Корж: 2/3ст.помеленого мигдаля 1/2ст.муки 1/4ст.цукру 100гр.масла
Начинка: 600гр-700гр.сиру 3яйця 1ч.л ваніль 1ст.ложка розчинної кави 1ст.цукру 5ст.л.муки,1пакетик розпушувача 1/2ст.сметани Помадка: 100гр.пудри 2ст.ложки сметани 1ст.ложки розч.кави 2ст л розтопленого сливочн.масла Від себе можу добавити що сирник для тих хто обожнює каву!!!!А ще сметану треба обовязково брати домашню(хіба що можна замінити вершками 20%
В мисці змішуємо мигдаль,муку,цукор,масло в однорідну масу.Замішуємо тісто і пальцями викладаємо у форму. У великій мисці змішуємо сир,жовтки,ваніль,сметану і каву(розчинити у сметані),додаємо муку з розпушувачем,добре вимішуємо.Білки збиваємо з цукром і водимо у сирну масу.Все це викладаємо на корж. Випікаємо при 160 гр -45хв.Виключаємо духовку але не відкриваємо дверці а даємо вистигнути сирнику ще з годину. готуємо помадку.Змішуємо пудру зі сметаною до пастоподібного вигляду додаємо каву,розмішуємо і викладаємо поверх сирника.
|