В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 17 » Гречка з курячими сердечками запечена в горшочку
17:50
Гречка з курячими сердечками запечена в горшочку
На один 500гр горшочок: 4 ст л сухої гречки,400гр томатного соку,1ч л солі(не повна!)лавровий листок,перець,2-3ст л зажарки з цибулі і моркви і курячих сердечок.
Зажарка:Курячі серця промити у холодній воді тушити на оліїї до готовності(30-40хв),підливаючи воду по трошки.До сердечок додати 2цибулини різаних кубіками,додати 1 терту моркву(я різала кубіками) і все протушити 5хв.Жарити краше на оліїї,але й можна на вершковому маслі.
Отже складаємо в горшочок-спочатку гречку,далі зажарку і все заливаємо томатним соком.Тушимо в духовці на маленькому вогні десь біля години(сік має викіпіти а гречка розваритися!)

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 919 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Понеділок, 05/12/2016, 13:30
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1206]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016