|
А що у вас сьогодні на столі?
|
|
| ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
| |
| |
| Talochka | Дата: Неділя, 31/07/2011, 23:42 | Сообщение # 1621 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Quote (ir71) І ось вийшов сирник з абрикосами Ой, і я такого сирника дуже хочу! Ірусь, а за яким рецептом ти його пекла? А то я тут теж абрикоси у випічку активно впроваджую. Ось пекла такого завиванця:
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 01/08/2011, 09:34 | Сообщение # 1622 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Смакота!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 01/08/2011, 11:37 | Сообщение # 1623 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Talochka) Ірусь, а за яким рецептом ти його пекла? Наталю,у мене звичайний рецепт сирника,просто на верх поклала половинками абрикоси і так пекла.А за 10-15 хв до того як готовий,збила 2 білка з 2 ст л цукру і виложила на сирник і ще 10хв пропекла.Моя помилка в тому що я не витягла відразу сирник з духовки а залишила його там остивати.У мене духовка з охолодженням,ось тому білки і сіли відразу. Quote (Talochka) Ось пекла такого завиванця: Я таке принципово не печу,бо навіть не дала б йому охолонути.Якби причепилася б до нього то вже опамятаюся коли на підносі буде остання крихта.Це моя слабість.Я страшенно люблю таку випічку.Наталю,а у тебе цей завиваниць на фото просто викликає шалене бажання злизати монітор
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 01/08/2011, 11:56 | Сообщение # 1624 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Наталя твій завиванець просто бомба!!!! А тісто там яке, дріжджове?
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Понеділок, 01/08/2011, 16:59 | Сообщение # 1625 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (ir71) сирник з абрикосами
Дякую, Іринко, за сирник!!!Я кусочок зїла! А що то за тісто знизу( щось виглядає смачненьке?!)
Quote (Talochka) Ось пекла такого завиванця: Я вже облизала монітор (що лишається робити?) А зверху яка смакота!!!!!!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 01/08/2011, 17:49 | Сообщение # 1626 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pocя) А що то за тісто знизу є таке пісочне печиво "День та ніч".Так ось я його просто перемелюю на мясорубці з 1 жовтком і 50 грам масла.Виходить таке собі"тісто" і під сирник і самий раз(це коли треба швидко і немає часу місити тісто на нижній корж)
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Понеділок, 01/08/2011, 17:59 | Сообщение # 1627 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Іринко, дуже-дуже дякую!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 01/08/2011, 19:59 | Сообщение # 1628 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ой! Сьогодні трохи і я варила гамкати,бо буде їдок. На перше було замовлено червоний борщ,на друге жарке,огірки квашені(малосольні),компотик з яблук і вишень.
|
| |
| |
|
| ir71 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 07:47 | Сообщение # 1630 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| А у мене два дні раю.Мої всі поїхали на празник в Карпати,а я не їхала бо взяла собі замовлення(мене не попередили що хочуть їхати)Тож поки мої гуляють ,я відпочиваю від кухні(хоч їсти не треба варити:) )
|
| |
| |
| Pocя | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 10:42 | Сообщение # 1631 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (оксанка) А в мене повним ходом підготовка до ювілею чоловіка!!!!!!!!!! Оце ми вже наїмося всякої смакоти через монітор!!!!!
Quote (ir71) відпочиваю від кухні Ну з тортами не дуже повідпочиваєш на кухні_ будуть нові шедеври. Успіху!!!!
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 11:15 | Сообщение # 1632 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (оксанка) повним ходом підготовка до ювілею чоловіка ти точно не скучаєш на кухні!!! але я вже чекаю чогось смачненького та нового!!!! Quote (Pocя) тортами не дуже повідпочиваєш на кухн ой це правда...але я думаю що в Іринки нашої це все робиться на одному подиху....
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 14:12 | Сообщение # 1633 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) це все робиться на одному подиху.... Так,так для мене саме робота над тортами -це і є відпочинок!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 15:23 | Сообщение # 1634 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Уявляєте у мене сьогодні люди відмовилися від торта,через серйозні обставини.Там щось сталося з дитиною.А я не стала наполягати і залишила торт собі.От мої приїдуть з праздника а вдома на них чекає смакойлик.Торт "Ніжність" з персиками та чорницею.Так що якщо хтось хоче в гості то запрошую до себе на тортик...
|
| |
| |
| Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 02/08/2011, 15:31 | Сообщение # 1635 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ir71, дуже гарний розріз..Іро а то на одну порцію торт (на 4 яйця), і на який діаметр?
|
| |
| |