Айсінг
|
|
Marta | Дата: Понеділок, 20/12/2010, 19:51 | Сообщение # 31 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 75
Статус: Offline
| І ще знайшла як робити сніжинку
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 16/10/2011, 17:35 | Сообщение # 32 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| я теж знайшла дещо про айсінг,може комусь буде цікаво глянутиhttp://www.u-mama.ru/read/article.php?id=5283/
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 16/10/2011, 20:43 | Сообщение # 33 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) може комусь буде цікаво Супер!Дякую!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 24/04/2013, 22:25 | Сообщение # 34 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ось побачила такого метелика. Несу сюди може згодиться.
|
|
| |
Таньчик | Дата: Середа, 02/10/2013, 12:04 | Сообщение # 35 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Дівчатка рецепт даю, що дала нам Оксана Кравець для розмальовування пряників 4 білки 1 ч.л. глюкози 1 ст.л. лимоного соку і пудри приболизно 3 пачки, но то все залежить від якого розміру білки і яке воно виходить по консистенції.... для заливки пряника має бути рідше, напевне таке як в рецепті, а для нанесення ліній ми добавляли ще десь пів пачки пудри. пудра лише АТА
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 02/10/2013, 12:27 | Сообщение # 36 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Таньчик, а глюкоза яка ,та що в аптеці?
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Таньчик | Дата: Середа, 02/10/2013, 14:25 | Сообщение # 37 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Ксюша, я купляла свою на праліне декор, але і Оксана привозила на подаж в неї пів літрова баночка 40 грн.я також за свою так платила.... а від аптечної вона чимось відрізняється...і аптечна вроді як не підходить ні для квітів ні тут
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 02/10/2013, 15:42 | Сообщение # 38 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Таньчик, ото ти молодець, сама з курсіві нам інформацію відразу д не то що дехто...дякую за рецепт!!!в мене питання то все як замішувати ? маю на увазі вручну вилкою чи вінчиком, як всюди в рецептах айсингу? чи можна міксером?
|
|
| |
Таньчик | Дата: Середа, 02/10/2013, 15:55 | Сообщение # 39 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| оксанка, вона вилила білки і міксером пів хв.так щоб лише порушити щільність білка додала цукрову пудру-частинузнов міксером трішки, дати лимонний сік...ну короче робила міксером але так тішки
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 02/10/2013, 16:06 | Сообщение # 40 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Таньчик, Таню дяяяяяяякую
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 02/10/2013, 22:05 | Сообщение # 41 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Таньчик, дякуюююю,що поділилася такою корисною інформацією!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
_uliana_88 | Дата: Четвер, 03/10/2013, 11:14 | Сообщение # 42 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 624
Статус: Offline
| Таньчик, дуже вдячна за корисну інформацію!
|
|
| |
Таньчик | Дата: Четвер, 03/10/2013, 17:40 | Сообщение # 43 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| оксанка, Ira, _uliana_88, на здоровя!!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/12/2014, 11:13 | Сообщение # 44 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Королівська глазурь
2 яєчних білка, лимонний сік-трохи менше половини чайної ложки, 450 грам просіяного цукрової пудри, 1 чайна ложка гліцерину.
Влити яєчні білки і лимонний сік в міску.Деревянной ложкою розітріть їх до отримання однорідної масси.Добавте цукрову пудру і добре перемішайте до консистенції "невзбітих слівок".Продовжуйте додавати невеликими порціями цукрову пудру, поки не доб'ється потрібної вам концистенціі.Добавте гліцерин, знову все перемішайте до отримання однорідної маси.
Королівська глазур буває різна в залежності від того, для чого глазур приназначена.ГустаЯ- для видавлювання з корнетика, менш густая- для гладкого рельєфного покриття, досить рідка- для заливки.
|
|
| |
ліза | Дата: Середа, 17/12/2014, 12:51 | Сообщение # 45 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| ir71, дякуєм щиро за такий корисний рецептик, дуже виручаєш із ним. Той же купований айсінг шалених грошей коштує, а тут на тобі якісний економ-варіант
|
|
| |