Працюємо з мастикою та кремом 2
|
|
ir71 | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 17:23 | Сообщение # 121 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (masik) та ні вони дерев'яні. Я чесно подумала що з мастики і навіть щось схоже бачила в неті.. і все з мастики
|
|
| |
мамця | Дата: Понеділок, 23/05/2011, 17:58 | Сообщение # 122 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Quote (мамця) але на копоті трохи пусто мені теж так здається, на другий раз щось там додам Quote (мамця) Я б ще чогось добавила,може якогось узору на боковини згідна з тобою, але немаю нічого для бокового узору.Але скоро буду мати, дякуючи Тані
Оксана Я.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 24/05/2011, 16:47 | Сообщение # 123 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (мамця) скоро буду мати То вже завтра!!! Чоловік відправить сьогодні посилку, я складала а малий все шось хотів собі заховати. Казав до мене що то інструмент тьоті А я вчора робила мастику желатинову. До чого ж противна штука, роблю другий раз, і другий раз вона паршива. Хочу кумові торт у вигляді подарункового коньяку оформити. На бутилку ще ту мастику наклала, а на стаканчик не дала ради. Викинула і більше не мордувалася, ось так
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 24/05/2011, 19:06 | Сообщение # 124 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таню,на бутилку можна зробити звичайну шокомастику але додати пів ч л желатину(розведеного буквально у 1 ст л води).Мастика практично структури не міняє,а сохне швидше
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 25/05/2011, 18:30 | Сообщение # 125 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дівчата!!!!У мене до вас такі запитання.Які коржі краще використовувати на багатоярусні торти.І чи кожен ярус має бути однаковий чи може бути різний???
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 25/05/2011, 18:42 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) багатоярусні торти на весільні ( бо зустрічала їх багатоярусними, і власне пробувала ) дають бісквіти я коли пекла двохповерховий, то вниз давала Ірин шоколадний торт з вишнями і маково-карамельною прослойкою, а на верх рафаело. Нижній торт не просів зовсім, правда я давала підставку з коктейльних трубочок Але більш досвідчено тобі про це скаже наша Іруся..
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 25/05/2011, 20:56 | Сообщение # 127 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) .І чи кожен ярус має бути однаковий чи може бути різний??? Всі яруси мають бути різними,і мають приблизно відповідати симетрично розмірам.Наприклад30-25-18.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 25/05/2011, 21:11 | Сообщение # 128 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дякую дівчатка за відповіль!!!
|
|
| |
мамця | Дата: Середа, 25/05/2011, 21:40 | Сообщение # 129 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дівчата, може хтось з вас бачив як робляться танцювальні туфельки.Маю орт паркет з двома туфельками,одна жін.друга чол.
Оксана Я.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Середа, 25/05/2011, 23:35 | Сообщение # 130 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Мамця, Масік! торти гарні - з видумкою! Молодці! Я теж з тортиком- на цей раз простенький, але смачний!
|
|
| |
masik | Дата: Четвер, 26/05/2011, 00:29 | Сообщение # 131 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Оленка14, гарненький тортик, а квіти з крему ?
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 26/05/2011, 08:18 | Сообщение # 132 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Оленка торт вийшов гарний, зроби нам МК по прикрасам з крему.
Оксана Я.
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Четвер, 26/05/2011, 09:10 | Сообщение # 133 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Дякую дівчата! Так, квіти з крему! МК зроблю обов"язково - трішки пізніше. Вилізу з проблем.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 26/05/2011, 10:25 | Сообщение # 134 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Оленка14) Я теж з тортиком- на цей раз простенький, але смачний! Оленко для мене він виглядає апетитнішим ніж з мастики.Чесно то мастика трохи вже надоїла.Гарний тортик і чудово прикрашений!!!Я теж прошу у тебе МК!
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 26/05/2011, 13:18 | Сообщение # 135 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Оленка14) Я теж з тортиком- на цей раз простенький
Дуже гарненький тортик і нічого собі простенький! Такі прикраси треба ще вміти робити. Молодець!!!
|
|
| |