В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Працюємо з мастикою та кремом 2
ir71Дата: Понеділок, 23/05/2011, 17:23 | Сообщение # 121
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (masik)
та ні вони дерев'яні.

Я чесно подумала що з мастики і навіть щось схоже бачила в неті..

і все з мастики


 
мамцяДата: Понеділок, 23/05/2011, 17:58 | Сообщение # 122
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Quote (мамця)
але на копоті трохи пусто
мені теж так здається, на другий раз щось там додам
Quote (мамця)
Я б ще чогось добавила,може якогось узору на боковини
згідна з тобою, але немаю нічого для бокового узору.Але скоро буду мати, дякуючи Тані smile


Оксана Я.
 
PavlukДата: Вівторок, 24/05/2011, 16:47 | Сообщение # 123
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (мамця)
скоро буду мати

То вже завтра!!! Чоловік відправить сьогодні посилку, я складала а малий все шось хотів собі заховати. Казав до мене що то інструмент тьоті happy happy happy
А я вчора робила мастику желатинову. До чого ж противна штука, роблю другий раз, і другий раз вона паршива. Хочу кумові торт у вигляді подарункового коньяку оформити. На бутилку ще ту мастику наклала, а на стаканчик не дала ради. Викинула і більше не мордувалася, ось так tongue tongue tongue


 
ir71Дата: Вівторок, 24/05/2011, 19:06 | Сообщение # 124
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таню,на бутилку можна зробити звичайну шокомастику але додати пів ч л желатину(розведеного буквально у 1 ст л води).Мастика практично структури не міняє,а сохне швидше

 
ЛесяДата: Середа, 25/05/2011, 18:30 | Сообщение # 125
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дівчата!!!!У мене до вас такі запитання.Які коржі краще використовувати на багатоярусні торти.І чи кожен ярус має бути однаковий чи може бути різний???

 
Зоряна9810Дата: Середа, 25/05/2011, 18:42 | Сообщение # 126
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
багатоярусні торти

на весільні ( бо зустрічала їх багатоярусними, і власне пробувала ) дають бісквіти
я коли пекла двохповерховий, то вниз давала Ірин шоколадний торт з вишнями і маково-карамельною прослойкою, а на верх рафаело. Нижній торт не просів зовсім, правда я давала підставку з коктейльних трубочок
Але більш досвідчено тобі про це скаже наша Іруся.. biggrin


 
ir71Дата: Середа, 25/05/2011, 20:56 | Сообщение # 127
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
.І чи кожен ярус має бути однаковий чи може бути різний???

Всі яруси мають бути різними,і мають приблизно відповідати симетрично розмірам.Наприклад30-25-18.


 
ЛесяДата: Середа, 25/05/2011, 21:11 | Сообщение # 128
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дякую дівчатка за відповіль!!!

 
мамцяДата: Середа, 25/05/2011, 21:40 | Сообщение # 129
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дівчата, може хтось з вас бачив як робляться танцювальні туфельки.Маю орт паркет з двома туфельками,одна жін.друга чол.

Оксана Я.
 
Оленка14Дата: Середа, 25/05/2011, 23:35 | Сообщение # 130
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Мамця, Масік! торти гарні - з видумкою! Молодці! Я теж з тортиком- на цей раз простенький, але смачний!
Прикрепления: 0396067.jpg (37.1 Kb)
 
masikДата: Четвер, 26/05/2011, 00:29 | Сообщение # 131
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Оленка14, гарненький тортик, а квіти з крему ?
 
мамцяДата: Четвер, 26/05/2011, 08:18 | Сообщение # 132
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Оленка торт вийшов гарний, зроби нам МК по прикрасам з крему. good

Оксана Я.
 
Оленка14Дата: Четвер, 26/05/2011, 09:10 | Сообщение # 133
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дякую дівчата! biggrin Так, квіти з крему! МК зроблю обов"язково - трішки пізніше. Вилізу з проблем. sweated
 
ir71Дата: Четвер, 26/05/2011, 10:25 | Сообщение # 134
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Оленка14)
Я теж з тортиком- на цей раз простенький, але смачний!

Оленко для мене він виглядає апетитнішим ніж з мастики.Чесно то мастика трохи вже надоїла.Гарний тортик і чудово прикрашений!!!Я теж прошу у тебе МК!


 
PocяДата: Четвер, 26/05/2011, 13:18 | Сообщение # 135
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Оленка14)
Я теж з тортиком- на цей раз простенький


Дуже гарненький тортик і нічого собі простенький! Такі прикраси треба ще вміти робити. Молодець!!! applause applause applause


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024