БІСКВІТ: 4 яйця
100г цукру
70г муки
50г крохмалю
1пачка малинового кіселю
БІСКВІТ: Відокремити білки від жовтків. Збити білки в щільну піну з 70г цукру. Жовтки з рештою цукром збити до утворення кремоподібної маси. Поєднати збиті білки і жовтки, додати просіяне борошно з крохмалем і кіселем. Акуратно все змішати. Викласти в прямокутну форму (у мене 30 * 20). Випікати при 180 град. 20-25 хвилин. Остудити.
Рецепт на 1 рулет
2 яйця
2ст л цукру
2ст л борошна
Збити яйця з цукром і ввести борошно ,розмішати лопаткою.Печемо три таких рулета. Випікати при 175 град. 10-15 хвилин. Випікається в тій же формі, що і бісквіт. Ще гарячі скрутити разом з папером (на якій випікалися) в рулет, прикрити рушником і охолодити.
Крем №1до рулетів
1 пачка масла
1 пакет пудингу зварити і охолодити. Масло збити до білого кольору. Невеликими порціями додати його в пудинг і змішати.Намазати цим кремом рулети.А в серединку я положила желейні цукерки,а можна ягоди або горішки(що душа забажає).Скрутити і дати застинути в холодильнику.
Крем № 2 до всього пляцка
У половині стакану соку вишні розвести желатин і поставити остивати до кімнатної температури.
300гр вершків збити з 1 стак цукру.Поступово додати 200гр м’якого домашнього сиру і далі збивати.Влити остивший желатин і все разом гарно збити до пишної маси.
Збираємо пляцок.Бісквіт розрізати навпіл. Укласти пласт вниз, на нього трохи крему №2, потім три рулета з кремом №1 між ними розподілити крем№2 і накрити другим шаром бісквіта. Поставити в холодильник на 2 години.
100г цукру
70г муки
50г крохмалю
1пачка малинового кіселю
БІСКВІТ: Відокремити білки від жовтків. Збити білки в щільну піну з 70г цукру. Жовтки з рештою цукром збити до утворення кремоподібної маси. Поєднати збиті білки і жовтки, додати просіяне борошно з крохмалем і кіселем. Акуратно все змішати. Викласти в прямокутну форму (у мене 30 * 20). Випікати при 180 град. 20-25 хвилин. Остудити.
Рецепт на 1 рулет
2 яйця
2ст л цукру
2ст л борошна
Збити яйця з цукром і ввести борошно ,розмішати лопаткою.Печемо три таких рулета. Випікати при 175 град. 10-15 хвилин. Випікається в тій же формі, що і бісквіт. Ще гарячі скрутити разом з папером (на якій випікалися) в рулет, прикрити рушником і охолодити.
Крем №1до рулетів
1 пачка масла
1 пакет пудингу зварити і охолодити. Масло збити до білого кольору. Невеликими порціями додати його в пудинг і змішати.Намазати цим кремом рулети.А в серединку я положила желейні цукерки,а можна ягоди або горішки(що душа забажає).Скрутити і дати застинути в холодильнику.
Крем № 2 до всього пляцка
У половині стакану соку вишні розвести желатин і поставити остивати до кімнатної температури.
300гр вершків збити з 1 стак цукру.Поступово додати 200гр м’якого домашнього сиру і далі збивати.Влити остивший желатин і все разом гарно збити до пишної маси.
Збираємо пляцок.Бісквіт розрізати навпіл. Укласти пласт вниз, на нього трохи крему №2, потім три рулета з кремом №1 між ними розподілити крем№2 і накрити другим шаром бісквіта. Поставити в холодильник на 2 години.
Мої коментарії.Це смачно!!!!скажу тільки що на одному з польських сайтів я прочитала що виходить дуже смачний бисквіт,якщо до нього додати желе(галаретку)і я спробувала.Спочатку так ріс у духовці,що думала що не "зловлю",але коли виключила то відразу сів.Тому я пекла вже другий на кіселю.То у мене на фото видно що верхня частина то бисквіт на галареттці,а нижній-на кіселі.Смачно в обох варіантах.
Ідею підглянула на сайті кулінар.ру
Ідею підглянула на сайті кулінар.ру