В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 21

Запечена фарширована свинина

 
 
 
 
 
 
 
 
Треба:Свиняча вирізка-полядвиця 1 кг
Печериці 200 гр
Фарш яловичий 200 гр
желатин10гр
суха солодка паприка
часник
сіль, перець
 
Спосіб приготування

Довгим ножем вирізати наскрізний отвір у полядвиці. Робити слід дуже акуратно.
Вирізане м'ясо перекрутити на фарш,а основний шматок натираємо сіллю, перцем, часником і улюбленими для вас спеціями.
Желатин розвести в теплій воді.
Яловичий фарш зєднати зі свинячим, туди ж печериці, червоний перець, подрібнений часник і желатин.
Начинкою заповнити (щільно утрамбувати!) свинину, загорнути у фольгу і на годину в духовку. Температура 180 град. Готову свинину охолодити, і лише потім різати! (Я дала остинути лише годину,не втрималась )
Проте що це смачно і гарно судіть самі по фото.Але скажу вам ,що гості мої оцінили.
Смачного!
Рецепт зі сайту кулінар.ру

Детальніше  Четвер | 17:32 |  Коментарів: (0)

Кучеряві канапки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Нам потрібно: батон, масло, домашній сир (творог), кріп, часник, паприка (перець солодкий мелений), помідор-чері, маслинки,майонез.
Батон порізати на скибочки і намастити маслом. До сиру дати трохи майонезу, перетерти і розділити на 3 частини. До 1 дати дрібно порізаний кріп(сік петрушки для зеленого кольору), до 2 - часник вижатий на часникодавці(кукурму і трохи гірчиці-для жовтого кольору), а до 3 - паприку(сік буряка-для рожевого відтінку). Тепер беремо виделку набираємо трошки сиру з кропом і витираємо в батон, потім сир з часником, а потім сир з паприкою. І так чередуючи кольори робимо круг батона.
Помідор-чері розрізати і по кусочку класти в середину канапки,голову зробити з допомогою розрізаної маслинки і прикрасити майонезом.
 
Цей чудовий рецепт взяла у Наталі ( Natalyadiva)з форумі Дрімфуда.Трохи змінила але ідея залишилася її.Гарно дякую за хороший рецепт.
Смачного!!!
 
 
 
 

Детальніше  Четвер | 13:53 |  Коментарів: (0)

Пляцок "Санта-барбара"

 
 
 
 
 
Рецепт взяла в Натоньки з Дрімфуду.Дякую їй за чудові рецепти.Слова рецепта цитую:
 
Тісто:

0,5 кг муки
1 ст. цукру
250 г маргарину
1 п. розпушувача
3-4 ст. л. сметани
5 жовтків

Замісити тісто і поділити на 2 частини. До однієї частини додати какао і поставити в морозилку. Велику частину, та яка біла, викласти на деко, посипати манкою або сухарями.
Яблука, 9 штук почистити, розрізати навпіл, вибрати середину і начинити маковою начинкою. Покласти на тісто маком вниз. 5 білків збити з 2 ст. л. цукру і пачкою вишневого киселю. Вилити піну на яблука і посипати зверху подрібненими горіхами і натерти чорне тісто. Пекти до готовності.

Для макової начинки брала 1 ст. маку, запарювала і молола на мясорубці. Потім додала 1 яйце, трохи цукру, жменю родзинок і перемішала.
Дуже смачний пляцок.Фото моє.

Детальніше  Четвер | 13:31 |  Коментарів: (0)

Торт Рожева мрія

 
готуємо за 2-3 дні до випічки
1 пачка (250гр) маргарину або масла
1 ст сметани
3 жовтки
1 ч. л. порошку для випічки
дрібка солі
2.5-3 склянки борошна, побачите по консистенції, м'яке тісто, і не липне.

Місимо тісто, ділимо на 6 частин і ставимо в морозильник на 2 доби.
 
 
 
 
 
 
 
Випічка:
3 білка
1 склянка цукру
1 п. рожевого киселю
чищення і порізані яблука не дуже твердих сортів
білки і цукор збиваємо на тверду піну. Засипаємо рожевий кисіль, легенько перемішуємо, умовно ділимо на 3 частини.
Розкачуємо 1 частину тіста на форму, покриваємо яблуками, змащуємо 1/3ч. рожевих білків, накриваємо 2 частиною тіста. Обов'язково щедро наколюємо вилкою!
У нас має вийти 3 красивих листкових коржа.
Крем
у мене шоколадний пудінговий з маслом, можна будь-який ваш улюблений - на жовтках, або заварний, але тільки не вершки.
Дуже смачний торт!!!я взяла цей рецепт на сайті "У самовара",але впевнена що цей рецепт у мене приживеться,бо обовязково буду повторювати його пекти ще не раз.

Детальніше  Четвер | 13:15 |  Коментарів: (0)

Медові пряники з мигдалем

Для рецепта треба:
- Мед - 200г
- Цукор - 100г
- Вода - 2 ст.л.
- Кориця - 1-2 ч.л.
- Гвоздика - 1 / 2 ч.л.(мелена)
- Лимонна або апельсинова цедра (терта) - на смак
- Мигдаль - 100г
- коньяк - 2 ст.л.
- Вуглекислий амоній - 2 ч.л.
- Борошно - 500г
- Біла або кольорова глазур - для прикраси.

 
 
Мед нагріти, змішати з цукром, подрібненими прянощами і меленим мигдалем, додати розведений у коньяку вуглекислий амоній і борошно, замісити гладке тісто і дати постояти 30-40 хвилин. Потім розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати пряники різної форми, викласти на змащений олією лист і випікати. Прикрасити білою або кольоровою цукровою глазур'ю.
Рецепт зі сайта готовим ру.
 

Детальніше  Четвер | 12:47 |  Коментарів: (0)

Грибна зупка з кльоцками

У каструлі розігріти олію, обсмажити цибулю, потім покласти також гриби і обсмажити. Долити окропу. Покласти лаврушки, посолити і зварити до готовності грибів. У мене печериці. Варяться швидко - хвилин 15. Потім покласти нарізану тонкими брусочками картоплю ,відварену завчасно квасолю.
В окремій мисці приготувати тісто на кльоцки.З допомогою двох ложичок формуємо маленьку кульку і опускаємо у киплячий суп.Доварити до готовності. Це ще хвилин 10. Перед подачею на стіл можна покласти сметанку і кріп.
Тісто на кльоцки
1 яйце
1ст л вершкового масла
Мука 5 ложок
Кефір або вода-130мл
Сіль щіпка
Тісто трохи густіше як на оладі.
 
 
 

Детальніше  Четвер | 12:42 |  Коментарів: (2)

Язик з грибами,запечений в горшочку

 
На 6 горшочків.
1 телячий язик
500гр печериць
1кг картоплі
3 цибулини
2ст л муки
Петрушку
Моркву,сіль,перець
1 стакан сметани
Зелень
 
Язик дуже добре вимити, і проварити 15 хвилин. Потім вилити воду, промити його ще раз, залити окропом і поставити варити вже до готовності в середньому близько двох трьох годин (все залежить від якості продукту). За годину до готовності в бульйон покласти цибулю, моркву, корінь петрушки, запашний горошок та добре посолити. Готовий язик опустити в холодну воду і почистити його. Потім порізати на порційні шматочки (брусочки)
Картоплю почистити ,нарізати кубіками.Пожарити у добре розігрітій оліїї кілька хвилин.
Печериці помити і зварити (10хв варити).Окремо піджарити на вершковому маслі 2 цибулини до золотистого кольору з 2 ст л муки.Розвести це бульйоном(2-3 ст л )
У горшочки складаємо на дно картоплю,нарізаний брусочками язик,далі гриби і по 1ст л зажарки з цибулі.Влити в горнятко три, чотири столові ложки бульйону і зверху покласти сметану. Горщики поставити в розігріту до 180 градусів, духовку на півгодини.

Детальніше  Четвер | 12:20 |  Коментарів: (0)

Закусочні тарлетки з лососем

 
 
 
Упаковку готових найменших таблеток
Кілька кусочків філе слабосоленої риби лосось
Начинка.
100гр вареного філе риби
1кислий огірок
Маленька цибулина
Майонез
зелень
Варену рибу розімнути вилкою або збити у блендері на пюре.Додати дрібно нарізаний огірок і цибулю.Заправити майонезом.
Положити по 2 чайних ложки начинки у тарлетку,зверху кусочок скрученого філе червоної риби.Прикрасити свіжим огірком і зеленю.

Детальніше  Четвер | 10:42 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 19/03/2024, 09:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024