Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 30/11/2011, 14:13 | Сообщение # 16 |
найкращі кондитери
| оксанка, Гарна робота , мрамор просто бомба Не прибідняйся все у тебе виходить і тортик чудовий!!!!!!!! masik, корзина мов справжня абант і справді кидається в очі...
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 30/11/2011, 15:14 | Сообщение # 17 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) Оксанко,коли покриваєш мастикою такі нестандарні торти то впершу чергу треба починати розрівнювати кути торта а далі поступово переходити до середини.То просто кути загладила і вони опустилися.І ще одна важлива деталь-на кути треба було більше положити масляного крему і зробити їх гострими.Чесно то це зовсім не кидається в очі.Торт вийшов гарним,рози чудесні.На наступний раз постарайся рози більше розмістити до купки і більше листочків.Ти трохи розочки розкидала і від того багато пустоти на торті.Особливо сподобалося як ти зробила "мраморну" мастику.Просто шик!!! Дуже дякую, я так чекала на твій коментар!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) Прислухаюся до порад, буду вчилася...хоч своїх потішу ^_^ ^_^ Quote (Леся) то мало мало бути для двох людей,чи то ти так сама захотіла? то мені дуже сподобала Ірусіна ідея а те що торт може бути для двох ...я не думала в той момент ^_^ [b]LILEJA, ромашка, Зоряна9810,Ira[/b] Велике Вам дякую ...то все завдяки Вам :) :) masik, Чудова робота!!!!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал оксанка - Середа, 30/11/2011, 15:18 |
|
| |
цукеро4ка | Дата: Середа, 30/11/2011, 17:30 | Сообщение # 18 |
Віват кухар!!!
| masik, корзина чудесна. оксанка, торт клас.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 30/11/2011, 17:37 | Сообщение # 19 |
шеф-повар
| оксанка...гарний тортик і кольори підібрала...Все ще попереду,головне,є - бажання вчитись (то я про себе теж кажу..) masik,корзинка бомбезна.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 30/11/2011, 17:46 | Сообщение # 20 |
повар
| оксанка, Quote (ir71) Ти трохи розочки розкидала і від того багато пустоти на торті. погоджуюсь з нашою господинею... а так все гарно вийшло, милий тортик)))
masik, торт бездоганний, ШИК!!!
|
|
| |
|
Оленка14 | Дата: Середа, 30/11/2011, 20:49 | Сообщение # 22 |
шеф-повар
| Оксанка торт класний! Молодець! Коліжанка задоволена? masik корзина мов справжня! Ну дуже гарна!
|
|
| |
мамця | Дата: Середа, 30/11/2011, 21:13 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
| Торт Оксанко, таки гарний!!!А мармур то просто клас! masik корзина ідеальна, шикарно зроблена! Я теж аж тепер покажу свої торти.
Оксана Я.
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 30/11/2011, 21:21 | Сообщение # 24 |
шеф-повар
| Мамця,ну ота перша ляля,то _БОМБА,ти мене рахуй,шо вбила, я в шоці,викладай майстер клас,як ті рюхи робляться...СУУУУУПЕРОВО!!!!!!! І машинка класна...Коли я шось шарешті спечу ,щоб вам показати
Я ОЛЯ!
|
|
| |
irusyk | Дата: Середа, 30/11/2011, 21:25 | Сообщение # 25 |
повар
| мамця, тортики чудові, молодець!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 30/11/2011, 22:04 | Сообщение # 26 |
найкращі кондитери
| оксанка, торт суперовий,чи для одного чи для двоїх,все рівно красиво. мамця, я від твоїх ляльок прибалділа masik, я ще в однокласниках оцінила твій тортик,а мені він подобася і бант його шикарно доповнює,як на мене.Але наші господиньки більше знаються на тому ділі ніж я. Дівчатка всі молодці що ділитеся з нами своїми чудовими роботами. Я теж до вас з тортиком,вчора чоловік попросив чогось солодкого от вирішила зробити йому сюрприз,правда фото у мене як завжди хромає.Фотоапарат розряджений,а на телефон дивіться що вийшло
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 30/11/2011, 22:06 | Сообщение # 27 |
шеф-повар
| оксанка, Гарний торт, використала цікаву ідею, гарно її оформила, (мармур - краса) отримала прекрасний результат. Признавайся - коліжанка задоволена? masik, розкішна корзина, такі шикарні маки, а листки (зелені) від справжніх не відрізниш такі тоненькі - дуже вміло пофарбовані. мамця, показала таку красу, сиджу і милуюся. Ляльки в такому розкішному одязі, кольори і фасони -вищий клас, і милий Маквін. Оксана так тримати.
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 30/11/2011, 22:12 | Сообщение # 28 |
шеф-повар
| Дякую дівчатонька за відгуки. мамця, ого скільки кльових тортиків....... Ксюша, я думаю що чоловік оцінить твій витвір бо мій вже привик і шукає тільки недоліки
|
|
| |
|
Оленка14 | Дата: Середа, 30/11/2011, 23:00 | Сообщение # 30 |
шеф-повар
| Мамця ну і красоти ти натворила! Молодець! Які красуні! А машинка -суперова! Ксюша гарний торт-серце! Молодець!
|
|
| |