В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 21 » Язик з грибами,запечений в горшочку
12:20
Язик з грибами,запечений в горшочку
 
На 6 горшочків.
1 телячий язик
500гр печериць
1кг картоплі
3 цибулини
2ст л муки
Петрушку
Моркву,сіль,перець
1 стакан сметани
Зелень
 
Язик дуже добре вимити, і проварити 15 хвилин. Потім вилити воду, промити його ще раз, залити окропом і поставити варити вже до готовності в середньому близько двох трьох годин (все залежить від якості продукту). За годину до готовності в бульйон покласти цибулю, моркву, корінь петрушки, запашний горошок та добре посолити. Готовий язик опустити в холодну воду і почистити його. Потім порізати на порційні шматочки (брусочки)
Картоплю почистити ,нарізати кубіками.Пожарити у добре розігрітій оліїї кілька хвилин.
Печериці помити і зварити (10хв варити).Окремо піджарити на вершковому маслі 2 цибулини до золотистого кольору з 2 ст л муки.Розвести це бульйоном(2-3 ст л )
У горшочки складаємо на дно картоплю,нарізаний брусочками язик,далі гриби і по 1ст л зажарки з цибулі.Влити в горнятко три, чотири столові ложки бульйону і зверху покласти сметану. Горщики поставити в розігріту до 180 градусів, духовку на півгодини.
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1586 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
П`ятниця, 19/04/2024, 21:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024