Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
|
| |
|
маруся-я | Дата: Четвер, 01/12/2011, 04:02 | Сообщение # 32 |
повар
| мамця, Ух-ти!!!!!!!!!!!!! Які кралі, а перша як з балу до нас завітала.......... Маквінчик такий симпатюлічка!!!!!!!!! Ксюша, Нічого собі, попросив солодкого А тут на тобі , такий грандіозний торт, ще й з зізнінням в коханні .....Він напевне обалдів від здивування оксанка, А мені подобається тортик, так як він є......... Трохи хіба до кучки притулила зі половини masik-дУЖЕ ГАРНА КОРЗИНКА З МАКАМИ!!!!!!!!!!! Клас!!!!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 01/12/2011, 10:15 | Сообщение # 33 |
найкращі кондитери
| маруся-я, Точно він прийшов вечером з роботи,я йому торт,очі дійсно були великі.Та мусіла чимось піддобритись.Бо вже 2 рази їздив по мої посилки на почту,то Миколай передав,та й я дещо заказала собі з інструменті в.Так що я йому так подякувала.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 01/12/2011, 10:32 | Сообщение # 34 |
найкращі кондитери
| цукеро4ка, Poetka, Оленка14, Наталонька, маруся-я Велике Вам дякую за підтримку!!! Але до Вас мені далеко мамця, Оксанко, ти молодчинка... :applause: і коли ти то все встигаєш?!!!!!!!!! Ксюша, Сердечко класне!!! :applause: Quote (Наталонька) Признавайся - коліжанка задоволена? І не тільки вона...ледь дочекалися коли його спожити...і свічки мусіла швидше задути ^_^ Всіх цікавило ну як то зроблено, дівчата мені було приємно Quote (Pocя) так вмієш гарно торти творити а сидиш тихенько і не признаєшся! Нелю, Ви мене завстидали...то таке буває рідко зі мною ^_^ ^_^ Дякую Вам
Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 01/12/2011, 10:33 |
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 01/12/2011, 11:31 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
| мамця, Супер! Quote (Poetka) викладай майстер клас,як ті рюхи робляться ага, ага мені теж цікаво як ти їх робила! Ксюша, о бачу тортики посипалися! молодець, зразу береш "бика за рога"!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 01/12/2011, 14:26 | Сообщение # 37 |
найкращі кондитери
| Оксанко!!!Тортики твої завжди красиві,видно набиту руку. А у нашої Ксюши пішла жара.Молодець!!! Я ж казала що все у тебе вийде якщо захочеш. Я зі своїми теж прийшла
Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 01/12/2011, 17:03 |
|
| |
irusyk | Дата: Четвер, 01/12/2011, 18:05 | Сообщение # 38 |
повар
| Леся, в тебе як завжди всі тортики відмінні,справжня золота рибка)))) і безподобний губка Боб!!!
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 01/12/2011, 18:35 | Сообщение # 39 |
шеф-повар
| Ксюша, серце гарнезне, чоловікові певне дуууже сподобалось!!! Леся, ну і торти...ну і красотіща!!!Золота рибка то просто клас!!!!
Оксана Я.
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 01/12/2011, 18:51 | Сообщение # 40 |
шеф-повар
| мамця, Лялі неймовірно красиві,суконки як від кутюр!!!! А від машинки я в захваті- такий гламурний маквінчик,любо на нього дивитись :good:
Ксюша, оце так любов я признала - чоловік попросив солоденького і на Тобі цілий торт та й який!!!! Ти робиш успіхи і скоро вчишся! молодець!!!
Леся, ну і золота рибка, оце так торт, я навіть не знаю як висловити своє захоплення!!!! :o
Я також з тортом . Йдемо на Романа до швагра - от я і упражняюсь на родинних тортах.
Сообщение отредактировал Pocя - Четвер, 01/12/2011, 18:54 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 01/12/2011, 19:03 | Сообщение # 41 |
найкращі кондитери
| Леся, ну що сказати, я вже не знаю що казати...маки і губки в тебе просто неперевершенні получаються...а рибка.....ніба вилита з золота...дуже красиво вийшло!!!!!! Нелечко а то дійсно їстивний ангелик??????? якщо так то це фантастично просто!!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 01/12/2011, 19:09 | Сообщение # 42 |
шеф-повар
| Їстивний,Зоряночко,з мармишок!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 01/12/2011, 19:13 | Сообщение # 43 |
найкращі кондитери
| так ви народжений скульптор!!!!! я теж так хочу....от мені предстоїть голу тьоту зліпити, може до вас на курси? А7
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 01/12/2011, 19:18 | Сообщение # 44 |
шеф-повар
| А це куди голу тьотю?!!! Ну що будем ліпити!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 01/12/2011, 19:22 | Сообщение # 45 |
найкращі кондитери
| Quote (Pocя) А це куди голу тьотю?! на торт , має гола тьотя вискакувати з торта.....так захотіла жінка для чоловіка....от тепер думаю як я це маю робити....
|
|
| |