В гості до Ірини
 А що у вас сьогодні на столі? - Сторінка 109 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
А що у вас сьогодні на столі?
ir71Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати

 
TalochkaДата: Неділя, 31/07/2011, 23:42 | Сообщение # 1621
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Quote (ir71)
І ось вийшов сирник з абрикосами

Ой, і я такого сирника дуже хочу! good Ірусь, а за яким рецептом ти його пекла? А то я тут теж абрикоси у випічку активно впроваджую. smile
Ось пекла такого завиванця:


"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
ЛесяДата: Понеділок, 01/08/2011, 09:34 | Сообщение # 1622
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Смакота!!!!!!!!!!!

 
ir71Дата: Понеділок, 01/08/2011, 11:37 | Сообщение # 1623
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Talochka)
Ірусь, а за яким рецептом ти його пекла?

Наталю,у мене звичайний рецепт сирника,просто на верх поклала половинками абрикоси і так пекла.А за 10-15 хв до того як готовий,збила 2 білка з 2 ст л цукру і виложила на сирник і ще 10хв пропекла.Моя помилка в тому що я не витягла відразу сирник з духовки а залишила його там остивати.У мене духовка з охолодженням,ось тому білки і сіли відразу.
Quote (Talochka)
Ось пекла такого завиванця:

Я таке принципово не печу,бо навіть не дала б йому охолонути.Якби причепилася б до нього то вже опамятаюся коли на підносі буде остання крихта.Це моя слабість.Я страшенно люблю таку випічку.Наталю,а у тебе цей завиваниць на фото просто викликає шалене бажання злизати монітор happy


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 01/08/2011, 11:56 | Сообщение # 1624
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Наталя твій завиванець просто бомба!!!! А тісто там яке, дріжджове?

 
PocяДата: Понеділок, 01/08/2011, 16:59 | Сообщение # 1625
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (ir71)
сирник з абрикосами


Дякую, Іринко, за сирник!!!Я кусочок зїла! А що то за тісто знизу( щось виглядає смачненьке?!)

Quote (Talochka)
Ось пекла такого завиванця:

Я вже облизала монітор (що лишається робити?) А зверху яка смакота!!!!!!!!


 
ir71Дата: Понеділок, 01/08/2011, 17:49 | Сообщение # 1626
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pocя)
А що то за тісто знизу

є таке пісочне печиво "День та ніч".Так ось я його просто перемелюю на мясорубці з 1 жовтком і 50 грам масла.Виходить таке собі"тісто" і під сирник і самий раз(це коли треба швидко і немає часу місити тісто на нижній корж)


 
PocяДата: Понеділок, 01/08/2011, 17:59 | Сообщение # 1627
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Іринко, дуже-дуже дякую!!!

 
ЛесяДата: Понеділок, 01/08/2011, 19:59 | Сообщение # 1628
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ой! Сьогодні трохи і я варила гамкати,бо буде їдок.
На перше було замовлено червоний борщ,на друге жарке,огірки квашені(малосольні),компотик з яблук і вишень.


 
оксанкаДата: Понеділок, 01/08/2011, 23:38 | Сообщение # 1629
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
А в мене повним ходом підготовка до ювілею чоловіка!!!!!!!!!! Тому меню найпростіше і найшвидше бульйон курячий та смажена картопля!!!!!!!!!!!! wink happy happy happy happy а ще сирний салат tongue

 
ir71Дата: Вівторок, 02/08/2011, 07:47 | Сообщение # 1630
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
А у мене два дні раю.Мої всі поїхали на празник в Карпати,а я не їхала бо взяла собі замовлення(мене не попередили що хочуть їхати)Тож поки мої гуляють ,я відпочиваю від кухні(хоч їсти не треба варити:) )

 
PocяДата: Вівторок, 02/08/2011, 10:42 | Сообщение # 1631
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (оксанка)
А в мене повним ходом підготовка до ювілею чоловіка!!!!!!!!!!

Оце ми вже наїмося всякої смакоти через монітор!!!!! smile smile smile smile smile

Quote (ir71)
відпочиваю від кухні

Ну з тортами не дуже повідпочиваєш на кухні_ будуть нові шедеври. Успіху!!!! wink wink wink


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 02/08/2011, 11:15 | Сообщение # 1632
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (оксанка)
повним ходом підготовка до ювілею чоловіка

ти точно не скучаєш на кухні!!! але я вже чекаю чогось смачненького та нового!!!! smile smile
Quote (Pocя)
тортами не дуже повідпочиваєш на кухн

ой це правда...але я думаю що в Іринки нашої це все робиться на одному подиху....


 
ir71Дата: Вівторок, 02/08/2011, 14:12 | Сообщение # 1633
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
це все робиться на одному подиху....

Так,так для мене саме робота над тортами -це і є відпочинок!


 
ir71Дата: Вівторок, 02/08/2011, 15:23 | Сообщение # 1634
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Уявляєте у мене сьогодні люди відмовилися від торта,через серйозні обставини.Там щось сталося з дитиною.А я не стала наполягати і залишила торт собі.От мої приїдуть з праздника а вдома на них чекає смакойлик.Торт "Ніжність" з персиками та чорницею.Так що якщо хтось хоче в гості то запрошую до себе на тортик...





 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 02/08/2011, 15:31 | Сообщение # 1635
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ir71, дуже гарний розріз..Іро а то на одну порцію торт (на 4 яйця), і на який діаметр?


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2025