В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 29

Запіканка з гарбуза

Запіканка з гарбуза зі сайту дрімфуд від Ярини.
Гарбуз (пюре)
Масло верш-50 гр
Яйце- 4 шт
Крупа мана- 3 ст л
Сир домашній -200 гр
Сік та цедра одного лимона
Цукор-0.5 ст
0.5 ст ізюму

Гарбуз потерти ,на маслі протушити,Охолодити. Добавити сир,манку,лимон,ізюм
Яйця взбити з цукром та легенько ввести в гарбуз.Пекти в духовкі при 180-40 хв
 



Детальніше  П`ятниця | 15:29 |  Коментарів: (0)

Сирник з кофейним смаком!

 
 
 
Корж:
2/3ст.помеленого мигдаля
1/2ст.муки
1/4ст.цукру
100гр.масла

Начинка:
600гр-700гр.сиру
3яйця
1ч.л ваніль
1ст.ложка розчинної кави
1ст.цукру
5ст.л.муки,1пакетик розпушувача
1/2ст.сметани
Помадка:
100гр.пудри
2ст.ложки сметани
1ст.ложки розч.кави
2ст л розтопленого сливочн.масла
Від себе можу добавити що сирник для тих хто обожнює каву!!!!А ще сметану треба обовязково брати домашню(хіба що можна замінити вершками 20%

В мисці змішуємо мигдаль,муку,цукор,масло в однорідну масу.Замішуємо тісто і пальцями викладаємо у форму.
У великій мисці змішуємо сир,жовтки,ваніль,сметану і каву(розчинити у сметані),додаємо муку з розпушувачем,добре вимішуємо.Білки збиваємо з цукром і водимо у сирну масу.Все це викладаємо на корж. 
Випікаємо при 160 гр -45хв.Виключаємо духовку але не відкриваємо дверці а даємо вистигнути сирнику ще з годину.
готуємо помадку.Змішуємо пудру зі сметаною до пастоподібного вигляду додаємо каву,розмішуємо і викладаємо поверх сирника.

 
 
 
 

Детальніше  П`ятниця | 15:21 |  Коментарів: (4)
Субота, 22/01/2022, 08:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1963]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2022