В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 25

Салат "Крабовий рай"

 
 
Крабові палички - одна пачка
Яйця-4 штуки
Огірки солені - 4 шт (маленьких)
Картопля в мундирі - 3 шт (середніх)
Часник - 5 зубчиків
Вершкове масло - 30 грам
Майонез Провансаль - 2 пачки
олія, чорний перець
 
 
 
 
 
Вафельні коржі круглі будь-якого діаметру-одна упаковка (я вирізала стаканом з великих прямокутних пластів вафель)
Але можна і без них. ота родзинка вся саме в цих коржах.
Всі ці продукти треба складати шарами в наступній
Знизу вгору.

Вафельний корж змащений майонезом
Відварна картопля через тертку, яку перемішала з чорним перцем і
рослинною олією (обов'язково) + трохи солі.

Вафельний корж змащений майонезом
Солоні або мариновані огірки через терку.Сверху капаємо трохи
олії (обов'язково)

Вафельний корж змащений майонезом
Відварені яйця через тертку + мелений чорний перець

Вафельний корж змащений майонезом
Сир типу голандський через тертку премішаний трохи з часником та олією (крапельку)

Вафельний корж змащений майонезом
Крабові палички через тертку або дрібно нарізані +
лимонний сік зверху
Вафельний корж змащений майонезом
Зверху посипала жовтки через дрібну тертку.і прикрасила зеленю

Мої коментаріїї.Салат дивовижний на вигляд і смачний.Але його не варто робити багато бо на слідуючий день він дуже розмокає і втрачає всю красу і смакоту.Скажу вам що мої гості дуже смакували його і хвалили.Але його варто готувати перед самою подачею на стіл і тримати в холодильнику.
Рецет взятий з кугінгу у Anisoara ,за їй велике дякую

Детальніше  Понеділок | 20:22 |  Коментарів: (0)

Моя чергова лялька -торт

Схема роботи торта ,така сама як і ось ОСЬ ТУТ
На цей раз використала шоколадні коржі і вершково-шоколадний крем зі жареним арахісом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рецепт тіста на коржі:
 
 
6 яєць
2 ст. цукру
2 ст. сметани
1 б. згущеного молока
3 ст. муки
8 ст. л. какао
1 пакетик порошку для випічки


Для просочення коржів:
200 г солодкої кави

На крем:
 
50мл жирних вершків
1стакан цукру
1 плитка чорного шоколаду
1 стакан жареного арахісу
 
Робимо тісто.Яйця добре збити з цукром до піни.Влити сметану,молоко і знову збити.Додати муку вимішану з порошком для випічки,какао.Тісто нагадує густу сметану.Випекти високий торт і розрізати його на кілька коржів.
Якщо так вийде що корж зверху спечений а в середині ні то варто накрити фольгою тортівницю з тістом і зменшити вогонь у духовці.
 
Робимо крем.Для цього збиваємо вершки до твердих піків разом з цукром.По трохи додаємо розтоплений охолоджений шоколад і знову збиваємо.
Змащуємо пропитані коржі кремом і посипаємо горіхами.Даємо торту настоятися 3-4 години а далі готуємо торт під мастику.
Для того окремо робимо масляний крем і обмазуємо торт.Після 5-6 год охолодження у холодильнику,торт можна прикрашати мастикою.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Тортик в розрізі
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Детальніше  Понеділок | 11:18 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 19/03/2024, 05:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024