Головна » 2010 » Квітень » 24 » Куряча грудка у вершках
18:28 Куряча грудка у вершках |
Потрібно: 2 великих курячих грудок 2 цибулини 2 зубці часнику сіль,перець зелень 1 стакан жирних вершків 100гр твердого сиру
На великому вогні обжарити курячі грудки, нарізані невеличкими кусочками,до золотистого кольору. На окремій пательній пожарити цибулю і додати до мяса.Також додати дрібно нарізаний часник. Заливаємо все вершками і тушимо 7хв. Сир потерти на терці і всипати до мяса.Все перемішати і протушити до розплавлення сиру.Додати зелень та перец.Якщо сильно густе то можна підлити трохи води. От і готова підлива до картоплі,макаронів,гречки.Смачного!</P>
|
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) |
Переглядів: 1532 |
Додав: ir71
|
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Реєстрація | Вхід ]
|
 |
Вхід на сайт |
|
 |
 |
Пошук |
|
 |
 |
Кулінарний форум |
|
 |
 |
. |
|
 |
 |
Міні-чат |
|
 |
 |
Календар |
|
 |
 |
Статистика |
|
 |
 |
Категорії розділу |
|
 |
|