В гості до Ірини
 Борщики,всякі різні рецепти - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Борщики,всякі різні рецепти
оксанкаДата: Вівторок, 20/07/2010, 19:21 | Сообщение # 16
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
comko, Смачно!!! smile smile smile

 
наталяДата: Вівторок, 13/11/2012, 13:57 | Сообщение # 17
наталя
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 94
Статус: Offline
я завжди в кінці варіння додаю сало копчене з часником.Ріжу кубиками сало топлю до золотистого кольору ,додаю часник на тертий і десь 5 секунд жарю.все це кидаю в борщ .1-3хв.варю і виключаю .борщ виходить дуже смачний .
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 13/11/2012, 14:05 | Сообщение # 18
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ой а в нас навіть ще така темка є...як я її прошляпила???
Я люблю варити борщик на тушених в сметанці овочах. Буряк перець морква, потерла на терочку потушила в сметанці а потім до баняка з картоплею.....
А ще якщо додати фасольки... dumy-10 dumy-10


 
ТаньчикДата: Вівторок, 13/11/2012, 18:28 | Сообщение # 19
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Зоряна9810, цікава їдейка!! а томатної пасти чи отцту не даєш до овочів коли тушиш?

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 13/11/2012, 18:33 | Сообщение # 20
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
а томатної пасти чи отцту не даєш до овочів коли тушиш?

ні ніколи...можу дати трошки лимонного соку. а якщо є свіжі помідори то їх трошки ..


 
ТаньчикДата: Вівторок, 13/11/2012, 18:34 | Сообщение # 21
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
ооо яка оперативна відповідь!!!!!! da-38 Дякую

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
IraДата: Вівторок, 13/11/2012, 19:39 | Сообщение # 22
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
а в нас навіть ще така темка є...як я її прошляпила???

Зорянко і ти не одна така smehs-260 тут стільки цікавої інформації podmigivaniya-118
Quote (Таньчик)
а томатної пасти чи отцту не даєш

Я також не даю томатної пасти хіба літом свіжих помідорків.


 
ОляДата: Вівторок, 13/11/2012, 21:27 | Сообщение # 23
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
А я думала, що вже виставляла мій рецепт борщу. udivlenie-221 Нє? Непорядок! Треба додати тут до загальної колекції! emocii-563
А якщо серйозно, то я варю самий звичайний борщ. Але якщо спробуєте коли такий зварити, то думаю не виллєте в помиї.
emocii-464 emocii-464 emocii-464

І так. Мій борщ. ( Перекопіювала з Посиденьок, де я його виставляла ще в 2006 році) podmigivaniya-118 Писала так детально для одного нашого львів"янина, що живе у Франції і захтів борщу.

Відварюєте м"ясний бульйон. Правда зі свинини борщ найсмачніший... Як вже можна починати кидати овочі, перше кришете дрібненько пів цибулини. Вона розвариться і тільки дасть смак, а самої її не побачите. Тоді ріжете дрібненько одну велику моркву. Тоді вбираєте і ріжете теж дрібно 5-6 середніх картоплин. Кидаєте і після картоплі солите борщ. Все робите за порядком. Я ніколи не навбирую нічого наперед, бо воно так собі по черзі все вариться. Вбираєте два невеликі , або один величенький буряк червоний, трете на грубій тертці і починаєте його підтушувати на олії на пательні. За той час шинкуєте кавалок капустини(залежить, який баняк ви готуєте) і кидаєте до киплячого баняка. Тоді до буряка на пательні додаєте томатний соус. Як маленька баночка, то я даю цілу. Як велика, то пів. Можна замість томатного соусу давати кетчуп, або свіжі терті помідори. Як то вже починає кипіти і трохи пересмажиться, я даю склянку сметани до пательні і помішую, щоб все разом закипіло. Тоді вливаю це в бяняк, даю ще ложку "Вегети", чи якої іншої приправи, ложку цукру, пів пучка петрушки і стільки ж кропу свіжих порізаних. Воно ще все разом закипає, хвилину покипить і відставляю, накриваючи, щоб само доходило. Можна ще з картоплею кидати намочену наперед квасолю. Можна давати намочені гриби. Хто що любить. Але такий борщ смачніший, ніж зі звареного наперед буряка. І колір не виварюється. Зготуєте, поділіться враженнями... emocii-464
 
ОляДата: Вівторок, 13/11/2012, 21:49 | Сообщение # 24
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (наталя)
я завжди в кінці варіння додаю сало копчене з часником.Ріжу кубиками сало топлю до золотистого кольору ,додаю часник на тертий і десь 5 секунд жарю.все це кидаю в борщ .1-3хв.варю і виключаю .борщ виходить дуже смачний .


Колись в селі в борщ не давали м"яса, бо яке там м"ясо було кожний день, хіба йно на неділю, чи свята. То баба, пам"ятаю, кидала в баняк кавалок старого жовтого сала і так воно варилося майже до кінця, а тоді виймала, в ступці товкла часник зі сіллю, тоді ще додавала те сало і ще товкла, а тоді то кидалося назад в борщ! Ой! Який то був смачний борщ! Зараз би-м такого з"їла, та нема старого сала....
 
оксанкаДата: Вівторок, 13/11/2012, 23:33 | Сообщение # 25
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Ira)
Зорянко і ти не одна така

І ти Іро не одна... я теж не замітила такої чудової темки emocii-1833
Quote (Оля)
Правда зі свинини борщ найсмачніший...

я теж такої думки.
Я варю борщ не все з капустою, мої люблять борщ рідший, а ось мама варить густіший.Колись пам’ятаю бабця все борщ яйцем підбивала, особливо він смакував в неділю до вареників!!!


 
КсюшаДата: Середа, 14/11/2012, 00:49 | Сообщение # 26
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Оля, Я точно такий борщик варю як ви,просто я додаю звичайне товчене сало з часником для заправки, а решту все так само ,тільки за зміною що я спершу кидаю капусту а потім картоплю da-38 :da-38: da-38

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 14/11/2012, 00:50
 
IraДата: Середа, 14/11/2012, 00:55 | Сообщение # 27
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Оля)
Зараз би-м такого з"їла,

та ви так смачно описали що і я непроти emocii-160


 
КсюшаДата: Вівторок, 27/11/2012, 11:35 | Сообщение # 28
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
А я поділюсе рецептом борщу який готують на Київщині на свят вечір.
Мала змогу попробувати,бо це наші хзнайомі відпочивали у нас на зимові свята і були в мене в гостях і готували їх борщ.
БОРЩ ПІСНИЙ
квасолю замочити на ніч і кинути до грибів,
сушені гриби замочити на годину і кинути хай киплять разом з квасолею
буряк потерти на грубій терці і піджарити на олії
капусту тонко нашаткувати
картоплю ріжемо більшим кубиком
сіль ,перць,чуть цукру.
цибулю жарити на олії,до неї даємо терту моркву,сіль зелень
в кінці варки даємо банку кільки в томаті,

лавровий листок,варити цей борщ на протязі 2 годин


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Вівторок, 27/11/2012, 14:03 | Сообщение # 29
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, цікавий рецеп борщу , я б сказала борщо-уха чи що? dumy-10 smehs-260

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 27/11/2012, 14:51 | Сообщение # 30
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
кільки в томаті,
я б такого точно не їла.... dumy-10


 
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024