В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 21 » Запечена фарширована свинина
17:32
Запечена фарширована свинина
 
 
 
 
 
 
 
 
Треба:Свиняча вирізка-полядвиця 1 кг
Печериці 200 гр
Фарш яловичий 200 гр
желатин10гр
суха солодка паприка
часник
сіль, перець
 
Спосіб приготування

Довгим ножем вирізати наскрізний отвір у полядвиці. Робити слід дуже акуратно.
Вирізане м'ясо перекрутити на фарш,а основний шматок натираємо сіллю, перцем, часником і улюбленими для вас спеціями.
Желатин розвести в теплій воді.
Яловичий фарш зєднати зі свинячим, туди ж печериці, червоний перець, подрібнений часник і желатин.
Начинкою заповнити (щільно утрамбувати!) свинину, загорнути у фольгу і на годину в духовку. Температура 180 град. Готову свинину охолодити, і лише потім різати! (Я дала остинути лише годину,не втрималась )
Проте що це смачно і гарно судіть самі по фото.Але скажу вам ,що гості мої оцінили.
Смачного!
Рецепт зі сайту кулінар.ру
Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1812 | Додав: ir71
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25/04/2024, 22:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024