого з"їла, та ви так смачно описали що і я непроти
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 11:35 | Сообщение # 28 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А я поділюсе рецептом борщу який готують на Київщині на свят вечір. Мала змогу попробувати,бо це наші хзнайомі відпочивали у нас на зимові свята і були в мене в гостях і готували їх борщ. БОРЩ ПІСНИЙ квасолю замочити на ніч і кинути до грибів, сушені гриби замочити на годину і кинути хай киплять разом з квасолею буряк потерти на грубій терці і піджарити на олії капусту тонко нашаткувати картоплю ріжемо більшим кубиком сіль ,перць,чуть цукру. цибулю жарити на олії,до неї даємо терту моркву,сіль зелень в кінці варки даємо банку кільки в томаті, лавровий листок,варити цей борщ на протязі 2 годин
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 14:03 | Сообщение # 29 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, цікавий рецеп борщу , я б сказала борщо-уха чи що?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 14:51 | Сообщение # 30 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) кільки в томаті, я б такого точно не їла....
|
|
| |