Працюємо з мастикою та кремом
|
|
цукеро4ка | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:04 | Сообщение # 16 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Дякую дівчата підбадьорили. Ірочко це з маршмелоу. Один раз робила сахарну мастику,але у мене не вийшло.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:04 | Сообщение # 17 |
Группа: Видалені
| цукеро4ка, Дуже гарні розочки.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:04 | Сообщение # 18 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) Один раз робила сахарну мастику,але у мене не вийшло я чомусь теж з нею не дружу.не слухається мене а ось маршмелоу то моє!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:05 | Сообщение # 19 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Гарно оформлені кексики,їдея
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:05 | Сообщение # 20 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:05 | Сообщение # 21 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Майстер клас по прикрашанню кексиків
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:05 | Сообщение # 22 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ще одна ідея для кексів
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:05 | Сообщение # 23 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Прикрашання кремом кексів
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:06 | Сообщение # 24 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ось даю вам шаблони на гарні кольорові тістечка
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:06 | Сообщение # 25 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:07 | Сообщение # 26 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Білкова глазур Білкової глазур'ю можна наносити узори й надписи безпосередньо на торт, печиво чи тістечко. Можна робити ажурні або пласкі фігурки, які потім переносяться на торт. Глазур можна підфарбовувати харчовими барвниками, але врахувати, що тоді доведеться додавати більше пудри. Отже: 1 білок збиваємо з 200-250г. цукрової пудри (можна додати 1-2 краплі лимонного соку). Маленко хитрості: По-перше, збивати потрібно хвилин 10, щоб маса вийшла пишна та густа. По-друге, щоб фігурки легко відділялися від кальки, її потрібно змастити олією. По-третє, глазур використовують не відразу, на якийсь час накривають вологою серветкою. Готовою масою заповнюємо корнетики, зрізаємо кінчик, для отримання лінії потрібної ширини. На вершках, желе або повидлі, глазур розтане. Хороша вона і для з'єднання дрібних деталей декору. Особливо гарно виглядають ажурні узори й квіточки, відсадженого попередньо на кальку. Через декілька годин (якщо фігурка маленька, то 3-4 години, якщо більша 12 годин) знімаємо (дуже акуратно!) Квіточки з глазурі можна зробити про запас - вони довго зрання і не псуються.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:07 | Сообщение # 27 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Шоколадний секрет Шоколадні візерунки оживлять навіть найпростіший торт. З нього можна зробити стружку, дрібні, пласкі фігурки, цифри і навіть ажурні «витребеньки» і «завитки». Для цього шоколад розламують на шматочки і розтоплюють на водяній бані (вода не повинна кипіти!) Теплий, еластичний шоколад заливають у невеликий пергаментний корнетики. На обраний малюнок накладають пергамент, або кальку, і по контурах відкидають шоколад. Потім папір з візерунками поміщають у холодне місце. Після охолодження шоколадний малюнок акуратно знімають і переносять на торт. Чим тонший отвір корнетики, - тим витонченіше малюнок, але і працювати з ним важче. Щоб фігурку встановити вертикально, потрібно при отсажіваніі шоколаду зробити ніжку. До речі можна склеїти фігурки між собою тим же шоколадом. Не важко зробити плоскі, тонкі шоколадні фігурки з допомогою формочок. Розтоплений шоколад розливають на пергамент шаром 2-3 мм, і поки він не застиг, металевими виїмками для печива (попередньо змастити виїмки рослинним маслом) вирубують різні фігурки. Буде дуже красиво, якщо їх потім розмалювати шоколадом того ж, або іншого кольору (чорним, молочним, білим). Порада професійних кондитерів. Якщо рідкий шоколад - не впадайте у відчай. У вже розтоплений шоколад потрібно дуже обережно, ретельно помішуючи, по 1 краплині додати води. Зазвичай 1-3 краплі досить, щоб шоколад набув потрібної консистенції. Шоколадом можна покрити і невелику поверхню торта, або фігурку з тіста або мастики. Для цього гарячий шоколад маленькими порціями наносять на поверхню і швидко розмазують м'якою (краще плоскою) пензлем на об'ємно фігурках. Покривати весь торт шоколадом не дуже зручно, та й різати потім його буде важко. Для покриття торта краще зробити глазур. 50 г шоколаду (замість шоколаду можна і какао) + 2 столові ложки вершкового масла + 2 столові ложки сметани + 2 столові ложки цукру. Нагрівати до розчинення цукру. На мою шоколад додає торту дуже апетитний вигляд. Джерело: artcake.ru
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:07 | Сообщение # 28 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Секрети про вершки Хто сказав, що вершки не можна підфарбовувати? Кілька крапель барвника різних квітів - і ваш торт перетворитися в картину! Наприклад, за ніжно-зеленому полі розсипались білі та жовті ромашки, або за слівковому моря поплив кораблик з печива з вітрилами з мастики. Ще варіант - додати вершки небагато какао. Споруджуємо торт у вигляді гори, обмащуємо вершками за принципом «тяп-ляп». Зверху ставимо напівзруйнований замок з обрізків бісквіта, і кілька потрісканих ступенів. Останній штрих - густо посипаємо торт порошком какао. Нехай замок буде таємничим і похмурим. Сливки дуже примхливі в роботі, тому потрібно знати кілька правил. - Вершки повинні бути дуже холодними (не менше доби в холодильнику) - Миску і віночок теж треба охолодити, можна їх просто покласти на лід - На 200 г вершків додати 1 столові ложки цукрової пудри і 1 ч.ложку крохмалю (краще, звичайно використовувати спеціальний закріплювач для вершків, він вже іноді з'являється в наших магазинах) - Збивати повільно, поступово збільшуючи швидкість Джерело: artcake.ru
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:08 | Сообщение # 29 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ось ще кілька їдей,як зробити з мастики овочі
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 25/03/2010, 15:08 | Сообщение # 30 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |