|
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
|
|
| ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
| |
| |
| Olena87 | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 02:29 | Сообщение # 2521 |
шеф-повар
| Леся, валіза дуже гарна,думаю що всі мріють про таку справжню... kcюшka, прикольне сердечко,мені сподобалось оформлення знизу,це зроблено шоколадом чи айсінгом?
|
| |
| |
| Натамуся | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 16:18 | Сообщение # 2522 |
Віват кухар!!!
| ромашка, КЛАСНІ ТОРТИ!Рахівниця , Киця - дуже милий і красивий торт,а торт з голубами - класна ідея з літаючими голубами!!!МОЛОДЕЦЬ! Леся, СУПЕР валізка!!!Вже приглядаюсь,бо хочу таку робити... kcюшka, Торт-серце одна елегантність !!! А я сьогодні ось із таким тортиком:
|
| |
| |
| Ira | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 17:29 | Сообщение # 2523 |
|
найкращі кондитери
| Натамуся, акуратно,майстерно,просто чарівно!!!!!!
|
| |
| |
| Ira | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 17:30 | Сообщение # 2524 |
|
найкращі кондитери
| Ось і мої роботи
Сообщение отредактировал Ira - П`ятниця, 08/06/2012, 17:32 |
| |
| |
| Леся | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 17:36 | Сообщение # 2525 |
найкращі кондитери
| Наталю!!!! такий він у тебе гарнюній.колір,аксесуари просто супер. Іра!!!А я вже бачила твої тортики ,вони як і завжди люкс
|
| |
| |
| Poetka | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 18:15 | Сообщение # 2526 |
шеф-повар
| Натамуся, Іро тортики чудесні.Гарні роботи. І мій тортик не мастичний, о шоколадний(бо не всі люблять мастику).Приймайте:
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 18:58 | Сообщение # 2527 |
|
шеф-повар
| ромашка, шось я вночі твоїх тортиків не бачила, а сьогодні очі мої розбігаються. Рахівниця як справжня, супер!!! А Киця поза конкуренцією, красуня. Леся, валіза супер, так тріщить від бабла!!!! Я б також від такої не відмовилася))) kcюшka, дуже гарне серце, стильно і вишукано!!!! Натамуся, дуже гарне поєднання крему та мастики. А кольори - казкові. Я не дуже люблю розовий, але в тебе він якийсь ніжний, та приємний получився. Ira, Класні торти!!!! Майстриня - що ще добавити!!!! Poetka, Ням-ням, шоколадне оформлення смачно і гарно!!! Я б шматочок потягла, той шо з квіточкою
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 08/06/2012, 19:02 |
| |
| |
| Poetka | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 19:09 | Сообщение # 2528 |
шеф-повар
| Ромашка,ото закидала тортами.Гарно і тааааак бааааагато!!!!!!! Лесю ото кейсик, дуже акуартно. Ксюшка сердечко миле,гарне і смачне
Я ОЛЯ!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: П`ятниця, 08/06/2012, 20:23 | Сообщение # 2529 |
адмін
| Poetka, Олю.мені просто слина котиться від перегляду твого тортика.Я шоколадоманка,тому як тільки шоколад то моє,а у тебе ще й такими квітами.Чарівний тортик!!!!!
|
| |
| |
| Ксюша | Дата: Субота, 09/06/2012, 00:28 | Сообщение # 2530 |
найкращі кондитери
| Я теж сьогодні робила тортик,для мами на День народження ,але щось мені не дуже ,зробила ганаш на вершках,то щось він мені не вийшов,такий як виходить на сметані,і все почались різні негаразди,але як кажуть що маємо то маємо.  а це тортик з обрізків,від тортика весільного,правда він ще в процесі,і від капелюшка.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 09/06/2012, 00:39 | Сообщение # 2531 |
найкращі кондитери
| Ксюша,в принципі гарний капелюшок,особливо гербери (по якому МК ти їх робила???), трошки би вирівняти. Quote (Ксюша) ,зробила ганаш на вершках,то щось він мені не вийшов,такий як виходить на сметані, А який ти крем використовувала на минулих своїх тортиках??? Quote (Ксюша) а це тортик з обрізків,від тортика весільного,правда він ще в процесі,і від капелюшка. ОООООООО,то значить зранку вже будемо бачити.
|
| |
| |
| masik | Дата: Субота, 09/06/2012, 02:37 | Сообщение # 2532 |
|
шеф-повар
| Дівчата тортики прекрасні , ви всі МОЛОДЦІ!!!!!!!
|
| |
| |
| Olena87 | Дата: Субота, 09/06/2012, 02:45 | Сообщение # 2533 |
шеф-повар
| Натамуся, тортик неперевершиний...така краса...СУПЕР!!!Молодець!!! Ira, одиничка дуже мила...,а на другому тортику дівчинка і хлопчик намальовані фломастерами? питаюсь бо дуже гарно виглядає! Poetka, шоколадний тортик це просто ВАУ! орхідеї немов справжні...КЛАС!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 09/06/2012, 08:48 | Сообщение # 2534 |
найкращі кондитери
| Poetka, Олю!!! Хоч і без мастики а дуже вишукано і багато вигдядає твій тортик.
|
| |
| |
| Poetka | Дата: Субота, 09/06/2012, 11:39 | Сообщение # 2535 |
шеф-повар
| Дякую дівчата!!!!Це я пекла для своєї компанії,отож і сама його нямала.Це шоколад на кип"ятку з шоколадно-лікерним кремом і зверху залила ганашем.Ото вже був шоко-шоколадний торт. П.С. Вперше спробувала робити ганаш, і він мені так сподобався,супер ніжний шоколадний смак!!!!!!!
Я ОЛЯ!
|
| |
| |