Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
|
| |
Pocя | Дата: Неділя, 04/12/2011, 11:56 | Сообщение # 106 |
шеф-повар
| Леся, тортики чудові як завжди а пачку з сигаретами самі собі відкриють!
|
|
| |
|
LILEJA | Дата: Неділя, 04/12/2011, 13:19 | Сообщение # 108 |
шеф-повар
| Леся, яка гарна золота рибка. Я вже загадала бажання! І Губка Боб прикольний! Pocя, ангел безподобний. Просто бракує слів. Quote (ромашка) Ну що дiвчата, покатаемся з вiтерцем? Я не проти. Ще й на такій крутій машині. Зоряна9810, стільки сердець Оце в когось любов! Pavluk, яка гарна корзинка. Ну не лінуєшся ти квіточок стільки різних робити. Молодець. Poetka, гарне фортепіано, молодець. Леся, стільки тортів і всі такі різні!!! І всі класні!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 04/12/2011, 13:28 | Сообщение # 109 |
шеф-повар
| Ромашка,Рося,Леся,Ira,Оленнка 14,Наталонька,masik,LILEJA,ir71 Дякую, вам мої дорогенькі....Дуже,придуже Ірусь дякую за зауваження,вони потрібні,навіть дуже,щоб в подальшому виправлятись,знаю за узори,вийшли карявенькі,малювала в 1 годині ночі і вже така була забембана, але то не виправдання.... П.С. Щераз дякую вам всім..з вами направду легше і краще вчитись.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 04/12/2011, 13:30 | Сообщение # 110 |
шеф-повар
| Quote (LILEJA) Ну не лінуєшся ти квіточок стільки різних робити Ще і як лінуюся, але заставляю себе, ну і Павлик помагає. Леся та де там позорище??? Правильно сказала Неля - самі хай відкривають ту пачку. А в тебе вона вийшла бездоганна, твої маки неперевершені, ти вже майстер в їхньому виготовленні. Світлана - такі машини на любий смак та колір Poetka за такий короткий термін таку красоту створити, та ще й такий складний торт!!! Браво, я знімаю перед тобою капелюха, МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Неділя, 04/12/2011, 14:31 | Сообщение # 111 |
шеф-повар
| Леся, ти справжній мастер, якщо зуміла відтворити, так точно і колір і малюнок від пачки сигарет. Гарна робота. Торт з маками це твій хіт, маки досконалі. А я ще люблю твій торт з маленьким курятком. Ти Молодець!
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 04/12/2011, 14:36 | Сообщение # 112 |
шеф-повар
| Pavluk Дякую!!!!Дуже,дуже....
Леся тортики супер!!!!Ти МОЛОДЧИНА, а курчатко,то взагалі ...таке миле і файне..КЛАС!!!!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
|
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 04/12/2011, 15:59 | Сообщение # 114 |
найкращі кондитери
| Дівчатка всім дякую за відгуки позитивні і за критику!! Відгуки заставляють дальше щось творити, а критика допомагає уникати помилок на майбутнє!!! не могла ні коментувти ні щось писати, бо дома не працювала клава, от тепер напишу............. Quote (ромашка) ще одна машина ти що її в дитячому світі стиряла??? %) така вона вже як іграшкова... Quote (Poetka) І я попрацювала. Торт фортепіано: і попрацювала ти на славу! дуже гарне фортепіано, за викрутаси твої , скажу, трохи косо, але ти ж мала мало часу, а в кінці робити чи доробляти якісь деталі, вже тебе і руки не слухаються, так що все нормально... Quote (Леся) І я приперлася зі своїм позором нє, ну я люблю самокритичних людей , та не до такої ж степені!!!!! пачка дійсно як справжня...верблюд получився прикольний!! А маки??? та це ж просто свіжозірвані квіти з поля!! я від них просто балдю!!!!. А сумочка просто респект. мала побачила і сказала що хоче щоб таку сумочку їй Миколай приніс. І що тепер тому Миколаю робити? А???? І ще скажи як ти ручки робила для сумочки?
|
|
| |
Poetka | Дата: Неділя, 04/12/2011, 16:03 | Сообщение # 115 |
шеф-повар
| Щиро дякую Зорянко....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 04/12/2011, 17:29 | Сообщение # 116 |
найкращі кондитери
| Дувчатка!!!Як я вас всіх люблю,за те що ви підтримуєте мене і одна одну.Це і справді допомагає творити, і братися за щось нове. Quote (оксанка) Так думаю може би м коли твою ідейку маків ...сперла І ти ще питаєш.Звичайно користуйтеся моїми ідеями,а я (якщо ви не проти ) візьму собі ваші. Quote (Зоряна9810) І ще скажи як ти ручки робила для сумочки? Вирізала полоски,але не дуже тонкі,склала пополам,зробила шовчики і поставила сушити. Ще ВЕЛИКЕ ВСІМ ДЯКУЮ!!!
Сообщение отредактировал Леся - Неділя, 04/12/2011, 17:30 |
|
| |
kcюшka | Дата: Неділя, 04/12/2011, 18:13 | Сообщение # 117 |
шеф-повар
| ромашка твої машинки на вищому рівні, дійсно неначе дитяча іграшка, молодець!!!! Poetka, рояль просто шикарний Леся, таке розмаїття тортів і всі дуже-дуже гарні, а пачка сигарет як вилита, дуже правдоподібна
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Неділя, 04/12/2011, 19:42 | Сообщение # 118 |
шеф-повар
| Лесю торти всі гарні! І не чіпляйся сама до себе, буде ще і відкрита пачка сигарет! Воно ж як запалює, коли щось не получається! Но мені особисто твоя пачка сигарет сподобалася! Молодець! Я теж з тортиком! Мій перший Губка Боб!
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 04/12/2011, 21:21 | Сообщение # 119 |
найкращі кондитери
| Quote (Оленка14) Я теж з тортиком! Мій перший Губка Боб! Але кльовий!!!А пояс так прикольно зробила,ніби справжній,а як ти його запихала?І кольори такі яскраві!!!Супер!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 04/12/2011, 21:40 | Сообщение # 120 |
адмін
| Оленка14, він дуже симпатичний!!Навіть квадратні штани ставши червоними так його привабили!!!!!!Очі дуже гарно підмалювала,ніби справжній!
|
|
| |