В гості до Ірини
 А що у вас сьогодні на столі? - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
А що у вас сьогодні на столі?
ir71Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати

 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:02 | Сообщение # 2
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Іро,ти читаєш мої мислі,тільки про це подумала.Гарна ідея,підтримую.
 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 10:27 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
У нас сьогодні ранок почався з кавусею та сирника чорнобрового



 
ir71Дата: Субота, 24/04/2010, 15:39 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
На обід гречка з курячими сердечками в горшочку

Ну і звісно мій улюблений плов



 
ir71Дата: Понеділок, 26/04/2010, 18:09 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Агов!!!Ви щось варите чи тільки я???
У мене сьогодні на обід була картопелька пюре з курочкою у вершках(рецепт ось тут)



 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 26/04/2010, 19:35 | Сообщение # 6
Группа: Видалені





Іра ну і смакота.
 
AntaliaДата: Понеділок, 26/04/2010, 22:09 | Сообщение # 7
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Іра, твоя бульба така гарна, біленька. Так і хочеться її зїсти. Іра, ти її підбиваєш молоком?
 
ir71Дата: Понеділок, 26/04/2010, 22:30 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Antalia)
Іра, ти її підбиваєш молоком?

Так,я завжди роблю пюре з молоком.А біленька бо то сорт "синьоока".Хороша біла і гарно розварюється.


 
цукеро4каДата: Вівторок, 27/04/2010, 00:01 | Сообщение # 9
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
ir71, вкуснооооооооо ням-ням. wink

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 27/04/2010, 10:03 | Сообщение # 10
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Ото смакота.
А в мене сьогодні рис з курочкою та грибами в вершковому соусі

 
anilahДата: Вівторок, 27/04/2010, 18:55 | Сообщение # 11
anilah
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
Знаю,що не всі люблять шпенат,але у мене сьогодні був саме він(шпенатова підливка зі спеціальною картоплею,яка називається фучка і яїчком).Діти крутили носами,але чоловік не міг насититись,я теж.

Що зробила не так?Чому не видно фото?SOS!

Прикрепления: 7301427.jpg (29.8 Kb)


Я Галина!
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 27/04/2010, 19:24 | Сообщение # 12
Группа: Видалені





Галя це смакота,так апетитно я також люблю шпинат, обовязково спробую твою підливу тільки поділися рецептом. А яка це картопля, чим вона відрізняється від звичайної.? Інтересно.
 
ir71Дата: Вівторок, 27/04/2010, 20:14 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (anilah)
шпенатова підливка зі спеціальною картоплею,яка називається фучка і яїчком)

Галю,це так добре,бо від тебе щось нове дізнаємося.Про картоплю і підливу зі шпінатом.А на фото все таке апетитне що і я б не відмовилася.Дякуємо тобі за смакоту але ще б рецептик wink


 
цукеро4каДата: Вівторок, 27/04/2010, 21:37 | Сообщение # 14
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
anilah, виглядає апетитно щеб скуштувати.Клас рецептик в студію.

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
orestaДата: Середа, 28/04/2010, 15:10 | Сообщение # 15
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
А у мене сьогодні котлетки з курочки всередині зі сиром та бульбочка під молоду з кропчиком..ням..ням!

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024