В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 31

СМАЖЕНЕ МОЛОЧНЕ ПОРОСЯТКО

Берем молочне поросятко випотрошуємо його і ставимо вимочувати на добу.Потім позбавляємось щетини з допомогою обпалювання, натираємо сіллю,приправою і часником.Залишаємо так на добу,щоб добре промаринувався.Закріпляємо на вертілі і смажимо 3-4 год залежно від ваги на яблучних дровах. Поливаємо час від часу вином і постійно прокручуємо вертиль,щоб наше поросятко добре пропеклося.Знімаємо оформляємо і до столу.Смачного!!!
 
 
 

Детальніше  Неділя | 12:03 |  Коментарів: (2)
Субота, 27/04/2024, 13:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 61
Гостей: 61
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024