Довгим ножем вирізати наскрізний отвір у полядвиці. Робити слід дуже акуратно.
Вирізане м'ясо перекрутити на фарш,а основний шматок натираємо сіллю, перцем, часником і улюбленими для вас спеціями.
Желатин розвести в теплій воді.
Яловичий фарш зєднати зі свинячим, туди ж печериці, червоний перець, подрібнений часник і желатин.
Начинкою заповнити (щільно утрамбувати!) свинину, загорнути у фольгу і на годину в духовку. Температура 180 град. Готову свинину охолодити, і лише потім різати! (Я дала остинути лише годину,не втрималась )
Проте що це смачно і гарно судіть самі по фото.Але скажу вам ,що гості мої оцінили.
Смачного!
Рецепт зі сайту кулінар.ру