Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 11:59 | Сообщение # 61 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зоряно,торти все акуратніші і рівніші!!!прогрес на лице!!!І навіть підставка в тему!МОЛОДЧИНКА!!!Зверху закандуринила а на фото вийшла жовта пляма?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:02 | Сообщение # 62 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) вийшла жовта пляма? то напевно через вспишку фотіка, фоткала вночі... бо так він однаково жовтий...за критику і коментарії дуже дякую!!!вони заставляють рухатись вперед. а підставку з тебе списала...дуже мені подобаються в тему торта такі...правда чоловіка теж заставила трохи потрудитись...вирізати круг..
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:15 | Сообщение # 63 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Я ще попередню тему не переглянула а тут вже нової на 5сторінок...все, я так від вас відстала дівчата, ну просто не встигаю ( в лікарні була - малому гланди вирізували...). А ви молодці, всі до єдиної, одна від одної кращі роботи показуєте, я теж може виставлю але пізніше, хоч у мене уже пішли повтори........
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:18 | Сообщение # 64 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) правда чоловіка теж заставила трохи потрудитись...вирізати круг.. Ну ти даєш?Та круг вирізати то напевно найлегша робота а ти чоловіка припахуєш
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:21 | Сообщение # 65 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) круг вирізати то напевно найлегша робота а ти чоловіка припахуєш нічо нічо..нехай працює...ніц йому не буде....
|
|
| |
|
Леся | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 13:08 | Сообщение # 67 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Свєта!!!А мене візьмеш з собою???Я навітьще не торкалася такого гламуру.Клас!!! Зорянко!!!Супер!!!У вагу вклалася???Бо він у тебе такий великий виглядає.
|
|
| |
|
Наталонька | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:11 | Сообщение # 69 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Зоряна9810, такий лаконічний і стильний торт. Гарно зроблений дуже акуратний.
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:22 | Сообщение # 70 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Леся я впала!!! Оце так торт, оце так рибка!!!!!!!!!!!!!! Губка Боб - як завжди неперевершений!!! Нелю ваш ангелик просто мене зачарував, відмінна робота!!!!!!!!!!! Зоряночко твій торт це прост якийсь Серцепад :) :) :) Класно!!!!!!!!!! Світлана я залюбки прокатаюся на такому кабріолеті, але літом з вітерцем. :applause:
Я також з тортиком. От чекаю має приїхати клієнтка забрати. Торт "Корзина квітів" - всередині "Апельсинове безумство". Тобто смачнючий апельсиновий бисквіт(потім рецепт додам), вершковий крем з апельсиновою цедрою та чуть соку. І порізані свіжі апельсини ^_^ Крем - смакота, корж - смакотища. Спекла маленький тортик чоловікові на роботу, то казав що чуть з кульком не злопали ^_^
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 02/12/2011, 15:22 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:28 | Сообщение # 71 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) . І порізані свіжі апельсини О,це дивно!Ти шкірочку мабуть знімаєш?я минулого року робила торт і до крему додавала апельсин,то потім мене люди просли зробіть такий самий але апельсину не давайте.То ж тепер як даю то лише проварений і розмелений.А у тебе зі свіжим!мушу спробувати теж
Корзинка акуратна і багата!!!Дуже мило!
|
|
| |
irusyk | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:34 | Сообщение # 72 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Зоряна9810, пляму дійсно видно, та і колір сердечок не зовсім зрозумілий....я б сердечка переробила(((а от мастикою покритий гарно)
Pavluk, гарний тортик,а квіти
Сообщение отредактировал irusyk - П`ятниця, 02/12/2011, 15:35 |
|
| |
цукеро4ка | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:39 | Сообщение # 73 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Pavluk, ну це торт шедевр гарненький квіти мов справжні.Молодець.Тримай+
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ромашка | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:53 | Сообщение # 74 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Зоряна9810, у твоему тортику багато любови Pavluk, гарна корзина
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:55 | Сообщение # 75 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) У вагу вклалася??? трішки не вклалася, але це нічого страшного.... Quote (Pavluk) всередині "Апельсинове безумство". Тобто смачнючий апельсиновий бисквіт(потім рецепт додам), вершковий крем з апельсиновою цедрою та чуть соку. І порізані свіжі апельсини рецептом заінтригувала...чекаю... а корзина виглядає суперово! Quote (irusyk) пляму дійсно видно плями там немає шкода що так на фото виглядає, .... Quote (irusyk) колір сердечок не зовсім зрозумілий. колір не мав бути червоний, а під стрічку.... така задумка була....
|
|
| |