А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:02 | Сообщение # 2 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Іро,ти читаєш мої мислі,тільки про це подумала.Гарна ідея,підтримую.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 10:27 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| У нас сьогодні ранок почався з кавусею та сирника чорнобрового
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 24/04/2010, 15:39 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| На обід гречка з курячими сердечками в горшочку Ну і звісно мій улюблений плов
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 18:09 | Сообщение # 5 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Агов!!!Ви щось варите чи тільки я??? У мене сьогодні на обід була картопелька пюре з курочкою у вершках(рецепт ось тут)
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 19:35 | Сообщение # 6 |
Группа: Видалені
| Іра ну і смакота.
|
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 22:09 | Сообщение # 7 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Іра, твоя бульба така гарна, біленька. Так і хочеться її зїсти. Іра, ти її підбиваєш молоком?
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 26/04/2010, 22:30 | Сообщение # 8 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) Іра, ти її підбиваєш молоком? Так,я завжди роблю пюре з молоком.А біленька бо то сорт "синьоока".Хороша біла і гарно розварюється.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 00:01 | Сообщение # 9 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| ir71, вкуснооооооооо ням-ням.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 10:03 | Сообщение # 10 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ото смакота. А в мене сьогодні рис з курочкою та грибами в вершковому соусі
|
|
| |
anilah | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 18:55 | Сообщение # 11 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 30
Статус: Offline
| Знаю,що не всі люблять шпенат,але у мене сьогодні був саме він(шпенатова підливка зі спеціальною картоплею,яка називається фучка і яїчком).Діти крутили носами,але чоловік не міг насититись,я теж. Що зробила не так?Чому не видно фото?SOS!
Я Галина!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 19:24 | Сообщение # 12 |
Группа: Видалені
| Галя це смакота,так апетитно я також люблю шпинат, обовязково спробую твою підливу тільки поділися рецептом. А яка це картопля, чим вона відрізняється від звичайної.? Інтересно.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 20:14 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (anilah) шпенатова підливка зі спеціальною картоплею,яка називається фучка і яїчком) Галю,це так добре,бо від тебе щось нове дізнаємося.Про картоплю і підливу зі шпінатом.А на фото все таке апетитне що і я б не відмовилася.Дякуємо тобі за смакоту але ще б рецептик
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 21:37 | Сообщение # 14 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| anilah, виглядає апетитно щеб скуштувати.Клас рецептик в студію.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 28/04/2010, 15:10 | Сообщение # 15 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| А у мене сьогодні котлетки з курочки всередині зі сиром та бульбочка під молоду з кропчиком..ням..ням!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |