В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 28

Cирник з медом і оріхами

 
Для тіста
300гр. сиру, 0,5ст. цукру, 1п. розпушувача (15гр.), 1п. ванилі,чуть солі, 5ст.л олії, 5ст.л молока, 1 яйце, ~ 300р. муки.
Для медово-оріховой начинки: 1ст. любих оріхів (у мене грецкі), 0,5ст. меда, 1ст.л сливочного масла.

 
Замішати всі продукти для тіста і замісити тісто.Змастити форму і викласти тісто,зробити при цьому бортики.
Для начинки-мед розігріти,добавити масло і довести до кипіння.Оріхи розмолоти або дрібно порізати і всипати до меду.Все добре перемішати і викласти поверх тіста.Пекти 30-40 хв.Дати охолонути і СМАЧНОГo!


Детальніше  Четвер | 20:08 |  Коментарів: (1)

Мітітелі

 
Цей рецепт взяла на сайті кулінар.Незнаю чому така назва але я не стала нічого міняти.Єдиною умовою цього рецепту є те що робляться мітітелі саме з мяса а не з магазинного фаршу(!)

ФАРШ:
1кг.говядини (телятини)
100гр батона (сухого)
1 яйце
2ст.л розтопленого масла
сіль
перець
СОУС:
•100гр сушених грибів(білі)
•1 цибулина
•1банка сметани (400гр)
•сіль
•перець
1.М'ясо та батон(вимочений у молоці) пропустити через м'ясорубку - 3 рази!
2.З'єдную всі компоненти.
3.Перемішати і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години
4.Далі формуємо ковбаски, обсмажую на олії (чуть-чуть), складаю в гусятницю.
СОУС:гриби(попередньо намочені) відварити і з цибулею обсмажити, змішати з сметаною, посолити, поперчити та залити ним мітітелі.
Тушити 10-15 хв і готово! . Можна трохи часничку і зелені додати.
Дуже гарно смакує з відвареною гречкою
 

Детальніше  Четвер | 09:57 |  Коментарів: (0)

Маковий пиріг

 
На тісто:400гр муки
125гр цукрової пудри
1 ч л кориці
250гр вершкового масла
1 яйце
Начинка:
200гр маку
125мл вершків
3яйця
75гр цукру
3ст л меду
1 ч л кориці
200гр подріблених горіхів
200гр ізюму(кураги,чорносливу)
100гр кокосової стружки
 
 
Всі складові тіста змішати і замісити тісто.Загорнути у плівку і поставити у холод.
А тим часом готуємо начинку.Ізюм(курагу або чорнослив)запарити.Потім нарізати дрібно.
Мак розтерти у блендері і всипати у киплячі вершки.Дати охолонути.
Яйця збити з цукром до піни ,додати меду і також збити.Зєднати обидві маси яєчну і макову.Всипати горіхи,стружку і ізюм.Перемішати.
Тісто розділити на дві частини(меншу і більшу)Більшу викладаємо у круглу форму і робимо високі бортики.З меншої вирізуємо зірочки.
Викладаємо начинку на тісто і зверху складаємо зірочки так щоб вони накладалися одна на одну краями.Зверху змастити жовтком.
Випікаємо 45 хв при 170-180гр.Форма розміром 26 см.
 
 

Детальніше  Четвер | 09:25 |  Коментарів: (0)
Субота, 27/04/2024, 11:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024