Дата: Четвер, 27/09/2012, 15:22 | Сообщение # 3242
найкращі кондитери
Статус: Offline
Зоряна9810,приїзжай,я її так зашкварила,бо у мене на такій шкурці припеченівй б"ються,а ще вона змащена медом,така вийшла соковита,ми з малим вже продегустували Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: П`ятниця, 28/09/2012, 10:57 | Сообщение # 3244
шеф-повар
Ксюша, курочка така апетитна А в мене сьогодні буде овочевий супчик, телятина печена з картоплею і млинці з сиром та ізюмом. А на десерт чоловікові домашні шоколадні цукерки з вишнею та з горіховою масою.
Дата: П`ятниця, 28/09/2012, 12:05 | Сообщение # 3245
найкращі кондитери
Pavluk, А про цукерки прошу докладніше,а у мене ще не знаю що буде,бо розморожую мясо,і печу сирник,і не придумала що приготувати на 2 дні бо завтра на роботу Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Субота, 29/09/2012, 10:19 | Сообщение # 3246
найкращі кондитери
Ксюша, думаю до сьогодні я запізднилася на твою курку, але вірю що вона була смачнююююююююююююююююююююча А ми сьогодні доїдаємо жарке і зупку овочеву з крильцями курячими. А ще думаю рибних котлеток посмажити, сусідка нагадала ,що таке є. а на десерт обрізки тортиків
Дата: Неділя, 30/09/2012, 13:37 | Сообщение # 3248
найкращі кондитери
Я сьогодні після сутки мала натхнення до готовки, у мене сьогодні вареники за Оксанки рецептом,хлібець спекла,пиріжки з курячим мяском до підбитого борщику,а на десерт київський торт,вчора получила в презент на роботі Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Неділя, 30/09/2012, 17:50 | Сообщение # 3249
найкращі кондитери
Ксюша, ого-ого як наготувала і то ти називаєш осінньою депресією? А в нас зупа помідорова, картопля з рибними котлетами (доїдаємо )а ще робила лазаньюз куркою та соусом бешамель класичним
маю фото майже покрокового приготування, але не знаючи чи виставляти(шкода мені місце забирати на сайті )
Дата: Неділя, 30/09/2012, 18:35 | Сообщение # 3250
шеф-повар
Ксюша, я тільки побачила твоє питання. То я маю силіконові форми для цукерок і в них робила. В одні давала вишню мочену в горілці, а в другі - помолола арахіс+згущенку)))
Дата: Неділя, 30/09/2012, 20:44 | Сообщение # 3253
повар
А я сьогодні хлібець спекла (точніше 2 ;) ), бліни з яблуками , відбивні та зупку гречану. А на десерт - гарбуз з медом. "У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
Дата: Середа, 03/10/2012, 10:45 | Сообщение # 3255
найкращі кондитери
оксанка, хлібець я теж пекла то робиш фарш як на котлетки,трошки більше яєць і вибиваєш ставиш в духовку змащуєш яйцем посипаєш за бажанням кмином.А може то хліб спекла Марійка? Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями