В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 23

Пляцок "Сакура"

 
 
 
БІСКВІТ: 4 яйця
100г цукру
70г муки
50г крохмалю
1пачка малинового кіселю
БІСКВІТ: Відокремити білки від жовтків. Збити білки в щільну піну з 70г цукру. Жовтки з рештою цукром збити до утворення кремоподібної маси. Поєднати збиті білки і жовтки, додати просіяне борошно з крохмалем і кіселем. Акуратно все змішати. Викласти в прямокутну форму (у мене 30 * 20). Випікати при 180 град. 20-25 хвилин. Остудити.
Рецепт на 1 рулет
2 яйця
2ст л цукру
2ст л борошна
Збити яйця з цукром і ввести борошно ,розмішати лопаткою.Печемо три таких рулета. Випікати при 175 град. 10-15 хвилин. Випікається в тій же формі, що і бісквіт. Ще гарячі скрутити разом з папером (на якій випікалися) в рулет, прикрити рушником і охолодити.
Крем №1до рулетів
1 пачка масла
1 пакет пудингу зварити і охолодити. Масло збити до білого кольору. Невеликими порціями додати його в пудинг і змішати.Намазати цим кремом рулети.А в серединку я положила желейні цукерки,а можна ягоди або горішки(що душа забажає).Скрутити і дати застинути в холодильнику.
Крем № 2 до всього пляцка
У половині стакану соку вишні розвести желатин і поставити остивати до кімнатної температури.
300гр вершків збити з 1 стак цукру.Поступово додати 200гр м’якого домашнього сиру і далі збивати.Влити остивший желатин і все разом гарно збити до пишної маси.
Збираємо пляцок.Бісквіт розрізати навпіл. Укласти пласт вниз, на нього трохи крему №2, потім три рулета з кремом №1 між ними розподілити крем№2 і накрити другим шаром бісквіта. Поставити в холодильник на 2 години.
Мої коментарії.Це смачно!!!!скажу тільки що на одному з польських сайтів я прочитала що виходить дуже смачний бисквіт,якщо до нього додати желе(галаретку)і я спробувала.Спочатку так ріс у духовці,що думала що не "зловлю",але коли виключила то відразу сів.Тому я пекла вже другий на кіселю.То у мене на фото видно що верхня частина то бисквіт на галареттці,а нижній-на кіселі.Смачно в обох варіантах.
Ідею підглянула на сайті кулінар.ру

Детальніше  Субота | 21:17 |  Коментарів: (1)

Торт- БАРБІ

Сьогодні я робила торт ляльку.Хочу поділитися майстер класом по виготовленню таких тортів.
Основну ідею я взяла на форумі сайту "Повари.ру".
 
 
 
 
Отже спочатку пекла коржі.Коржі можна з різного тіста.Гарно виходить з високого пишного бисквіту.Я же спекла звичайне кексове тісто,яке легко піддавалося деформуванню та різанню.
 
І так крок перший.Печемо корж і вирізаємо круги відповідного розміру.В даному випадку торт робила у салатниці сферичної форми.Самий тонкий корж викладаю по розміру тарілки,яка попередньо застелена харчовою плівкою
 
 
 
В центрі ставлю паперову трубу з використаного рулону фольги,розміром по висоті ляльки
 
Крок 2.Ложу крем і закриваю крем найменшого діаметру.
 
 
 
 
Крок 3.Далі все продовжую чергувати,аж до закінчення коржів і крему.При чому коржі повинні дійти до кінця труби.
 
 
 
Ось таке я отримала.Ставлю в холодильник застивати на ніч.Зранку перевертаю тарілку і отримую круглий торт.
Для того щоб той торт був рівненький під мастикою,я обмазую його добре масляним кремом і даю ще 3-4 год постояти для повного застигання
 
 
Тепер оформляю мастикою.Спочатку рюші,далі велике покриття,що дась нам спідницю ляльки.
 
 
 
 
Потім окремо "шию" верхню частину платтячка вже безпосередньо на ляльці і ось отримала торт-ляльку "Барбі"
 
 
 
Детальніше  Субота | 15:09 |  Коментарів: (8)
Вівторок, 19/03/2024, 10:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024