В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 14

Фаршировані відбивні

Треба:
кілька пластинок гарної сирої свинної полядвички
200гр грибів(у мене печериці)
50гр твердого сиру
2-3 зубця часнику
спеціїї для свинини
1 цибулина
2 яйця
борошно,олія для жарення

Начинка.Гриби помити нарізати дрібними пластинками і обжарити разом з цибулею до гарного золотистого кольору.Коли начинка охолоне то втерти до грибів сиру.

Свинне мясо гарно тоненько відбити.В процесі відбивання мясо збільшується в розмірах тобто подовжується.У нас получається довгий пласт мясної відбивної.Маринуємо мяско у спеціях і часнику.Залишаємо так на 30хв.

Далі на одну половину відбитого мяса кладемо 1ст л начинки і складаємо мясо пополам тобто як чебурек.
Обкотуляти в муці і в злегка збитому яйці і жарити з обох сторін до готовності.


Детальніше  Середа | 16:17 |  Коментарів: (1)
Субота, 27/04/2024, 16:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024